icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
4. jan 2012

paa, idem kukat kosti

chorucka
4. jan 2012

@lucecita krasne coro moro 😀

chorucka
4. jan 2012

@azzura papa aj tebe

azzura
4. jan 2012

@kikaneu prajem to tebe aj ostatnym adeptkam, uz tu davni nik neukazoval //, okrem ovulacnych 😠

azzura
4. jan 2012

@chorucka paa spoluovulantka 😀

kikaneu
4. jan 2012

@azzura veru, veru....už dlho nikto nepribudol 😒 ale to sa zmení,....budúci týždeň bude isto úspešný 🙂

palculienka2011
4. jan 2012

dobre baby, idem kukat Búsa na Jojke, pekne hajajte a zahniezdujte, paa

jorgie
4. jan 2012

@kikaneu no, no nebola som tu dlho...presne tri tyzdne...ako som pisala asi 20 stran dozadu...boli sme tri tyzdne u nasich na slovensku a nejako nebolo casu...ja som sa sem obcas kukla ale nebolo cas na pisanie....a ked som sem dnes prisla tak je tu skor 300 novych stran...no skoro ma porazilo...ziadna sanca na docitanie 😀
a ty ako, kedy testujes?

kikaneu
4. jan 2012

@jorgie dúfam, že ste sa mali dobre doma 🙂 ja testujem v nedeľu, ak to ešte bude aktuálne 🙂

aliaxa
4. jan 2012

@chorucka aj mne chutil, mamina ho casto nevari tak som si spravila sama uz sa pecie v trube

aliaxa
4. jan 2012

@azzura tak to je zvlastne ale vzdy lepsie ako s liekmi, ktovie ci aj mne pomozu, zatial sa spolieham len na ne, a uz sa tesim na mrchu nech uz konecne pride a potom odide a pojdem k doktorkovi

aliaxa
4. jan 2012

@palculienka2011 hehe mala som co napisat...vy ste tu take hladosky vsetko by ste popali...ja som ho robila z netu tu je recept http://varecha.pravda.sk/recepty/ryzovy-nakyp/2...

aliaxa
4. jan 2012

@lucecita ja tiez mozem taketo dobrotky a priatel tiez a potom mu len brucho rastie 🙂 rok mi hovoril ze pojde behat za ten rok ani raz nebol tak si dal predsavzatie do noveho roku ze zacne behat...bol zatial dva krat a dnes zas nepojde 🙂... cislo moje 🙂

jorgie
4. jan 2012

@kikaneu tak drzim palceky...dufam, ze si tam najdes // 🙂

kikaneu
4. jan 2012

@jorgie ďakujem 🙂

spula22
4. jan 2012

ahojte zienky 😀 taaaak vy ste toho ale stilhli popisat od vcera obeda 🙂 🙂 🙂. kto mi da v skratke infosky, ze co je nove? mame daku novu tehulku? 😀 😀 😀

vardzikova
5. jan 2012

@kikaneu mojka vydržiš .. do stredy .. budeme testať spolu jasne ? neže siho urobiš skôr 😉

vardzikova
5. jan 2012

@kikaneu mojka je to na strane 541 .. 😀

vardzikova
5. jan 2012

Dobre ranko lasky moje .. pozeram že som asi prva čo som hore 😀 😀 😀 no nestáva sa mi to často 😉 , momentalne sa obliekame a odchadzame do domčeka , prajem vam babenky krasny den a aby vam todnes v robotkách veľmi rýchlo zletelo .. večer pokecame ... čaaau 😉 😀

mattuliatko30
5. jan 2012

@vardzikova ahoj moja......už som tu aj ja...pekné ránko 🙂 ako ?

vardzikova
5. jan 2012

@mattuliatko30 mojka a ty čo ešte nespiš? ideš do robotky?.. ja sa akurat chystam preč 😠 dnes sa mi nechce pracovať 😝

eri28
5. jan 2012

dobre babenky ja som tu bola skor,ale piisala som do fora 😀 😀 😀
vcera som mala raz na papieri toaletnom ruzove, mimo cyklu do rana nic mrchu cakam o 9 dni, tak ma to vyplasilo dnes kupujem test, 😉 , potom napisem, az ked pridem z prace asi okolo piatej 😉

vardzikova
5. jan 2012

@eri28 napiš napiš aby sme boli v obraze 🙂

mattuliatko30
5. jan 2012

@vardzikova ja som už v robotke... 😉 a driemkam tu.som zase bola do 1nej hore....dívala na tie piliere zeme-film...dnes je konečne posledná časť...lebo už tri dni chodím o 1nej spať 😀

mattuliatko30
5. jan 2012

@eri28 júúúj sme zvedavééé....🙂) držím palčekyyyy

vardzikova
5. jan 2012

@mattuliatko30 ,moja ty si riadna šišinka 😀 😀 😀 😀 ja by som kôli filmu tak dlho hore nebola 😀 😀 čožeee tak skoro rano a už v praci? mojka ale zajtra je volnooo 😀

mattuliatko30
5. jan 2012

@vardzikova no veď to dúfam,že to dospím 🙂))) aspoň do deviatej budem spať 😀 no už sa na taký film nedám ..neboj..lebo som v robote taká ospatá....že ledva tu do PC ťukám... 😉 http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
ja dnes takto..už mi to vyznačilo ovu....konečnéééé 🙂 aj keď neviem , či vtedy bola... 😀

vardzikova
5. jan 2012

@mattuliatko30 no takže dnes si 5 DPO.. ako to rychlo zletelo čo? a ja som dnes 8 DPO 😀

mattuliatko30
5. jan 2012

@vardzikova no veru letí to.....ozaj ...ono sa vraví,že od ovu za 14 dní by ti mala dojisť mrcha?.... 😒

delideli
5. jan 2012

@eri28 : tak to som zvedava ako sa to vyvrbi 🙂, drzim palce 🙂
ale s testovanim by som mozno este chvilu pockala,ak by to bolo implantacne krvacanie,tak je na HCG este skoro..