Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
dobre baby, idem kukat Búsa na Jojke, pekne hajajte a zahniezdujte, paa
@kikaneu no, no nebola som tu dlho...presne tri tyzdne...ako som pisala asi 20 stran dozadu...boli sme tri tyzdne u nasich na slovensku a nejako nebolo casu...ja som sa sem obcas kukla ale nebolo cas na pisanie....a ked som sem dnes prisla tak je tu skor 300 novych stran...no skoro ma porazilo...ziadna sanca na docitanie 😀
a ty ako, kedy testujes?
@palculienka2011 hehe mala som co napisat...vy ste tu take hladosky vsetko by ste popali...ja som ho robila z netu tu je recept http://varecha.pravda.sk/recepty/ryzovy-nakyp/2...
ahojte zienky 😀 taaaak vy ste toho ale stilhli popisat od vcera obeda 🙂 🙂 🙂. kto mi da v skratke infosky, ze co je nove? mame daku novu tehulku? 😀 😀 😀
@kikaneu mojka vydržiš .. do stredy .. budeme testať spolu jasne ? neže siho urobiš skôr 😉
@kikaneu mojka je to na strane 541 .. 😀
Dobre ranko lasky moje .. pozeram že som asi prva čo som hore 😀 😀 😀 no nestáva sa mi to často 😉 , momentalne sa obliekame a odchadzame do domčeka , prajem vam babenky krasny den a aby vam todnes v robotkách veľmi rýchlo zletelo .. večer pokecame ... čaaau 😉 😀
@vardzikova ahoj moja......už som tu aj ja...pekné ránko 🙂 ako ?
@mattuliatko30 mojka a ty čo ešte nespiš? ideš do robotky?.. ja sa akurat chystam preč 😠 dnes sa mi nechce pracovať 😝
dobre babenky ja som tu bola skor,ale piisala som do fora 😀 😀 😀
vcera som mala raz na papieri toaletnom ruzove, mimo cyklu do rana nic mrchu cakam o 9 dni, tak ma to vyplasilo dnes kupujem test, 😉 , potom napisem, az ked pridem z prace asi okolo piatej 😉
@eri28 napiš napiš aby sme boli v obraze 🙂
@vardzikova ja som už v robotke... 😉 a driemkam tu.som zase bola do 1nej hore....dívala na tie piliere zeme-film...dnes je konečne posledná časť...lebo už tri dni chodím o 1nej spať 😀
@eri28 júúúj sme zvedavééé....🙂) držím palčekyyyy
@mattuliatko30 ,moja ty si riadna šišinka 😀 😀 😀 😀 ja by som kôli filmu tak dlho hore nebola 😀 😀 čožeee tak skoro rano a už v praci? mojka ale zajtra je volnooo 😀
@vardzikova no veď to dúfam,že to dospím 🙂))) aspoň do deviatej budem spať 😀 no už sa na taký film nedám ..neboj..lebo som v robote taká ospatá....že ledva tu do PC ťukám... 😉 http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
ja dnes takto..už mi to vyznačilo ovu....konečnéééé 🙂 aj keď neviem , či vtedy bola... 😀
@mattuliatko30 no takže dnes si 5 DPO.. ako to rychlo zletelo čo? a ja som dnes 8 DPO 😀
@vardzikova no veru letí to.....ozaj ...ono sa vraví,že od ovu za 14 dní by ti mala dojisť mrcha?.... 😒

paa, idem kukat kosti