icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

luciok
1. feb 2012

@vardzikova Ahoj moja. No to je ideálne ako ste si to vy zariadili, super, super!!

mata_ba
1. feb 2012

@mattuliatko30 ahoj,hej trosku..ale nejak sa jej nechce nad 37 http://www.fertilityfriend.com/home/3a37b2

mata_ba
1. feb 2012

@luciok ahoj 🙂

luciok
1. feb 2012

@mata_ba No ako si na tom?

mattuliatko30
1. feb 2012

@mata_ba moja to nevadí...nemusíš mať vždy 37 ale myslím,že ešte stúpneš.... 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e ja mám graf stále rovnaký....takto sa mi to strieda každý cyklus 🙂 žiadne ochýlky 🙂

vardzikova
1. feb 2012

@spula22 čau lasko ano včera som mala kebab ach jaj praskol ani neviem ako moj mm sa nestihol ani otočiť a už ho nebolo 😀 a potom mi hovori ale ten mali nech si nezvyka že ho budem stale obskakovať už teraz si vie vidobiť svoje ... a ja mu hovorim nooo maš pravdu 😀 😀 😀

mattuliatko30
1. feb 2012

@mata_ba http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mattuliatko3... skús si to zadať aj na womenzone.cz....aj tam to býva pekne rozlíšené..kukni 🙂

vardzikova
1. feb 2012

@mattuliatko30 ej ha držim pršteky lasko aby bolo len lepšie 😉 takže ty maš take šikovne pokladiky? no kukaj tu čista mamina čo? 🙂 a čo ma chripku alebo nadchu?

vardzikova
1. feb 2012

@luciok ahoj moja 😉

luciok
1. feb 2012

@vardzikova Ahoj, tak ako čítam, sa mi zdá, že sa to tehotenstvo pomaličky u teba začína prejavovať? 🙂

mattuliatko30
1. feb 2012

@vardzikova no práveže neviem čo sa z toho vykľuje 😒 iba ju bolelo hrdlo pred 2 dňami..potom kýchala..a teraz už silná nádcha..tak uvidíme...dnes ešte šla do školy..ale zajtra ju asi nechám doma..a v piatok majú prázdniny...joj..ale tým deťom je....stále sú skoro doma 😀 .Taká je dnes kosa...fuuu. ..a ešte hlásia aj väčšie mrazy..tak som zvedavá...a ty ako domka????oddychuješ?

vardzikova
1. feb 2012

@luciok pomaličky... dnes asi nedam nič do ust mam stale pociť že pojdem grcať ale ešte sa držim 😀 a ty mojka ako? inak v ktorom tt si?

vardzikova
1. feb 2012

@mattuliatko30 joooj tak to je neprijemne 😒 die detičky su stale nachylnejšie na tie choroby ako my 🙂 ja sa mam mojka dobre oddychujem a oddychujem a oddychujem 😀

luciok
1. feb 2012

@vardzikova Juuj tak drž a nepusť! 😀 😀 Ja som teraz 9 DC, takže chystám meranie ovu testami

vardzikova
1. feb 2012

@luciok pekne pekne a hlienik už maš alebo ešte nie?

mata_ba
1. feb 2012

@luciok dnes by som mala byt 2 DPO,aj ked sa mi ovulka este na grafe navyznacila..
http://www.fertilityfriend.com/home/3a37b2
ty sa ako mas?

luciok
1. feb 2012

@vardzikova Nie, ešte nemám ☹ Som z toho trochu nervózna, lebo minulý cyklus som žiadny ani nepostrehla. Tak neviem čo sa deje

mata_ba
1. feb 2012

@mattuliatko30 ozaj je to fajn... 🙂

chorucka
1. feb 2012

@vardzikova zlatko tebe nejak rychlo pribudaju tie tyzdne 😀 drzim palce

luciok
1. feb 2012

@mata_ba A ovu testy neskúšaš? A čo hlien? Ja som 9 DC, tak čakám kedy sa objaví hlien a chcem si robiť ovu testy.

mattuliatko30
1. feb 2012

@mata_ba no skús....tam ti tiež podľa teploty označí...na zeleno plodné dni 🙂

vardzikova
1. feb 2012

@luciok moja a papaš lanove semienka alebo grepovy džusik?

vardzikova
1. feb 2012

@chorucka no zlatko tak to ti poviem 8 tt kedy som toto stihla uff 😀

luciok
1. feb 2012

@vardzikova Iba grapefruitami sa napchávam a chystám sa ešte si kúpiť džús

chorucka
1. feb 2012

@mata_ba ahoj ja som mala ovu asi sobotu podla lekara podla mna piatok vecer 😀 takze trosku som popredu ale apon mam skim porovnavat 🙂 dnes som 16DC a 4-5DPO uz by som najracej testla 😀

chorucka
1. feb 2012

@luciok ahoj 😀 takze uz si na rade Aspon nas cakateliek bude viac Aky dlhy cyklus mavas? Ja 26-28 a ovu mam skoro vzdy na 12DC

mata_ba
1. feb 2012

@luciok nie,ovu testy som este neskusala..ale tak podla hlieniku som mala v sobotu-nedelu..ale este aj vcera vecer som egg hlienik....tak neviem..ale aj keby,je to fuk,lebo vcera nic nebolo 😠 aaa ved otehu chcem aj tak az o mesiac-dva,takze nevadi 🙂

mata_ba
1. feb 2012

@mattuliatko30 teraz sa mi nechce zadavat,ale pohram sa s tym neskor 🙂 a kedy sa zvykne zjavit ta cervena ciarka??nevies?

mata_ba
1. feb 2012

@chorucka ja som este asi len 2 DPO 🙂 ale uz chcem mrchu 😀 lebo viem,ze mimi teraz nebude 🙂

vardzikova
1. feb 2012

@luciok tak len pekne pokračuj ja ked som začinala s džusom tak pekny hlien som mala až na druhy pokus 😉