Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura ale presne tak, tam len oddychuj a nemysli na nič iné...aj keď na nás by si myslieť mohla 😀 😀 😀 😀 😀 my budeme aspoň na diaľku s tebou 😉 neviem čo je s blondínečkou, asi maká v práci...ale ani cez víkend tomu tu moc nedala...vieš, už je tehu, tak na nás kašle @vardzikova 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 oki, dohliadnem na @gelinka75 aby nemala čierne myšlienky 😀 😀 😀 ďakujem ti, už mám rizotko ohriate a uhorky pripravené 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vavenecka ved ale u nich nevie prava ruka co robi lava..kazda teta daco ine povie..uvidim co a ako...lebo jedna povie,ze ak sa to stihne do zajtra,plati vsetko po starom 270 dni...dalsia povie,ze ak zostanem tehu je mi to na dve veci,lebo uz dostanem potom len nejakych 190 €mesacne..nechaapem..
@mata_ba tak to je jasné,oni v tom majú taký chaos,že až...normálne by si si platila 270 dní,ale ak by si už náhodou teraz bola tehu,tak potom nestíhaš ísť na materskú,keďže tá začína myslím 6 týždňov pred pôrodom...ale keď budeš tehu neskôr,aspoň tak o mesiac,tak sa stíha už vyrátať materská z DNP...tam ide o to,že suma sa ráta za posledných 27.týždňov platenia,ale poistená musíš byť tých 270 dní za posledné dva roky...akože pomaly už môžem na sociálku ísť robiť,toľko som si toho naštudovala 😀 a asi priamo z BA by ti povedali najlepšie...no v tomto štáte nie je nič jednoduché.... 🙄

@anlady neviem...mozno sa ti mrcha rozbieha?? fakt netusim 😒 tak skus dokymu zavolat, ved nech ta aj skorej vezme...