Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura povedala si to uplne spravne lasko idem ja spať .. lebo zajtra ma čaka ťažký deň, maj sa mi pekne ahoj 😉
@palculienka2011 v case ovulky je vysoko a tazko tam dosiahnut, aj ten moj musel lovit az to bolelo 😒
@palculienka2011 počuj, daj návod mangelovi, nech ťa on skontroluje 😀 😀 on tam kdesi musí byť! 😅
@lucecita milačik ale mne to nevadi ked si zo mna robiš prdel 😀 😀 😀 aspon sa posmejem z tvojich hlašok 😀 😀 lasko idem spať lebo zajtra ma čaka ťažký den , tak si to ešte uži hlavne tie pomaranče ,, ahoj 😉
@vardzikova avooooj, brú nocku 😉
@vardzikova tak tak, treba spinkat a oddychovat 😀 😀 nadhadzovania bolo uz dost 😀
@vardzikova no čo si? ja tak dlho nevydržím čakať 🙂
@vardzikova počuj moja 🙂 na ktorej strane si dávala to foto kuchyne, manžel chce vidieť 🙂
@vardzikova tak pa a pekne snickyv 😉
@anett6212 rodinu mam na Slovensku. Smutno mi je, niekedy viac niekedy menej. Uz som si nejako zvykla...ale su chvyle ked by som neviem co dala za to aby som si mohla pokecat s maminou pri kavicke 🙂 Ale snazim sa chodit domov ako casto sa da (aj teraz sme boli na tri tyzdne) a sestra s priatelom chodia k nam skoro kazde leto a mamina tiez obcas pride....ona nerada lieta takze to neni az tak casto ako sestra....povedala, ze najblizsie pride az ked budem tehotna 😝
@aliaxa jemineee ja mam uz asi mesiac chut na ryzovy nakyp, ale este nikdy som ho nerobila, nemam ani recept a chlapak ho neznasa, ale tak by som si dalaaaaaaaa...normalne aj hned teraz by som sa do toho pustila...davaj recept 😀
Babenky, idem aj ja do postele...vidíme sa ráno, papa 😉
@lucecita bruuu noc 🙂

@lucecita este len 16dc...normalne som teraz nervozna, ci sa mi nemohol vztrebat 😀 😀 😀 😀 😀 😀