Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita
@fifitko25
@kikaneu baby dnes som bola na tej folikulometrii folik tam uz nebol ale bolo tam zlte teliesko ktore to teraz ma na starost aby sa vajko usadilo v maternici 😀 Sestricka na mna vybehla ze strasne drzi palce tomu co sme porobili 🙂 joj bojim sa aj pohnut aby som vajko nevystrasila v hniezdeni 7.2 idem na krv na progesteron
@lucecita tak som lasko spať ... 😀
@l_e_n_o_c_k_a čože? niekedy ti tam dlho meškala mrcha? ved to nieje podľa mna lasko normalne 😖
@vardzikova caff zlatino 🙂
čafte babky už mam notebook tak už ležim 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a som na nete yes konečne 😀 😀
@gelinka75 lasko čitala som že si dostala mrchu 😠 😠 😠 😠 ako je to možne ? ved si bola moja adeptka na tehu 😠
ahojte dievcence, ako sa mate? 🙂
Teta cervena s nadsenim prisla u mna dneska, ach! 5 dni pred mrchou som spinila, bolest v podbrusku...nafuknute brucho, unava, citliva na pachy..bolest hlavy, uz to vyzeralo ze asi som v tom, take priznaky mam uz druhy mesiac po sebe..a v tom cervena pani prisla :/ Som objednana k dr. o tyzden v pondelok, kvoli tomu spineniu. Docitam sa ze ked zena spini pred mrchou, ze je to nedostatocna funkcia zlteho telieska vo vajecniku :( Predtym som nespinila pred mrchou vobec..a ked chceme planovat a vzdy musi prist nieco "neprijemne" No, tak uvidim u dr. a budem mudrejsia.
@fifitko25 dnes som 15DC testy ukazovali ovu na stvrtok piatok v sobotu uz bola na teste slabucka ale lekar povedal ze ovu musela bit cez vykend tie testy si somna robili asi prcu joj keby sa to podarilo Baby sliznicu som mala len 6 ale lekar nato nepovedal nic Sak piatok som mala 6.5 a teraz 6 som stoho jelen 😒
@kikaneu čaau lasko ano som doma ..až sa mi to potom zunuje ale to neva čo človek kôli miminku neurobi 😀
@spula22 čaaau lasko ... tak mam kopec času 😀
@vardzikova 😀 sa mas 🙂 ja zajtra do prace 😠 . a na poobednu 😒 bleeee
@vardzikova ahoj lásko...no konečne 😀 a čo manžel došiel z práce alebo čo tak máš noťas?
Baby tak akože ja mám hnedú,doslova hnedú menštruáciu. chápete to? ja už som mala takýto hnedý výtok - menštruačný a to akurát rátam presne pred 28 dňami
@anlady ja mam taku neustale
@kandee1201 asi som, dnes som si robila dalsi test a na tom uz bola ta ciara identicka s tou prvou, zajtra skocim za gynekologom:D
@vardzikova tak len oddychuj pekne 🙂 žiadne vystrájanie 🙂
@spula22 no tak lasko ja sa mam supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer som doma a nemusim nič robiť ...bože ja mam taku chuť na kebab neskutčnu chuť
@franzziska to fakt??? a to prečo? fakt že hnedú?
@anlady hej hnedu...a dovod neviem..asi chaos hormonov...uz 3 roky

@alyce moja, ale mňa to bolí už asi celý mesiac na striedačku.... ☹ neviem, či je to ovulkou.... ale bodaj by si mala pravdu 😉