icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

delideli
4. jan 2012

@anait : dievcenske sa mi zatial pacia stela, sofia, ema,alebo emilia, mozno alexandra,kristina..ale meni sa to kazdym dnom 🙂
u chlapca to mam nejak tazsie, nic sa mi nepozdava,a ked mne hej,tak mm to zrusi..mozno richard,alex..

aliaxa
4. jan 2012

@delideli my uz mame vybrate chlapec Adam a dievca Vanesa to sa hodi k priezvisku 🙂

chorucka
4. jan 2012

@anait ja by som chcela pre dievcatko SofiaLara a pre chlapca Joshua 😀

mata_ba
4. jan 2012

@anait bodaj byyyyy 😀 😀 😀

mata_ba
4. jan 2012

@anait my sme rozmyslali nad Adamkom a Laurou 🙂

mata_ba
4. jan 2012

nuz zienky..opustam vas..ale zajtra som spat...ide mi domov muzik,tak sa mu idem hodit okolo krku 😀 😀 😀 papa zajtraaa

tiumen
4. jan 2012

tak ked už je reč o menach, aj my mame s darym vybrate - dievča Nicol a chlapec po tatovi Robert 😝

palculienka2011
4. jan 2012

@anait my mame uz niekolko rokov vybrane Hana a Teodor, ale zit v Amerike, riadne sa vyblaznim na menach 😀 😀 😀 😀

palculienka2011
4. jan 2012

@mata_ba paa

chorucka
4. jan 2012

@mata_ba papa len mu nezlom vez

anait
4. jan 2012

Díky za odpovede 🙂

anett6212
4. jan 2012

@anait no veru ze sa doplname. ja som spinila dva dni, a odvtedy ma trochu picha obcas v podbrusku a bolia ma bradavky a mam ich napuchnute a aj prsia mam naliate

chorucka
4. jan 2012

@anett6212 robila si si tehu test?

anett6212
4. jan 2012

@anait a my máme Alex a Karin 🙂

anait
4. jan 2012

@anett6212 no jednoznačne tehotnáááá

anett6212
4. jan 2012

@chorucka este nie. cakam ci pride mrcha. ma prist 15teho. bola som vcera u lekara lebo som sa zlakla uz tri dni mam zvysenu teplotu a tie prsia bolia tak som sa zlakla ze co sa deje. a on sa len pousmial a povedal ze je tam pravdepodobnost ze som tehu. tak pockam radsej a neradujem sa predcasne. 🙂

anett6212
4. jan 2012

@anait myslíš? tak to by bolo super. to by sme sa velmi potesili 🙂

jorgie
4. jan 2012

Ahojte zienky. ja som tu uz dlhsie nebola...boli sme tri tyzdne na dovolenke a nejako nebolo casu. No a vy ste zapisali vyse 200 stran takze nemam sancu sa docitat 😀 su tu nejake nove tehulky? alebo nejake co sa chystaju testovat?
ja som dnes DC22 takze este taky tyzden musim cakat....uvidime ci sme na dovolenke nieco zamiesili 🙂
inac, vsetkym vam prajem vsetko dobre do Noveho Roku, hlavne vela // 😀

lucecita
4. jan 2012

@chorucka a ja že čo sa ti stalo 😀 😀 😀 ale taký chlebík vo vajíčku by som si aj ja dala 😅 😅

chorucka
4. jan 2012

@anett6212 ja si myslim ze si tehu 😀

anait
4. jan 2012

@anett6212 šak vidíš, aj Dr. si to myslí...parádička 🙂

chorucka
4. jan 2012

@lucecita zlatino sak to by bolo asi skoro na tvoj zaludok Ale ak velmi chces tak pod A chces k tomu aj cajik?

chorucka
4. jan 2012

@jorgie ahoj neviem pokial mas info ale purina je teh a myslim ze aj spula22 a coskoro ty 😀

jorgie
4. jan 2012

@chorucka dakujem za info 😀

jorgie
4. jan 2012

@purina12345 GRATULUJEM!!!! aj ked trosku neskoro ale predsa 😀 prajem ti krasne tehulkovanie. Ako sa citis?

chorucka
4. jan 2012

@jorgie zlatino baby sli snazilkovat vsetke 😀 a purina sem mrkne len obcas

lucecita
4. jan 2012

@chorucka šak to, že je to skoro na žalúdok...aj keď teraz som dopapala mäsko s ryžou...ale ten chlebík by som si dala s teplým ovocným čajíkom a kečupom...myslíš, že zajtra by som si už mohla dať? 😀 😀 😀

purina12345
4. jan 2012

@jorgie ahoj moja, už som aj na teba myslela že ako sa máš. ďakujem moc krát. To bol náš vianočný darček, keď sme prišli 26-teho domov sme si rozbaľovali darčeky a urobila som si test a boli // 🙂 foto mám v albume
ináč ani som si nemyslela že niečo s toho bude lebo v podstate som nič necítila iba ešte pred vianocami som si všimla že mám žilky na prsiach. Momentálne sem tam zabolí bruško ako na mrchu a mám naliate bolestivé prsia na dotyk, tiež si musím dávať pozor čo jem lebo sa mi ľahko zvýši kyselina ale jabĺčko pomáha, ináč to bolo jediné ovocie čo som nikdy nejedla 😀
tak ti držím veľmi palce aby dovolenkové snažilkovanie bolo úspešné a posielam ti extra tehu virúsiky 😉

anait
4. jan 2012

Večer dám mužovi preveriť, či nemám väčšie prsia a zmenené bradavky 😀 😀

chorucka
4. jan 2012

@lucecita nepokusaj racej 😒