icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

chorucka
4. jan 2012

@anait nie ☹ Toto je druhy cyklus co mi robi folikulometriu a vzdy moj pr.vajecnik nieco vyvedie

anlady
autor
4. jan 2012

@palculienka2011 práveže to je tak šup šup. ale vidíš, toto ma doteraz nenapadlo. Takže zase mám o čom pochybovať. ale ževraj tam vydržia 10 min.
Ale je tam fakt obtiažne tam niečo dostať, už len ked to tam dám na kraj, už nával tepla a musím predýchavať :(

azzura
4. jan 2012

@chorucka vecer prifrcin sem, teraz som s mm v jeho praci, musel dojst a potom ideme este na navstevu. Co nove 😲

kikaneu
4. jan 2012

@azzura ahoj 🙂 čo robíš celý deň? 🙂 že si sa tu až teraz ukázala? 🙂

mata_ba
4. jan 2012

@azzura ahoj 🙂

lucecita
4. jan 2012

@azzura zdarec, a ty si sa kde doteraz túlala? 😀 😀

azzura
4. jan 2012

@kikaneu hihiii, sme si spravili pekny den v posteli 😀 😀 😀 sme poistovali vsetko co sa da 😀 😀 😀

azzura
4. jan 2012

@lucecita 😎 hello, som sa poctivo snažila sexikovat 😀 😀 Teray uy nastava pauza

azzura
4. jan 2012

@mata_ba cauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

chorucka
4. jan 2012

@azzura no som zvedava ci ten vecer tu budes ale ak nie tak ti za trest zelam dvojicky 😀 😀

kikaneu
4. jan 2012

@azzura supeeer, my sme sa chystali na podobnú aktivitu, a akurát zavolala kamoška, že dôjde na kávu, tak sme to museli zrušiť 🙂 akurát, že my už nepoisťujeme, niet čo 🙂

azzura
4. jan 2012

@chorucka to by bol pekny trest 😀 😀 😀 Aspon bz som nemusela znovu prechadzat tutu strastiplnu cestu 😒

mata_ba
4. jan 2012

@azzura no ako? 😉

chorucka
4. jan 2012

STOP STOP nepiste musim ist na wc kto vas potom dobehne resp docita 😀

lucecita
4. jan 2012

@kikaneu no pekne, takže vám pokazila radosť kámoška...ste ju mali zobrať do partie 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@azzura no tedaaaaaaaaaa, to bude detíííííí ako smetííííííííííí 😀

azzura
4. jan 2012

@kikaneu tak mi vcera, dnes a predtym nez sme sli do prace, ten moj je zhavy a veri si ze to vyjde 😀 . Vsak budete potom ked odide navsteva 😉

lucecita
4. jan 2012

@chorucka no však ty 😀 😀 😀 😀

kikaneu
4. jan 2012

@lucecita moooja, nie 🙂 mne to teda ani nevadilo 🙂 a prišla aj s dcérkou 2-ročnou, tak sme sa vytešovali z nej, rozkošné dieťa 🙂 manžela volá Ľukáš 🙂 a ja som Kiština 🙂

azzura
4. jan 2012

@lucecita bodaj by a ak nic, tak po prefukoch uz budem tehu 😀 😀 . Ale ja chcem uz teraz, konecne po roku som v pohode a vyrovnana

anlady
autor
4. jan 2012

Baby najlepšia kamarátka je tehu a ja som z toho na nervy :(

kikaneu
4. jan 2012

@azzura už odišla, ale manžel ľahol pred telku, asi ho prešla chuť 🙂 ja idem už konečne chystať niečo do práce 🙂

azzura
4. jan 2012

@mata_ba no dobre 😀 😀 😀 nevydis aka som vychechtana 😵

anait
4. jan 2012

aj môj muž chce dvojičky, ale len dievčatká 😉 😉

azzura
4. jan 2012

@kikaneu však ho prepadni, to ti ma dat starsia radu ako dostat chlapa tam kde chces, je to lahsie ako opacne 😝 😝 😝 😝

azzura
4. jan 2012

@anlady hmm, to aj ja bz som bola ale zaroven jej to prajes 😉

lucecita
4. jan 2012

@kikaneu to som myslela zo srandy 😀 😀 😀 😀 teta Kiština
@azzura a kedy ideš na prefuky?
@anlady nebuď na nervy z toho, to aj tak nepomôže...vytešuj sa s ňou a nebooooj, ty jej tiež o pár dní oznámiš, že si tehu... 😉

azzura
4. jan 2012
azzura
4. jan 2012

@lucecita 1.2.

anlady
autor
4. jan 2012

@azzura veď to mne je len lúto toho,že ja sa o to ani snažiť poriadne nemôžem :(

palculienka2011
4. jan 2012

@anlady nebuuud...mne tiez predmesiacom naj kamoska povedala, ze je...aj som si porevala, ale odvtedy len chodim a objimam ju, aby sa na mna virusy lepili 😀 😀 😀 😀 😀