icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
30. jan 2012

@kikaneu my sme ho tak chceli vidiet,az sme zaspali 😀 o pol10 sme sa prebrali a ze dokelu nemo... 😀 tak sme sli spat dalej

mata_ba
30. jan 2012

@anlady tiez tu mam pekny kopec papierov...a standardne sa mi do toho nechce..ale pomalicky to ubuda

@lucecita aj mna uz par dni..a nechapem preco 😒 ale ovulku mi asi este len vyznaci zajtra..ta 😒 k uvidime..ale u teba je to mozno nejake prve dobre znamenie 😉

kikaneu
30. jan 2012

@lucecita a ešte aj kopa ďalších 🙂 občas zakuknem aj do témy Grafy BT a tam je čudných grafov požehnane tento mesiac 🙂 ja som sa vyspala skvele 🙂

mattuliatko30
30. jan 2012

@mata_ba tak tak....raz to isto vyjde....niekomu skôr..a niekomu neskôr, ale vyjde to

kikaneu
30. jan 2012

@mata_ba ale ste boli po plese, nie? tak ste boli unavení 😉

mata_ba
30. jan 2012

@mattuliatko30 no dufam,ze u nas to bude to skor 😀 😀

@kikaneu ano,ano...a este sme boli aj tri hodky na prechadzke pobede,ked bolo tak krasne..tak aj to pomohlo...ale aspon sme sa super zotavili 🙂

kikaneu
30. jan 2012

@mata_ba veru, prechádzky v takej zime robia divy....ja už sa na ne teším, keď nebudem PN 🙂

lucecita
30. jan 2012

@mata_ba no neviem, či dobré znamenie..nechávam to tak a pokúšam sa radšej na to nemyslieť a nepozorovať....aj keď niekedy sa to nedá 😉
@kikaneu aj ja tam niekedy kuknem a mrkám ich grafy, ale nepíšem tam...
baby, aj ja som chcela pozerať nema, ale mm mal veľkú chuť na čoro moro a dokedy sme...tak som k telke prišla o pol desiatej a zaspávala som pri tom, tak som tomu dala 10 minúta šla naspäť do postele 😀 😀 😀 😀

gelinka75
30. jan 2012

@lucecita @kikaneu @fifitko25 @chorucka baby este neprisla, uz ma stve dala som si aj vlozku, ze poď a nist, rano som oskrabala cele auto, to sa samozrejme bruchu nepacilo, zacali ma aj krize boliet a ja ze uuuuz a nist, namiest toho ma zacal pichat pravy vajecnik, sakra, uz ma stve 😠 😝

zuzi_k
30. jan 2012

Ahojte... Neviete náhodou, co okrem tehotenstva môže spôsobiť, že sa ani po vyvolávacke ms nedostaví? (testy na hcg-neg.)

kikaneu
30. jan 2012

@lucecita ja tam občas aj píšem, keď potrebujem posúdiť graf, tak lauritka je nápomocná 😉
mňa môj včera otravoval od obeda a nakoniec sa na nič nezmohol, po nemovi zahlásil, že je unavený 🙂 ale aj ja som bola, takže mi to nevadilo 😝

kikaneu
30. jan 2012

@gelinka75 moja a test si si už bola kúpiť na zajtra? 😉

gelinka75
30. jan 2012

@kikaneu niee, nemala som cas, nemam chut testovat, furt negativne.. 😒

kikaneu
30. jan 2012

@gelinka75 tak si daj nejaký deadline, že keď nepríde čo ja viem dokedy, tak si predsa len ešte 1 test spravíš...hm?

franzziska
Odpoveď bola odstránená
gelinka75
30. jan 2012

@kikaneu tak ked nepride do stredy tak spravim v stredu rano, dovtedy snad zozeniem aj test 😀

lucecita
30. jan 2012

@kikaneu ja som včera nemala vôbec chuť, ale potom sa dalo 😀 😀 😀 som si všimla, že tá lauritka sa dlho pokúša o mimi a stále nič, už dva potraty...chúďa ☹
@gelinka75 juuuuuj moja, ale pokiaľ neprišla, tak je dobre...ale ten test by si si mala kúpiť, keď ešte neprišla..

kikaneu
30. jan 2012

@franzziska moja, zmeň doktora!

mata_ba
30. jan 2012

@kikaneu praveze bolo vcera velmi prijemne..ale mali sme so sebou aj nasho havkaca a ta ma tahalaaa,aj sme si zabehali trosicku,takze parada 🙂

@lucecita ja som sa nikdy nepozorovala,az posledny cyklus..a dopadlo to na prd,takze tiez uz to terz nebudem riesit..dufam 😀 len nech mi graf ukaze ovulku a bude dobre 🙂

kikaneu
30. jan 2012

@gelinka75 dobre 🙂 len ja už budem v stredu v práci a výsledok uvidím, až keď prídem domov, budem celý deň na ihlách z teba 😉

franzziska
30. jan 2012

@kikaneu no raz som uz zmenila, vies..nechce sa mi zas, neni to take lahke..dnes ma vacsina z nich uz plne

gelinka75
30. jan 2012

@lucecita cakam co bude, takyto stav som este nemala, teoreticky meska 2 den svinucha jedna, keby aspon tie pocity ze uz pride neboli 😀

kikaneu
30. jan 2012

@lucecita no veru, musí to byť hrozný pocit....ale myslím, že oni majú aj zlý spermiogram a tie dve tehotenstvá boli IUI alebo IVF, už neviem presne
chlap vie ako žene urobiť chuť, no nie? 🙂

mata_ba
30. jan 2012

@franzziska tiez si to myslim - zmen lekara..ved to co ma za pristup?! ocividne ta ma "na salame"...

lucecita
30. jan 2012

@franzziska tak ako radí kikaneu....zmeň lekára a nech ťa vyšetrí nanovo...
@mata_ba ja som včera rozmýšľala, že keď tento cyklus nevyjde, tak ani nemeriam teplotu...kašlem na to...

gelinka75
30. jan 2012

@kikaneu tak dovtedy nam mozno da riesenie milostpani cervena 😀 😀 ja som stale v tom ze pride

kikaneu
30. jan 2012

@mata_ba tak ste mali pekný deň teda 🙂
@franzziska no viem, ale skúsiť to môžeš, nie? veď kartu zatiaľ nechaj....a ak by si našla lepšieho, tak potom vezmeš....

franzziska
30. jan 2012

@kikaneu a lekari ta vezmu na prvu konzulataciu aj ked zatial enchcete k nim prejst?

kikaneu
30. jan 2012

@gelinka75 ani nehovor 😠 o žiadnej červenej nechcem počuť a nie to ju ešte vidieť 😠

kikaneu
30. jan 2012

@franzziska to neviem, ale veď skús zavolať a opýtať sa či ťa vezmú aspoň na konzultáciu....