icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
1. feb 2012

baby možem jesť slaninu? lebo už začinam byť hladna a potrebujem niečo do seba dostať ...

luciok
1. feb 2012

@chorucka Asi tak 27-30 dňový cyklus a ovulku chcem odsledovať testami a sledujem hlien, ale je tam suchooo. Myslíš, že 9 DC je to normálne?

luciok
1. feb 2012

@vardzikova Skúsim to, dúfam že to pomôže...

vardzikova
1. feb 2012

@luciok lasko pomože uvidiš 😉

luciok
1. feb 2012

@vardzikova Ešte mám polovičku grapu, tak si idem dať 😉

chorucka
1. feb 2012

@luciok Ja som zacala 11DC a az pomocou folikulometrie sme z lekarom zistili ze sa mi ovu pohybuje 12-13DC takze teraz sa toho drzim Sak sa ti nic nestane ked testnes skorej len minies vela testov 😉 Ja som si vzdy myslela ze mavam ovu 14DC a prd 😉

luciok
1. feb 2012

@chorucka Ak sa mám nezadarí tento mesiac, objednám sa k svojej lekárke, mne sa nechce teda čakať pol roka - rok a bez výsledku. A keď tých testov miniem aj dvesto, len nech mi ukážu kedy to mám!!

mata_ba
1. feb 2012

baby,ma niektora z vas bolesti podbruska pard ni pred a par dni po ovulke?dnes ma to miestami nejak moc boli ☹

aduska_ba
1. feb 2012

@vardzikova ahojky mojka ako sa mi mas?A co je tu nove ? :🙂

chorucka
1. feb 2012

@mata_ba ja sa snazim nesledovat ale v piatok vecer ma v l.vajecniku kde bol aj folik zabolelo ale hned to preslo a dnes som mala na pravej strane pocit na mrchu ale len asi 10minut niekedy mam obdobia ked si myslim ze bolesti nieje konca kraja 😠

chorucka
1. feb 2012

@luciok nebojis sa ze ti povie ze mas prist az po roku snazenia

vardzikova
1. feb 2012

@aduska_ba čaaau lasko mam sa dobre oddychujem a ty?

luciok
1. feb 2012

@chorucka Aspoň tú folikulometriu by mi mohla urobiť

mata_ba
1. feb 2012

@chorucka ja nemam pocit na mrchu..skor mam dnes take brutalne pichanie..na pravo a pri bedrovej kosti...aj minule som to mala...dufam,ze mi zas bude meskat mrcha 😖 lebo uz pojdem 3 DC aj k mudr.na profil...konecne zistim ako som na tom 🙂 po polroku 🙂 vynimocne sa tesim na mrchu 😀

red_kika
1. feb 2012

@gelinka75 ty si dostala mrchu????? to je jak mozne

spula22
1. feb 2012

@vardzikova lasko mozes 😀 papaj kludne 😀

vardzikova
1. feb 2012

@spula22 už by bolo aj tak neskoro kebyže nemožem lebo už som si dala 😀

chorucka
1. feb 2012

@luciok tak ti drzim palce nech sa teraz zadari a na teste //

vardzikova
1. feb 2012

@mata_ba mojka ja som bolesti v podbrušku mala po ovulke pred ovulkou ma len bolelo vajko 😖

aduska_ba
1. feb 2012

@vardzikova ja pracujem a oddychujem k lekarovi ides kedy?Je tu niejaka nova tehulka ?🙂

luciok
1. feb 2012

@chorucka Ooooch no ďakujem, bola by som rada..

mata_ba
1. feb 2012

@vardzikova no som zvedava co a ako..lebo ked som bola naposledy u dokiho,co mi mrcha meskala,tak vraj som ok..uvidim..ale dnes je to fakt horsie 😖 uz nech je tu mrcha 🙂

vardzikova
1. feb 2012

@aduska_ba k lekarovy idem 10.februara na buduci tyžden v piatok na sono ... nova tehulka nepribudla žiadna aty kedy ideš na kontrolu?

vardzikova
1. feb 2012

@mata_ba aka mrcha? moja ved si ktory DC?

vardzikova
1. feb 2012

Tak babky idem si ja trošku ľahnuť 😉 pridem neskôr majte sa 😀

mata_ba
1. feb 2012

@vardzikova som 18 DC,ale viem,ze nic..a ani nechcem kvoli DNP...a navyse,ked pride mrcha-pridu testy u lekara konecne 🙂

zuzi_k
1. feb 2012

Ahojte... Viete mi poradiť? Včera mi sono ukazalo 3mm dutinku...dnešný tt negat. Je možnosť,že som tehotná? Ďakujem

chorucka
1. feb 2012

@zuzi_k ahoj kolko ti meska ?

zuzi_k
1. feb 2012

@chorucka v pondelok boli 3 týždne. Po týždni meškania(hcg v krvi neg) mi bol pichnuty agolutin...a nič. Výsledky zo včerajšej krvi budú zajtra. Ráno som mala tt citlivosť 10-neg. ☹

chorucka
1. feb 2012

baby
@mata_ba
@vardzikova
@luciok
@spula22
@vardzikova najviac ma hneva ze neviem ci sa vajko skamosilo zo spermoskami a ci sa uhniezdi alebo nie Neviete ake su sance v % na uspech