Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kandee1201 ty máš foto 😀
@fifitko25 uz menim hehe
@kandee1201 aká kočka 😎
pozeram fotky s pred 2-3 rokov paaana beka chcem mat znovu 55kg ☹
@fifitko25 ale no .ja sa velmi nerada fotim hrozne vyzeram na fotkach 😒
@kandee1201 fotka je super, nestresuj, si kočka 😉
dievčatá, idem off...pekný večer a sladké sníčky...vidíme sa zajtra 😉 😉
@fifitko25 🙂
@vardzikova nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesom 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mne bolo blbo zatila len 2x 😀 😀 😀 a dufam,ze uz nebude 😝 😝 😝
dobre ranko, klasika prva, vsera som sa z decka na chvilu stala, zena na mojho to v noci doslo 😀 😀 😀 😀 😀 a co clovek neurobi pre lasku 😉
ako zienky ja dnes do prace, jupiiiiiiiiiiiiii 😉
vsak doma by som sa nudila, tu zima a snehu nikde 😕
ahojte, tu je môj dnešný graf:
http://www.fertilityfriend.com/home/39fff0
teplotka zasa hore, takže ovu vraj podľa grafu bola 13 DC, len keď som v nedeľu nemerala, tak možno aj 14 DC 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e ja dnes takto......pekný dník želám....som taká nevyspatá.....kedže dobré filmy dávajú až o 23 tej 😒 ...tak budem v práci podriemkavať 😀
@mattuliatko30 vyzerá to tak,že si mala asi tiež ovulku okolo 13-14 DC 😉
@fifitko25 ahoj, no skúšala som si zadať už aj zajtrajší deň....cca 37 a zajtra by mi to už malo ukázať...na ten 14 deň....ale podľa mňa to bolo skôr...som sa sledovala aj dva dni predtým...a žiadne príznaky ovu...tak ale uvidíme..kedy príde MS..ak skôr....ako 28deň,...tak bola skôr aj ovu....🙂)) ty si koľký deň po OVU?
dobre ranko snazilky, pozeram,ze sa uz par z vas zladilo v cykloch,tak mozno budu nove tehulky pribudat vo vlnach pekne naraz 🙂uz sa tesim na dalsie 🙂
ja som 25DC a paradoxne sa po dlhom case tesim na MS,nech ju potom mam cim skor z krku a mozme sa vrhnut na snazenie 🙂len teraz na seba asi necha dlhsie cakat,lebo ovulku som mala par dni neskor ao predosle cykly..
zienky hodila som novu temu milovanie pocas tehu a co nase novo tehulky vy ste na tom ako, za chvilu nas to caka vsetky 😀 😀 😀 😀 😀
@delideli hmm inač to nie je zlý nápad - prestať merať po ovulke... lebo ja už som z toho tak vystresovaná, že až .... tak si pekne počkám na mrchu a potom to spravím ako ty 🙂 a okrem toho v poslednej dobe sa mi veľmi často stáva že sa ako na just zobudím o hodinu alebo hodinu a pol skorej než zvyčajne meriavam, nutne potrebujem ísť na wc-ko a potom je to meranie také nijaké... 😒
Dobré ránko baby ...začala mi stúpať teplota, minulé dni som mala 36.5, 36.6 a vcera aj dnes mám 36.9 skoro 37
baby čo znamená tá vodorovná čiara, na grafe?.....a prečo niektoré máte zaznačené ovu silnou čiarou....a niekto ju má prerušovanú.....vďaka 🙂
@aliaxa ahoj...a máš grafík???môžem kuk? 😉
@mattuliatko30 nemám veru včera som to chcela všetko pozapisovať a neslo mi to
@mattuliatko30 ja som 17 DC a asi 3-4 dni po ovu....
@aliaxa stúpanie teploty značí, že končí ovulka.... ktorý si DC?
@aliaxa aha..no škoda...a koľký deň cyklu si?
@aliaxa deň cyklu 🙂 od začiatku menštruácie...
@fifitko25 tak to sme podobne.... 🙂)) 🙂

@kikaneu dakujem 🙂 este sme len tento mesiac zacali.Skusime,ci to vide aj bez sledovania plodnych dni.Tak na prvy sup.uvidime.nechcem sa na plodne dni moc spoliehat...No ale este mi len 1.1.skoncila ms,takze mame casu do najblissej.By som sa potesila keby sa podarilo. 😀