icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
5. jan 2012

@mata_ba ale mojka asi to bolo naozaj skoro ja som dnes tiež 9 DPO .. ale ja chcem testovať až v stredu 😀

anett6212
5. jan 2012

@mata_ba dakujem, ale uz mi z toho sibe. mam pocit akoby som si to uz nahovarala a hladam na sebe priznaky. no neviem, necham sa prekvapit 🙂

mata_ba
5. jan 2012

@vardzikova no tak to snad budem plna elanu na testik aj ja..ak ma neprekvapi mrcha 😒

lucecita
5. jan 2012

@vardzikova ahoj cicka, už si tu? ja som si práve domerala teplotu a mám 37,3...je mi na trt ☹ ☹

anett6212
5. jan 2012

@jorgie no ved to. a ja uz mam pocit ze si aj nahovaram ze mam chute na sladke a uhorky ale chuti mi to no tak neviem. uz mi z toho šibe asi 🙂

anett6212
5. jan 2012

@mata_ba zase tehotné ku mne nabehli. aj ja chcem byt

mata_ba
5. jan 2012

@anett6212 tak to poznam dokonale..este rano som bola trosku v dufani,ze mozno sa zadarilo,ked mam take vselijake deje v tele..ale dnes rano ma test zabil...ved uvidim,ci pride mrcha..lebo podbrusko boli uz par dni...ktovie ci len nemam nejaky zapal...mrcha to rozhodne buduci tyzden..

bubacik5
5. jan 2012

@vardzikova ahojky zlaticko 🙂 ako si sa mala dneska, a co nove?

mata_ba
5. jan 2012

@anett6212 ved mozno si 😉

bubacik5
5. jan 2012

@purina12345 ahojky, ty uz chodis do inej temy, ked uz ta tu vobec nevidim? 🙂 ako sa citis? kedy ides k dokimu?

anett6212
5. jan 2012

@mata_ba presne tak. to je na nervy toto. obdivujem baby, ktorým sto podari na prvy krát.

jorgie
5. jan 2012

@anett6212 to poznam s tym nahovaranim 🙂 moje podvedomie sa tiez rado so mnou zahrava tak sa snazim nevsimat co sa so mnou deje....ak ked sa mi to moc nedari 😀

mata_ba
5. jan 2012

@anett6212 ale tak podla mna je to osud...hovorim si,ze ak este teraz nema byt babo,tak asi kvoli niecomu...

anett6212
5. jan 2012

@mata_ba mozno hej, ale ved aj ty mozno si. počkame na tu mrchu a nebudeme chciet aby prisla 🙂

anett6212
5. jan 2012

@jorgie no ved to. je to hrozne. ja som si vravela po poslednej mrche, ze nebudem testovat, kym nepride dalsia no nevydrzala som. testovala som 6 dem po dpo, ale to je este malo dni na testovanie.

chorucka
5. jan 2012

@lucecita jaj moja a to si chcela vcera este chlebik vo vajku 😖 No co bolo vecer CORO MORO? 😀 😀

mata_ba
5. jan 2012

@anett6212 presne tak...a kedze su v poslednej dobe same strajky, zacinam aj ja strajkovat..NECHEME MRCHU! NECHCEME MRCHU!!! 😀 😀 😀

anett6212
5. jan 2012

@mata_ba to si obcas hovorim aj ja, ale ked chcenie je obcas silnejsie a este ked tu denne vidim tolko tehotných zien ako nakupuju vybavicky pri mne ☹

anett6212
5. jan 2012

@mata_ba pridávam sa k tebe 😀 NECHCEME MRCHU! NECHCEME MRCHU!!!! 😀 😀 😀 joj pichá ma v podbrusku

chorucka
5. jan 2012

@mata_ba Ja chcem uz mrchu ja chcem uz mrchu 😀 Nech uz mam dalsiu ovu

lucecita
5. jan 2012

@chorucka ale idem ho robiť dneska! 😀 😀 😀 😀 😀 už jem všetko, nič nejde zo mňa von, ale tá teplota ma prekvapila...nebolo žiadne čoro moro, čoro moro 😠 a dnes neviem neviem, je mi na trt, ale tak možno sa premôžem 😀 😀 😀

palculienka2011
5. jan 2012

nazdar babuchy!! Ako?? Chcelo by to nejaku tabulecku, kto ide kedy testovat, lebo zacinam stracat prehlad, len tutok @vardzikova furt omiela, ze bude testovat v stredu, pricom mi je uplne jasne, ze pondelok rano sa jej uz budu rucicky triast a nevydrzi to 😀 😀 😀 😀
ja som konecne spokojna s tanierom ryzoveho nakypu pred sebou...som hned rano utekala vajca kupovat, aby som ho mohla piect

jorgie
5. jan 2012

@anett6212 to uz som aj ja parkrat spavila...hlvane prvych par pokusov...pri kazdom pichnuti som si myslela ze je to priznak a testovala som vela krat este pred tym nez mala mrcha prist....ale vzdy som bola sklamana, takze teraz cakam....aj ked to neni lahke.
snaz sa aj ty vydrzat, lebo tak ci tak pred predpokladanym prichodom mrchy ziaden test neni 100 percentny

chorucka
5. jan 2012

NACO POJDEM DOMOV KED NEMAM NIKOHO OTEC SA MI ZAJTRA ZENI A MAT LEZI V CIERNEJ ZEMI juch

mata_ba
5. jan 2012

@anett6212 to ti verim,ja som na nervy len ked sa ma rodina pyta... ☹ aj ja som dnes citila podbrusko..a opat cele..uz nech je buduci tyzden nech viem na com som...

chorucka
5. jan 2012

@lucecita a namaz si ho tatarkou mnam mnam 😀

mata_ba
5. jan 2012

@chorucka dobre..ty teda este raz mozes mat mrchu,ale potom uz nie...a my uz teraz nieeee 😀 😀 😀

purina12345
5. jan 2012

@bubacik5 ahoj,niekedy sa tu na vás pozriem ako sa darí, zatiaľ nechodím do nijakej inej témy aspoň pokiaľ nám doki povie že všetko je ako má byť 🙂
ku doktorovi ideme v pondelok a už sa neviem dočkať. Cítim sa stále rovnako, bolia prsia na dotyk a niekedy zabolí bruško ako na mrchu a ty ako?

chorucka
5. jan 2012

@mata_ba no ved pre to Ma serie ze budete o 1level popredu ale z lasky k vam to preglgnem 😀

bubacik5
5. jan 2012

@purina12345 tak to je super, drzim palce, aby bolo vsetko ok. a hadam sa nam pochvalis 🙂
ja? uz sa tesim, ze mi vyznacilo ovulku a tt konecne vystupla 🙂 na vysledok snazenia si este pockam, ale to ze ovulka bola ma potesilo 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/393359