Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
nuz zienky..opustam vas..ale zajtra som spat...ide mi domov muzik,tak sa mu idem hodit okolo krku 😀 😀 😀 papa zajtraaa
tak ked už je reč o menach, aj my mame s darym vybrate - dievča Nicol a chlapec po tatovi Robert 😝
@anait my mame uz niekolko rokov vybrane Hana a Teodor, ale zit v Amerike, riadne sa vyblaznim na menach 😀 😀 😀 😀
@mata_ba paa
Díky za odpovede 🙂
@chorucka este nie. cakam ci pride mrcha. ma prist 15teho. bola som vcera u lekara lebo som sa zlakla uz tri dni mam zvysenu teplotu a tie prsia bolia tak som sa zlakla ze co sa deje. a on sa len pousmial a povedal ze je tam pravdepodobnost ze som tehu. tak pockam radsej a neradujem sa predcasne. 🙂
Ahojte zienky. ja som tu uz dlhsie nebola...boli sme tri tyzdne na dovolenke a nejako nebolo casu. No a vy ste zapisali vyse 200 stran takze nemam sancu sa docitat 😀 su tu nejake nove tehulky? alebo nejake co sa chystaju testovat?
ja som dnes DC22 takze este taky tyzden musim cakat....uvidime ci sme na dovolenke nieco zamiesili 🙂
inac, vsetkym vam prajem vsetko dobre do Noveho Roku, hlavne vela // 😀
@purina12345 GRATULUJEM!!!! aj ked trosku neskoro ale predsa 😀 prajem ti krasne tehulkovanie. Ako sa citis?
@jorgie ahoj moja, už som aj na teba myslela že ako sa máš. ďakujem moc krát. To bol náš vianočný darček, keď sme prišli 26-teho domov sme si rozbaľovali darčeky a urobila som si test a boli // 🙂 foto mám v albume
ináč ani som si nemyslela že niečo s toho bude lebo v podstate som nič necítila iba ešte pred vianocami som si všimla že mám žilky na prsiach. Momentálne sem tam zabolí bruško ako na mrchu a mám naliate bolestivé prsia na dotyk, tiež si musím dávať pozor čo jem lebo sa mi ľahko zvýši kyselina ale jabĺčko pomáha, ináč to bolo jediné ovocie čo som nikdy nejedla 😀
tak ti držím veľmi palce aby dovolenkové snažilkovanie bolo úspešné a posielam ti extra tehu virúsiky 😉
Večer dám mužovi preveriť, či nemám väčšie prsia a zmenené bradavky 😀 😀

@anait : dievcenske sa mi zatial pacia stela, sofia, ema,alebo emilia, mozno alexandra,kristina..ale meni sa to kazdym dnom 🙂
u chlapca to mam nejak tazsie, nic sa mi nepozdava,a ked mne hej,tak mm to zrusi..mozno richard,alex..