Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova Skúsim to, dúfam že to pomôže...
@luciok lasko pomože uvidiš 😉
@vardzikova Ešte mám polovičku grapu, tak si idem dať 😉
baby,ma niektora z vas bolesti podbruska pard ni pred a par dni po ovulke?dnes ma to miestami nejak moc boli ☹
@vardzikova ahojky mojka ako sa mi mas?A co je tu nove ? :🙂
@aduska_ba čaaau lasko mam sa dobre oddychujem a ty?
@chorucka ja nemam pocit na mrchu..skor mam dnes take brutalne pichanie..na pravo a pri bedrovej kosti...aj minule som to mala...dufam,ze mi zas bude meskat mrcha 😖 lebo uz pojdem 3 DC aj k mudr.na profil...konecne zistim ako som na tom 🙂 po polroku 🙂 vynimocne sa tesim na mrchu 😀
@vardzikova lasko mozes 😀 papaj kludne 😀
@spula22 už by bolo aj tak neskoro kebyže nemožem lebo už som si dala 😀
@mata_ba mojka ja som bolesti v podbrušku mala po ovulke pred ovulkou ma len bolelo vajko 😖
@vardzikova ja pracujem a oddychujem k lekarovi ides kedy?Je tu niejaka nova tehulka ?🙂
@vardzikova no som zvedava co a ako..lebo ked som bola naposledy u dokiho,co mi mrcha meskala,tak vraj som ok..uvidim..ale dnes je to fakt horsie 😖 uz nech je tu mrcha 🙂
@aduska_ba k lekarovy idem 10.februara na buduci tyžden v piatok na sono ... nova tehulka nepribudla žiadna aty kedy ideš na kontrolu?
@mata_ba aka mrcha? moja ved si ktory DC?
Tak babky idem si ja trošku ľahnuť 😉 pridem neskôr majte sa 😀
@vardzikova som 18 DC,ale viem,ze nic..a ani nechcem kvoli DNP...a navyse,ked pride mrcha-pridu testy u lekara konecne 🙂
Ahojte... Viete mi poradiť? Včera mi sono ukazalo 3mm dutinku...dnešný tt negat. Je možnosť,že som tehotná? Ďakujem
baby
@mata_ba
@vardzikova
@luciok
@spula22
@vardzikova najviac ma hneva ze neviem ci sa vajko skamosilo zo spermoskami a ci sa uhniezdi alebo nie Neviete ake su sance v % na uspech

baby možem jesť slaninu? lebo už začinam byť hladna a potrebujem niečo do seba dostať ...