icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

spula22
30. jan 2012

@anlady neviem...mozno sa ti mrcha rozbieha?? fakt netusim 😒 tak skus dokymu zavolat, ved nech ta aj skorej vezme...

gelinka75
30. jan 2012

@azzura ja ti nevim. ale uz som z toho trocha mimo ☹

vavenecka
30. jan 2012

@mata_ba ešte do zajtra stíhaš po starom 😉 ale od stredy už ten mega drahý balík....a šak ešte si počkám na novú vládu,čo oni zase vymyslia...možno to zase vrátia tak,ako to bolo...ja som dnes 10DC,tak možno zajtra testnem len for fun,čo to ukáže 😀

gelinka75
30. jan 2012

@spula22 mala si krce v podbrusku na zaciatku? 😖

azzura
30. jan 2012

@gelinka75 😠 verim, že ta ide z toho pozarit. Hmm, musis vycakat co sa z toho nakoniec vykluje

spula22
30. jan 2012

@gelinka75 ano mala som take ako keby mala prist mrcha, ale neprisla 😀

anlady
autor
30. jan 2012

@spula22 má strašne plno.Ale to neva-ja to vydržím. Pak Vám dám info 😉

spula22
30. jan 2012

@anlady jasne vydrzis 🙂 budeme samozrejme cakat, ako to dopadne 🙂

lucecita
30. jan 2012

@azzura ahoooooj, no jasné, že bolo...a aké dobrééééé 😀 😀 😀 😀 a vy ako? kedy to ideš do nemocky?

Babyyyy, človek tu chvíľku neni a vy toho popíšete 😀 😀 😀 kto to má potom čítať? 😠

gelinka75
30. jan 2012

@azzura nic ine mi nezostava 😠
@spula22 kiez by aj u mna tak bolo, lebo toto prezivat 😠

azzura
30. jan 2012

@lucecita 😀 😀 😀 no supeer, aj u nas bolo, lebo mm si to este chce uzit lebo potom budem bolava a budem ho nechciet 😀 😀 . Zajtra nastupujem

azzura
30. jan 2012

@gelinka75 jaj zlato, dufam že to vsetko co sa ti deje v organizme bude aspon nieco pozitivne 😠

lucecita
30. jan 2012

@azzura tak supeeeeer, obe sme rovnako 😀 😀 😀 😀 😀 takže sa nám nebudeš spovedať čo a ako, alebo budeme s tebou a ty s nami stále v kontakte?
@gelinka75 ešte neprišla, žeeee?

gelinka75
30. jan 2012

@lucecita este nie moja, teraz ma nic neboli, ale normalne odfukujem od vycerpania po tych bolestiach, taka ulava na mna dosla 😀 ale trocha aj tak citim, zatial nic, baby dufam, ze vas neotravuje, ze pisem co citim ☹ 😅

lucecita
30. jan 2012

@gelinka75 mňa osobne neotravuje...kľudne si vylej srdiečko, môžeš 😅 mňa bolí akurát tak žalúdok, lebo je hladný, tak sa idem najesť 😀 😀 😀

azzura
30. jan 2012

@lucecita myslis v nemocke? nie, tam si beriem len knihu, ale v piatok by som mala byt domka. Dohliadni na @gelinka75 😉 . Ozaj, nevies kde je vardzikova?

azzura
30. jan 2012

@gelinka75 co su to za reci, že otravujes....dostanes po holej, vsa
@lucecita 😀

gelinka75
30. jan 2012

@azzura neviem, nepisala, ze by mala niekam ist, dufam, ze je ok @lucecita dobru chut

lucecita
30. jan 2012

@azzura ale presne tak, tam len oddychuj a nemysli na nič iné...aj keď na nás by si myslieť mohla 😀 😀 😀 😀 😀 my budeme aspoň na diaľku s tebou 😉 neviem čo je s blondínečkou, asi maká v práci...ale ani cez víkend tomu tu moc nedala...vieš, už je tehu, tak na nás kašle @vardzikova 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 oki, dohliadnem na @gelinka75 aby nemala čierne myšlienky 😀 😀 😀 ďakujem ti, už mám rizotko ohriate a uhorky pripravené 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mata_ba
30. jan 2012

@vavenecka ved ale u nich nevie prava ruka co robi lava..kazda teta daco ine povie..uvidim co a ako...lebo jedna povie,ze ak sa to stihne do zajtra,plati vsetko po starom 270 dni...dalsia povie,ze ak zostanem tehu je mi to na dve veci,lebo uz dostanem potom len nejakych 190 €mesacne..nechaapem..

azzura
30. jan 2012

@lucecita ja som uz rizoto dojedla, akurat som zistila co mi chybalo.........no uhorky 😀 . Neboj, budem mysliet na vas, vsak sa tam budem nudit 😀 😀

spula22
30. jan 2012

@gelinka75 a kedy ides estikovat? 🙂

lucecita
30. jan 2012

@azzura tak teraz si daj samotné uhorky 😀 😀 😀 😀 veď preto, že budeš na nás myslieť, čo iné by si robila? a keď sa ti bude čkať, tak vieš prečo 😀 😀 😀

gelinka75
30. jan 2012

@spula22 moja az v stredu, nemam uz doma testiky a uvidim ci dovtedy milostpani pride ci nepride 😉

vavenecka
30. jan 2012

@mata_ba tak to je jasné,oni v tom majú taký chaos,že až...normálne by si si platila 270 dní,ale ak by si už náhodou teraz bola tehu,tak potom nestíhaš ísť na materskú,keďže tá začína myslím 6 týždňov pred pôrodom...ale keď budeš tehu neskôr,aspoň tak o mesiac,tak sa stíha už vyrátať materská z DNP...tam ide o to,že suma sa ráta za posledných 27.týždňov platenia,ale poistená musíš byť tých 270 dní za posledné dva roky...akože pomaly už môžem na sociálku ísť robiť,toľko som si toho naštudovala 😀 a asi priamo z BA by ti povedali najlepšie...no v tomto štáte nie je nič jednoduché.... 🙄

spula22
30. jan 2012

@gelinka75 aha...tak nech nechodi 🙂 a naco by ti aj bola 😀 😀 😀

annie6
30. jan 2012

@vavenecka ked uz mas zaplatenych 270dni v poslednych dvoch rokoch, tak mozes ist na PN po26tyzdnoch, a sa mi vidi, ze ak nemas splnenu tuto podmienku, tak az potom

azzura
30. jan 2012

@lucecita hahaaa, akurat teraz nemam chut len na uhorky🙂. Dufam, že sa mi nebude čkat ked ma budu uspavat a nakoniec ma neuspia 🙂, poviem im nech pockaju, musim ist na konika a povedat babam že už stacilo myslenia chcem spat 😀 😀 😀 😀 😀

vavenecka
30. jan 2012

@annie6 ahaaaaa,ďakujem,už mi je to jasné,takže si ešte pekne odsedím tú absolventskú prax do konca apríla a potom šup na PN 😀 treba z tohto štátu vyťahať,čo sa dá 😠

mata_ba
30. jan 2012

@vavenecka no ved to...cele je to na prd..takto neviem co spravit...