icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
30. jan 2012

@gelinka75 to poznám, mne v novembri meškala tri dni a test negatívny, tak som mala nervy, lebo som mala pocit, že už už je tu 😉 ale vydrž do tej stredy a testni...
@kikaneu jááááááj, to som nevedela, že aký problém majú...len som videla jej grafy a viem že boli z umelého...chúďa, mňa by už asi šľahlo 😕

kikaneu
30. jan 2012

@lucecita hm, ťažko povedať ako by som sa zachovala ja....ktovie čo nám ešte život prinesie....uvidíme časom

gelinka75
30. jan 2012

@lucecita tak uz nic ine neostava len cakat, idem este pokukat vase grafy, lebo som nestihala ak ste teda dali 😉

lucecita
30. jan 2012

@kikaneu veď práve...nevieme čo máme mi vo vienku...aj sa toho obávam, keď sa nedarí a mám pokazený vyječník 😠

lucecita
30. jan 2012

@gelinka75 áno, dali sme...mne posunulo ovu 😀 dúfam a verím, že to bude príjemné čakanie 😉

mata_ba
30. jan 2012

babulky,prosim vas,ako je to s tou bolestou pr.vajecnika?boli,ked praskne folik a ide vajko na vandrovku?ci predtym?potom?

gelinka75
30. jan 2012

@kikaneu no keby sa dalo si ju vyhodim z hlavy 😀 😀 😀 vsak poznas ten pocit bezradnosti

gelinka75
30. jan 2012

@mata_ba ja zvyknem citit ovu tak, ze mi vrazi akoby noz do vajecnika to je len taka sekundova zalezitost a viem, ze sa uvolnilo, citim to takto na pravom, na lavom citim obcas bolesti tupe, obcas nic

mata_ba
30. jan 2012

@lucecita ja meriam teraz prvykrat zo zvedavosti..uvidim ako dlho ma to bude bavit 🙂

@kikaneu to ano 🙂 po dlhom case na prechadzke

kikaneu
30. jan 2012

@gelinka75 veď práve, až dôverne ho poznám.....ale vydržíme to nie? veď sme silné ženy 😉 pravda @lucecita ?

kikaneu
30. jan 2012

dievčatá, idem si dole upratať kuchyňu, laptop neberiem, aspoň to urobím skôr 🙂 vidíme sa tak za necelú hodinku 🙂 je tam strašný bordel 😝

mata_ba
30. jan 2012

@gelinka75 ahaa..lebo ja uz ho citim par dni..tak ze ci to nie je tym...lebo doki povedal,ze mam normalne vajecniky a som zdrava ako ryba..tak skumam,preco to citim..

chorucka
30. jan 2012

Baby kuknem vas as ked sa vartim od zubara dufam ze tu najdem nejaku novu tehu 😀 😀

mata_ba
30. jan 2012

@chorucka ides k zubarovi?chuuuda..drzim paste

lucecita
30. jan 2012

@kikaneu @gelinka75 tak tak...sme silné ženy, spolu si tu pomáhame a zvládneme to...hlavu hore baby...
@mata_ba ja týmto cyklom tak či tak končím s meraním, nechám to na náhodu a bude sledovať len hlien a nič viac...
idem aj ja off so mesta zaniesť papier na sociálku...a príde aj kámoška na kávu, tak sa tu objavím až po obede...majte sa zatiaľ krásne 😉

mata_ba
30. jan 2012

@lucecita aj ty sa maj pekne 🙂 pa

micinka91
30. jan 2012

Kočky,testik je za mnou..Bola tam iba jednaa;(( Fňuuuk;( Ja tomu nerozumiem..

mata_ba
30. jan 2012

@micinka91 a ktory si DC?uz ti meska mrcha?

spula22
30. jan 2012

@micinka91 kolky si DC? ja som mala 2// az na 39DC 🙂

spula22
30. jan 2012

@mata_ba poslem ti ho na DVD 😀 aj tak je lepsi v cestine 🙂

anlady
autor
30. jan 2012

No babulky už som tu. Hej tá mrcha stále neprišla. (Ale ! netestujem ! ) 😎
Poznáte niečo na vyvolanie menštruácie?

mata_ba
30. jan 2012

@spula22 aj drahy sa uspokojil,ze vsak v cestine je lepsi 😀

azzura
30. jan 2012

hello baby 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
30. jan 2012

@spula22 ahoj, ty si kolkokrat testovala kym ti vysli dva? a kolko si mala meskanie?

spula22
30. jan 2012

@azzura ajoooj 😀 😀 😀

gelinka75
30. jan 2012

@azzura cauko, no co prichystana si? 🙂

mata_ba
30. jan 2012

@anlady cervene vinko, horuca sprcha/kupel 😉

spula22
30. jan 2012

@gelinka75 milacik ja som testovala na 31Dc a nic a potom som skusila na 39DC a bol tam duch 🙂 meskala mi asi 8-9 dni 🙂.a tebe kolko meska? ides skusit testikovat? 😀

kikaneu
30. jan 2012

@azzura ahoj 🙂 no ako?

spula22
30. jan 2012

@mata_ba jasne 🙂 ak chces, tak ti ho prepalim a poslem 🙂