icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
31. jan 2012

@alyce moja, ale mňa to bolí už asi celý mesiac na striedačku.... ☹ neviem, či je to ovulkou.... ale bodaj by si mala pravdu 😉

chorucka
31. jan 2012

@lucecita
@fifitko25
@kikaneu baby dnes som bola na tej folikulometrii folik tam uz nebol ale bolo tam zlte teliesko ktore to teraz ma na starost aby sa vajko usadilo v maternici 😀 Sestricka na mna vybehla ze strasne drzi palce tomu co sme porobili 🙂 joj bojim sa aj pohnut aby som vajko nevystrasila v hniezdeni 7.2 idem na krv na progesteron

fifitko25
31. jan 2012

@chorucka no úžasnéééééééééé 😀 a koľký si dnes DC?

kikaneu
31. jan 2012

@chorucka jaj moja, tak ty len pekne lež, seď a nič nerob, len oddychuj 🙂 nech má vajko pohodu 🙂 držím prsty 🙂

alyce
31. jan 2012

@fifitko25 no snad to zajtra prejde, dneska dobre pomieste 😉

fifitko25
31. jan 2012

@alyce to vieš, že pomiesime 😀 včera sme si dali pauzu, nech máme na dnes bojovníkov pripravených 😀

lucecita
31. jan 2012

@chorucka no tak supeeeeeeer, žeby ďalšia tehuľka? dávaj teraz pozor na seba a oddychuj 😉 😉 😉

spula22
31. jan 2012

@chorucka jeej milacik, tak hrozne moc drzim palce.pekne lezkaj a a uhniezduj 🙂.verim, ze to vyjde 😀

vardzikova
31. jan 2012

@lucecita tak som lasko spať ... 😀

spula22
31. jan 2012

@fifitko25 neboj mojka, ty to zvladnes 🙂 ved my zeny sme predsa veeelmi silne 😀 😀 😀

vardzikova
31. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a čože? niekedy ti tam dlho meškala mrcha? ved to nieje podľa mna lasko normalne 😖

spula22
31. jan 2012

@vardzikova caff zlatino 🙂

fifitko25
31. jan 2012

@spula22 čo iné mi ostáva, však 🙂

vardzikova
31. jan 2012

čafte babky už mam notebook tak už ležim 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a som na nete yes konečne 😀 😀

spula22
31. jan 2012

@fifitko25 😀 😀 😀

vardzikova
31. jan 2012

@gelinka75 lasko čitala som že si dostala mrchu 😠 😠 😠 😠 ako je to možne ? ved si bola moja adeptka na tehu 😠

franzziska
31. jan 2012

ahojte dievcence, ako sa mate? 🙂

bipa
31. jan 2012

Teta cervena s nadsenim prisla u mna dneska, ach! 5 dni pred mrchou som spinila, bolest v podbrusku...nafuknute brucho, unava, citliva na pachy..bolest hlavy, uz to vyzeralo ze asi som v tom, take priznaky mam uz druhy mesiac po sebe..a v tom cervena pani prisla :/ Som objednana k dr. o tyzden v pondelok, kvoli tomu spineniu. Docitam sa ze ked zena spini pred mrchou, ze je to nedostatocna funkcia zlteho telieska vo vajecniku :( Predtym som nespinila pred mrchou vobec..a ked chceme planovat a vzdy musi prist nieco "neprijemne" No, tak uvidim u dr. a budem mudrejsia.

chorucka
31. jan 2012

@fifitko25 dnes som 15DC testy ukazovali ovu na stvrtok piatok v sobotu uz bola na teste slabucka ale lekar povedal ze ovu musela bit cez vykend tie testy si somna robili asi prcu joj keby sa to podarilo Baby sliznicu som mala len 6 ale lekar nato nepovedal nic Sak piatok som mala 6.5 a teraz 6 som stoho jelen 😒

vardzikova
31. jan 2012

@kikaneu čaau lasko ano som doma ..až sa mi to potom zunuje ale to neva čo človek kôli miminku neurobi 😀

vardzikova
31. jan 2012

@spula22 čaaau lasko ... tak mam kopec času 😀

spula22
31. jan 2012

@vardzikova 😀 sa mas 🙂 ja zajtra do prace 😠 . a na poobednu 😒 bleeee

lucecita
31. jan 2012

@vardzikova ahoj lásko...no konečne 😀 a čo manžel došiel z práce alebo čo tak máš noťas?

anlady
autor
31. jan 2012

Baby tak akože ja mám hnedú,doslova hnedú menštruáciu. chápete to? ja už som mala takýto hnedý výtok - menštruačný a to akurát rátam presne pred 28 dňami

franzziska
31. jan 2012

@anlady ja mam taku neustale

p247
31. jan 2012

@kandee1201 asi som, dnes som si robila dalsi test a na tom uz bola ta ciara identicka s tou prvou, zajtra skocim za gynekologom:D

kikaneu
31. jan 2012

@vardzikova tak len oddychuj pekne 🙂 žiadne vystrájanie 🙂

vardzikova
31. jan 2012

@spula22 no tak lasko ja sa mam supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer som doma a nemusim nič robiť ...bože ja mam taku chuť na kebab neskutčnu chuť

anlady
autor
31. jan 2012

@franzziska to fakt??? a to prečo? fakt že hnedú?

franzziska
31. jan 2012

@anlady hej hnedu...a dovod neviem..asi chaos hormonov...uz 3 roky