icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

aduska_ba
30. jan 2012

@gelinka75 mojka drzim palce nech testik ukaze nieco

azzura
30. jan 2012

@gelinka75 no, som zvedava co z toho bude, dufam že len dobre, kedze doteraz ti nikdy nemeskala 😉

azzura
30. jan 2012

@kikaneu 6,25. Ale ja mam furt okolo 5,80, je pravda že ja moc zeleniny a ovocia nemusim, radsej klobasu a slaninku, ale zas na kila to nejem ani kazdy den 😠

gelinka75
30. jan 2012

@azzura ved toto, ak by si mala len jeden nepriechodny, tak to je este dobre, ja by som prijala radsej nech ho mam priechodny, lebo tolko umelych hormonov sa tam berie, ze to ma desi, ani nie tie zakroky

azzura
30. jan 2012

@gelinka75 ok, tak v stredu potom daj info a mm mi to zreferuje do telefonu 😀

azzura
30. jan 2012

@gelinka75 a som zvedava co mam s tym L vajecnikom, ten dufam že nie je uplne vyradeny z funkcie.

gelinka75
30. jan 2012

@azzura oki 😀 ste zlate, ze sa o mna az takto zaujimate 😵 a ty potom daj vediet ze si ok

gelinka75
30. jan 2012

@aduska_ba dakujem moja, snad sa coskoro milostiva rozhodne co chce 😀

mata_ba
30. jan 2012

@azzura vitaaaaj 🙂 ako?

azzura
30. jan 2012

@gelinka75 dufam, že v piatok uz budem domka 🙂 . Jasne, ved sme vsetky na jednej lodi 😀 😀 😀

azzura
30. jan 2012

@mata_ba 😀 zvladla som chripku takže zajtra nastupujem pod nož či pod co to idem 😀

kikaneu
30. jan 2012

@azzura to čo za trúba....tiež som jednu takú zažila, otvorila dvere a že musím čakať, lebo pán doktor ide práve obedovať a doktor jej z poza pleca vykukol a povedal, že mám ísť dnu 🙂 bola som len po výsledky z histológie....joj, aké sú dôležité, neznášam takých ľudí 😠

nicearty
30. jan 2012

ahojte, ja by som sa chcela opýtať, či by nemala niektorá z vás záujem o ovulačné testy rapiclear, ide o to, že sme sa s manželom snažili a hneď na začiatku druhého mesiaca som otehotnela a mám doma tri krabičky ovulačných testov :( neviem, čo s nimi, nemysleli sme, že sa to tak skoro podarí 🙂 mám dve krabičky 5xLh strips a jednu krabičku s 1xLh, byvame v BA v Rači, tak napíšte pokiaľ by to niektorej pomohlo, aj na cene by sme sa dohodli a ja ich nemám komu dať :(

kikaneu
30. jan 2012

@azzura a veď to nie je až také hrozné číslo...., ja som teraz pozerala do karty kým som čakala u doktorky a mala som výsledky, že 5,25 cholesterol (málo čo som z tej tabuľky chápala, ale aspoň túto skratku som rozlúštila) takže od kedy to viem, slanine a klobáse sa vyhýbam....🙂

azzura
30. jan 2012

@kikaneu čo už, ja som si zvykla len mm ma dnes roznasal po lekaroch a nechcem ma pustit na bus,kedze je tak zima, tak mal nervy 😀 😀 😀 ja som ho na to pripravovala, ale nechcel verit 😀 😀 😀

kikaneu
30. jan 2012

@azzura u nás som zas ja tá, čo má nervy z čakania, manžel je v tomto smere úplne pokojný vždy.... 🙂 sranda 🙂 viem si teda veľmi dobre predstaviť ako sa cítil ;)

azzura
30. jan 2012

@kikaneu ale ved ja tu klobasu a slaninu jem kusom a len obcas 😀 😀 . U nas otec ma dobre vysledka ale mama ma take vysoke, asi som to po nej zdedila a pritom je taka chuda ako ja 😀 😀 😀

kikaneu
30. jan 2012

@azzura no vidíš, dedičné to môže byť...aj moja sesternica mala vysoký a tiež je chudá, priam modelková postava....takže niečo na tom bude

azzura
30. jan 2012

@kikaneu sa ponahlal do prace,a le ved ja som mu hovorila že to bude na dlho a že busom zvladnem 😀 😀 😀 😀

anlady
autor
30. jan 2012

@spula22 48 DC :(

azzura
30. jan 2012

@kikaneu a moja ani klobasu ani slaninu ani nic take neje. Tiez si myslim že je to dedicne, ale oni su doktori 😀 😀 😀 😀 😀

kikaneu
30. jan 2012

@azzura a oni majú pravdu (aspoň si to myslia) 😝

azzura
30. jan 2012

@kikaneu nie su radi, ked je pacient mudrejsi 😀 😀 😀

azzura
30. jan 2012

@kikaneu ozaj, co je s vardzikovou? este stale je doma?

kikaneu
30. jan 2012

@azzura pokiaľ viem, tak vravela, že dnes už ide do práce, ale či si to ešte nerozmyslela, to neviem ....je zvláštne, že tu dnes ešte nebola 😲

mata_ba
30. jan 2012

@spula22 si zlata,ale netreba..kamarati ho maju,,ked tak,poziciame si od nich 🙂 ale dakujem..

mata_ba
30. jan 2012

@azzura ahojky 🙂 no ja som si myslela,ze ovulka uz prebehla,ale asi az dnes 🙂 som zvedava co zajtrajsia teplotka,ale zatial takto: http://www.fertilityfriend.com/home/3a37b2

mata_ba
30. jan 2012

@anlady a kolky si DC?? spule ukazalo az 39 DC

mata_ba
30. jan 2012

@azzura tak super,ze si sa vyliecila...v stredu moc drzim palceky 🙂

azzura
30. jan 2012

@kikaneu hmm, dufam že sa nic nestalo 😠