icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
30. jan 2012

@gelinka75 Ahijko, no v noci som sa uz prehadzovala, som nevedela spat a to som sa den predtym chvalila že som uplne v poho. Dnes som zvladla anesteziologicku, ked mi skusala sopel tak kebyže sa predtym nevysmrkam tak ma asi nepusti na zakrok 😉 . Moja, mas len slaby pokles, nestresuj dokial nedosla, dufam že ani nedojde 😠

azzura
30. jan 2012

@spula22 cauuuuu 😔 uz je lepsie??

azzura
30. jan 2012

@kikaneu ahojko, no zajtra nastupujem 😀 😀 😀

spula22
30. jan 2012

@azzura uz troska ano 🙂 a ty sa ako pred zajtrajskom citis?? 😀

azzura
30. jan 2012

@mata_ba cau, ako moja???

azzura
30. jan 2012

@lucecita no ako vcera tutuli mutuli 😀

kikaneu
30. jan 2012

@azzura to si pamätám 🙂 budem na teba myslieť, a neboj nič, bude to v pohode 🙂 síce aj ja som pred mojou prvou operáciou tak stresovala, že ráno mi sestrička pri meraní tlaku povedala, že keď sa neskľudním, tak žiadne rezanie nebude...dala mi aj nejakú oblbovú tabletku, ale nepomohlo 🙂 až na sále sa to zlepšilo ;) anesteziológ mi rozprával vtipy a všetci boli takí milí, že už mi to bolo pomaly aj jedno ;)

azzura
30. jan 2012

@spula22 som rada že ti je lepsie 🙂 . Ja, v poho, skor sa bojim co mi zistia ako zakroku, ale co uz, bude to co ma byt 😉 hlavne že budem vediet na com som

anlady
autor
30. jan 2012

@mata_ba 🙂 horúcu sprchu mám stále. 🙂
Hej môže sa stať,že som tehu a test neukáže? asi nie,že?

spula22
30. jan 2012

@azzura neboj milacik vsetko bude v pohode 🙂 verim tomu 🙂 a aspon ti budu moct lepsie pomoct, ked daco najdu 🙂

spula22
30. jan 2012

@anlady kolky si DC?

azzura
30. jan 2012

@kikaneu toto je moja druha operacia, prvu som mala pred 5 rokmi, ked mi odtrsnovali myom. Hmm, skoda že vtedy som nikoho nemala, lebo furt mi doky hovoril že teraz je najlepsie otehotniet 😒 co som sa mala postavit na namestie a kricat, že kto ma opeli 😀 😀 😀 😀

micinka91
30. jan 2012

Možno budem vyzerať ako total hlupa,ale čo je DC? :D Mrcha meška od utorka..

azzura
30. jan 2012

@spula22 dik, za optimozmus 😉 . Jasne, aspon sa zas trosku niekam posuniem, vsak umele to isty, keby daco 😎

kikaneu
30. jan 2012

@azzura ty si super 🙂 ja sa vždy táááááááák nasmejem keď si tu 😀

gelinka75
30. jan 2012

@spula22 mne teraz meska 2 den, tak uvidime ci pride, strasne ma picha pravy vajecnik, uz som testovala na 12DPO a 15DPO nie z ranneho a stale nic, tak neviem ci ma len nenatahuje 😠

azzura
30. jan 2012

@micinka91 DC je den cyklu 😉 To ti uz meska skoro tyzden, super ci meskavla aj predtym??

azzura
30. jan 2012

@kikaneu ale to doktori su vtipny 😀 😀 😀 😀 .

spula22
30. jan 2012

@gelinka75 tak skus pockat a testni napr. v stredu 🙂. a ako sa citis?? akoze ma prist?

azzura
30. jan 2012

@gelinka75 cauko, no co ani pri skrabani auta sa ti nepustila....ani nepusti, lebo Angelika bude tehu 😀 😀 😀 😀 . Moj mm dostal bojovu ulohu sem kuknut a zistit ako ti dopadol tehu test 😉 😉

gelinka75
30. jan 2012

@azzura neni take jednoduche aby si hned isla na umele, musi byt nato indikacia, iba ak by si mala nepriechodne tak az potom umele, inak ti spravia iba IUI a tam je sanca len 10% 😒, mne ked vyjde ten jeden nepriechodny, tak ideme hned podpisat na IVF ziadost ☹ bojim sa, ale co mam robit

kikaneu
30. jan 2012

@azzura škoda, že nie všetci.....ak by boli, tak by bola radosť chodiť k nim 😀

azzura
30. jan 2012

@kikaneu lekari furt riesia moj vysoky cholesterol, aj anesteziologicka, vraj mam dietovat, nejest tuky, ani syry ani maso....vsak ked to nebudem jest tak budem vychrtla, som rada že mam 55 kg....za ktore ma pochvalila. 😉

gelinka75
30. jan 2012

@azzura no som sa narobila ako kon, mala som hrubu namrazu, az ma ruka bolela, uz to bol lad a nie namraza, odvtedy citim zas brucho a nic iba pichanie 😠

aduska_ba
30. jan 2012

Ahojte babulky co je tu nove??Posielam virusssss vsetkym babulkaaaam

gelinka75
30. jan 2012

@spula22 hej furt citim dnes krize aj podbrusko, take uplne mierne tupe bolesti a pichanie v pravom vajecniku, to cakanie ma ubija 😀 ☹

azzura
30. jan 2012

@gelinka75 vsak ja viem ako to chodi, vsak po laparke budem mudrejsia a možno ma hned odporucia na umele. A som zvedava lebo aj teraz si citim len P vajecnik a L strajkuje, a možno L vajcovod je funkčny ale P nie..... . Ja uz chcem nech sa to niekam pohne ci prirodzene alebo umelo

kikaneu
30. jan 2012

@azzura a aký vysoký máš? vieš číslo? oni sú šiši....však isto by si bola potom vychrtlá...joj 😠

gelinka75
30. jan 2012

@azzura dnes som netestovala, nemam s cim, az v stredu ak dovtedy nic 😖

azzura
30. jan 2012

@kikaneu no, hlavne sestricka u mojho gyndosa, som si dosla len po kartu a nechala ma cakat hodinu 😒 a aj dalsie nechala cakat, sa dosla len objednat lebo nezdviha telefon 😠 . Kebyže doky nie je taky super tak uz tam nie som