Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@carie32 : ja som si po 2 cykloch,ked poovulacny graf vyzeral slubne a nakoniec z neho ja tak nic nebolo povedala,ze si radsej nebudem robit falosne nadeje a zbytocne sa stresovat..aj tak mi post ovu teploty uz nic zasadne neprezradia, potrebujem hlavne vediet,kedy bola ovu..a tento cyklus som tiez nevstavala vzdy rovnako,tak by to ani nebolo ono..tak sa radsej necham prijemne prekvapit,nez visit denne 20krat na svojej tabulke 🙂
@mattuliatko30 odborníčka na grafy je naša @purina12345 😉 prerušovaná čiara mi označila DPO, ale to až dnes a automaticky sama
@fifitko25 to ti označilo predpokladanú ovu, môže ti ju kľudne ešte posunúť, mne ju raz tri krát zmenilo, keďže ti tam chýba jedna teplotka bude sa ťažšie vykresľovať ovu tak najlepšie by bolo keby si si ovu test tam nechala zaznačený iba jeden, ten čo si mala najsilnejší
@purina12345 aha, ok, doma pozriem ten najsilnejší deň a len tam nechám so znamienkom + ? lebo teraz tam mám až 4 pluská 😀
@purina12345 prosím ťa ako môže graf posúvať ovu, keď už ju tam raz zaznačí?....nejako mi to nejde do hlavy...veď keď to tak aj človek cíti,že ovu je....a potom ju posune 😒 a čo značí prosím ťa tá prerušovaná čiara vodorovná?....díky
@fifitko25 no mne to zaznačí....ak zajtra budem mať teplotu min.37 ☹
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mattuliatko3... ani tu mi to nezaznačilo 😒 😒
@mattuliatko30 graf to značí nejak podľa teploty.... a dĺžky cyklu
@fifitko25 áno, len ten deň kde si mala najsilnejšie nechaj plusko a ostané nedávaj ani mínus len vymaž
@mattuliatko30 stáva sa to preto lebo ako si meriaš každým dňom teplota skáče a keď dá prerušovanú vykreslí ovu ale len že predpokladá že bola
@fifitko25 no tak zajtra budem snáď múdrejšia..... 🙂
@purina12345 a prečo má niektorá tú čiaru silnú neprerušovanú?..tej sa už nebude posúvať ?....a tá prerušovaná vodorovná čo značí???? nad ňou by sa mali pohybovať teplotky po ovu? 😒
Dobré ránko dievčatá, tak ja dnes s grafom takto... http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 krčok stále hore.. som zvedavá čo z toho bude, ale dnes v noci som cítila mrchové bolesti... 😠
@mattuliatko30 fertilityfriend je iba program krotý určuje ovuláciu poďľa teploty a ostatných údajov ktoré zadávaš a podľa toho to vykresľuje, keď je prerušovavá čiara znamená to že program iba predpokladá že ovu mohla byť
@lucecita to už tak skoro cítiš ,že by mala mrcha prísť???..neni to ešte skoro?..veď si len 19 DC 😒
@mattuliatko30 @fifitko25 @delideli myslíte baby? ja sa nejdem dopredu tešiť, aby som zasa nebola sklamaná...aj keď som si povedala, že tento cyklus myslím pozitívne, aj tak v podvedomí je to škaredé nie 😀 😀 ale fakt som ich cítila a dnes ráno som aj cítila na pravej strane vaječníka dačo čudné, ale bojím sa, že to si už namýšľam 😀 😀 😀 😀
@lucecita a kedy máš nedostať mrchu???....
@mattuliatko30 mrcha má prísť 12.1. tak ale dúfam, že nepríde 😉
@delideli ja viem, že môžem len dúfať, ale fakt sa potom bojím toho sklamania...no veď uvidíme ako to dopadne, ale idem myslieť pozitívne a basta...bude to tam, bude to tam, bude to tam 😀 😀 😀 a jasnačka, že ak by boli // dám vám vedieť 😉
@fifitko25 a nás vždy ten pravý opak položí..aj keď nie moc ale je to tak 😉
a ďakujem vám babule, že mi držíte pästičky 😉 😉 😉 aj ja vám držím, nech si všetky čo najskôr nájdeme vytúžené //
@lucecita : ja si zase vravim,ze niekedy je super mat moznost aspon dufat (kamoska mi minule pisala,ze uz dost dlho nemala MS, tym padom zrejme ani ovu :(..)..ale viem,co myslis,tiez sa bojim kazdeho dalsieho sklamania a nesiem ho dost zle..radsej by som niekedy tych par dni pred prespala alebo nejak preskocila..

@fifitko25 prosím ťa , čo značí tá prerušovaná čiara????.....resp. tá vodorovná.....pod ňu by si nemala klesnúť?....ja mám ale vysoké teploty stále....väčšinou baby tam majú väčší priestor....tak vlastne keď pod tú čiaru klesnem..tak dostam ms?