Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura to si pamätám 🙂 budem na teba myslieť, a neboj nič, bude to v pohode 🙂 síce aj ja som pred mojou prvou operáciou tak stresovala, že ráno mi sestrička pri meraní tlaku povedala, že keď sa neskľudním, tak žiadne rezanie nebude...dala mi aj nejakú oblbovú tabletku, ale nepomohlo 🙂 až na sále sa to zlepšilo ;) anesteziológ mi rozprával vtipy a všetci boli takí milí, že už mi to bolo pomaly aj jedno ;)
Možno budem vyzerať ako total hlupa,ale čo je DC? :D Mrcha meška od utorka..
@azzura neni take jednoduche aby si hned isla na umele, musi byt nato indikacia, iba ak by si mala nepriechodne tak az potom umele, inak ti spravia iba IUI a tam je sanca len 10% 😒, mne ked vyjde ten jeden nepriechodny, tak ideme hned podpisat na IVF ziadost ☹ bojim sa, ale co mam robit
Ahojte babulky co je tu nove??Posielam virusssss vsetkym babulkaaaam
@gelinka75 vsak ja viem ako to chodi, vsak po laparke budem mudrejsia a možno ma hned odporucia na umele. A som zvedava lebo aj teraz si citim len P vajecnik a L strajkuje, a možno L vajcovod je funkčny ale P nie..... . Ja uz chcem nech sa to niekam pohne ci prirodzene alebo umelo

@gelinka75 Ahijko, no v noci som sa uz prehadzovala, som nevedela spat a to som sa den predtym chvalila že som uplne v poho. Dnes som zvladla anesteziologicku, ked mi skusala sopel tak kebyže sa predtym nevysmrkam tak ma asi nepusti na zakrok 😉 . Moja, mas len slaby pokles, nestresuj dokial nedosla, dufam že ani nedojde 😠