icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

palculienka2011
4. jan 2012

@lucecita este len 16dc...normalne som teraz nervozna, ci sa mi nemohol vztrebat 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
4. jan 2012

@azzura povedala si to uplne spravne lasko idem ja spať .. lebo zajtra ma čaka ťažký deň, maj sa mi pekne ahoj 😉

azzura
4. jan 2012

@palculienka2011 v case ovulky je vysoko a tazko tam dosiahnut, aj ten moj musel lovit az to bolelo 😒

lucecita
4. jan 2012

@palculienka2011 počuj, daj návod mangelovi, nech ťa on skontroluje 😀 😀 on tam kdesi musí byť! 😅

vardzikova
4. jan 2012

@lucecita milačik ale mne to nevadi ked si zo mna robiš prdel 😀 😀 😀 aspon sa posmejem z tvojich hlašok 😀 😀 lasko idem spať lebo zajtra ma čaka ťažký den , tak si to ešte uži hlavne tie pomaranče ,, ahoj 😉

lucecita
4. jan 2012

@vardzikova avooooj, brú nocku 😉

azzura
4. jan 2012

@vardzikova tak tak, treba spinkat a oddychovat 😀 😀 nadhadzovania bolo uz dost 😀

kikaneu
4. jan 2012

@vardzikova no čo si? ja tak dlho nevydržím čakať 🙂

kikaneu
4. jan 2012

@azzura ok 🙂

aliaxa
4. jan 2012

@lucecita tak to som zistila, ja sa tiez niekedy zasmejem co vy popisete za blbosti 🙂 my akurat s priatelom varime ryzovy nakyp 😝

kikaneu
4. jan 2012

@vardzikova počuj moja 🙂 na ktorej strane si dávala to foto kuchyne, manžel chce vidieť 🙂

azzura
4. jan 2012

@vardzikova tak pa a pekne snickyv 😉

jorgie
4. jan 2012

@anett6212 rodinu mam na Slovensku. Smutno mi je, niekedy viac niekedy menej. Uz som si nejako zvykla...ale su chvyle ked by som neviem co dala za to aby som si mohla pokecat s maminou pri kavicke 🙂 Ale snazim sa chodit domov ako casto sa da (aj teraz sme boli na tri tyzdne) a sestra s priatelom chodia k nam skoro kazde leto a mamina tiez obcas pride....ona nerada lieta takze to neni az tak casto ako sestra....povedala, ze najblizsie pride az ked budem tehotna 😝

azzura
4. jan 2012

@kikaneu v nedelu mas termin alebo uz meskanie bude

aliaxa
4. jan 2012

@azzura no ja zrejme nijak lebo mam male vajicka a nemam este lieky tak cakam na mrchu kym dorazi a pojdem na folikulometriu

kikaneu
4. jan 2012

@azzura tak ja robím test v nedeľu, ak náhodou mrcha nedorazí

lucecita
4. jan 2012

@aliaxa aj ja sa často pučím 😀 😀 😀 a ryžový nákyp mám rada 😉

kikaneu
4. jan 2012

@azzura termín 🙂

palculienka2011
4. jan 2012

@aliaxa jemineee ja mam uz asi mesiac chut na ryzovy nakyp, ale este nikdy som ho nerobila, nemam ani recept a chlapak ho neznasa, ale tak by som si dalaaaaaaaa...normalne aj hned teraz by som sa do toho pustila...davaj recept 😀

azzura
4. jan 2012

@aliaxa takze dostanes clostilbegyt. Ten som aj ja uzivala pred vyse pol rokom, potom som to vysadila a vratila som sa do povodneho stavu a pred 3 mesiacmi som zacala od seba normalne fungovat, nechapem ani ja ani doky

chorucka
4. jan 2012

@aliaxa mnam ryzovy nakyp

kikaneu
4. jan 2012

@jorgie jéééj, ty si tu dávno nebola 🙂 ako si žijete?

azzura
4. jan 2012

@kikaneu ok, tak potomcakam spravu aby som zas nieco nezmeskala, lebo v tychto popisanych strankach je to možne 😀

lucecita
4. jan 2012

Babenky, idem aj ja do postele...vidíme sa ráno, papa 😉

kikaneu
4. jan 2012

@azzura ok 🙂 budem pamätať

chorucka
4. jan 2012

@lucecita papa si to uzite 😀

palculienka2011
4. jan 2012

@lucecita bruuu noc 🙂