Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@delideli takže držať...sa ...🙂 a uvidíme
@mattuliatko30 no mna bolia bradavky a prsia mam naliate a biely vytok a vajecniky ma obcas pobolievaju ale to je len obcas take pichnutie. vecer som sla domov z prace a ked som sa ponahlala, tak ma velmi zacalo boliet okolo vajecnikov ze som musela spomalit a predychat to
@anett6212 aj mne to robí.....keď zrýchlim chôdzu....normálne mi ide podbruško roztrhnuť a musím spomaliť....a predýchať 😉
@mattuliatko30 no,dnes som sa testla a si nic...tak uz urcite pockam do mrchy..hoci uz teraz sa tak mrchovo citim... ☹
no ako vas tu tak baby citam,zda sa mi,ze coskoro tu pribudne par pozitivnych tehu testikov 🙂
@mata_ba jasne....zbytočne sa takto stresovať...počkať min.do príchodu mrchy...veľa prípadov je že aj mrcha nepríde , test nega.....a až po 10 , 14 dňoch vyjde pozitívny..takže je to individuálne 🙂
@mattuliatko30 uvidime...ale mam pocit,ze budem zase len smutna...co uz...
@mattuliatko30 idem teraz 11.1
ja som minule dokonca na FF nasla graf,kde sa baba testovala nejaky 15 a 16 DPO,test negativny a pozit. vysiel az na 18DPO,ked mrcha nechodila a nechodila..otazka je tiez ,co za test dotycna pouzila,urcite treba vzdy pouzit 10tkovu citlivost a urcite prvy ranny moc..
no baby testnem aj zajtra ale pre mna je podstatný menzes či sa to udrží...aj som si povedala že netestujem pre ms ale tak stalo sa a teraz mám nad čím premýšlat🙂
@mattuliatko30 presne. som zvedava ci sme ci nie. ale ked do toho 15teho to je este dost dlho cakat a ja som nedockava 🙂
@mata_ba skús nato nemyslieť....aj keď to je tažko....a zrazu zistíš, že mrška nikde...a budeš tehu....ja som to vopred kedysi vôbec neriešila...proste len som vedela,že niekedy vtedy ma prisť mrcha...a už som len si hovorila,že príde zajtra..príde zajtra...a potom keď 4 dni nič..tak mi došlo,že asi v tom čosi bude 😀
@anett6212 no veru....ale tak zbytočne robiť testy...a nemať tam nič...a byť sklamaná už skôr...treba dúfať...a uvidíme v čase ms....čo a ako telo povie 😉
@mattuliatko30 presne tak. aj lekar mi vravel ze sa nemam testovat. ze ked mi bude meskat, tak potom. ale on sa len usmieval a vravel ze to asi vyslo tento krat.
@sandy3911 super...to by si už mala čosi vidieť.... 🙂)))
@anett6212 hej??...a kedy si u neho bola?..či chodíš k nemu kôli otehotneniu?....tak super...bodaj by...to bola pravda 😉
@alyce no ja mam uz tyzden furt nafucane brucho,bolesti v podbrusku,najprv len na pravej strane,potom som citila cele podbrusko,vcera zase len pravu stranu a akoby mi to po pravej strane stupalo ku rebram...zacala som chodit v noci na vecko,co som nezvykla...a dnes mi je nejak divne...tak som si uz zacala namyslat,ci naozaj nebude babo..ale podla testu zrejme nie...no som zvedava co bude buduci tyzden...

@mata_ba tak to už je o chvíľu....možno by si mohla testnúť..ale ja by som doporučovala min. aspon deň pred mrchou..a to už môžeš aj počkať...a deň po mrške....to už isto istí 😉