Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Tak unas zase nic cakam kedy odide mrcha ,pojdem k svojej doktorke,uvidim co povie este my sa vazne snazime od oktobra ale to jej vraviet nebudem piviem jej,ze to je uz viac ako pol roka 😀 baby ake vitaminky davate muzovi,chcela by som mu preventivne nieco davat.pokial ho doktorka neposle na spermiogram tak nepojde,kazdy den pocuvam ze on ma super borcov 😀 ,nikam nemusi nech idem ja 😝
@skaredekacatko typicky chlap..a velakrat su praveze borci slabi...ja som kupila macu a tu berie drahy..ale na spermiograme este nebol..ale mozno pojde,tak uvidime...ale vraj je dobry na spermosky...
@vardzikova Ďakujem dúfam, že sa to podarí.. 🙂 a to koľko dni po ovu by sme mali sexikovať??? 🙂
Ahojte žabky...bola som na sociálke hneď ako som očká rozdrapila, tak až teraz som tu...čo nové od rána? ja s grafom takto http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@vardzikova ahoj micka, si tu?
@mata_ba veru vzdy to obrati na zart ze on sa hanbi 😅 anepojde to robit kde bolo prednim xchlapov.On to teagicky neberie.ja som ai kupila taky mikroskopik na zistenie plodnych dni vcera to montoval ,tak nadaval,lebo mu to neslo,ze ci za debilinu som kupila ale nakoniec to zlozil a aj tam nieco videl takuvidime,kamoske to vraj pomohlo
@skaredekacatko ahoj, skús mu dávať vitamíny E, zinok, B komplex, doporučuje sa aj kyselina listová, ja môjmu dávam ešte aj macu peruánsku 😉
Vdaka skusim ale az ked pojdem k doktorke akoze to mam od nej,lebo on mi povie ze naco.
@skaredekacatko o tom som este ani nepocula 😅 tak drzim palce 🙂
@lucecita no ja som asi dnes 2DPO,ale na grafe sa mi ovulka stale nevyznacila... http://www.fertilityfriend.com/home/3a37b2
ty ako?
@lucecita ahoj micka ano som tu 😉
@mata_ba jaaj mojka a ake vysledky čakaš?
@vardzikova ahooooj, no ako sa máš? som si kúpila džúsik, tak pijem 😉
@nikasv29 lebo FF si nie je istý či bola ovulka, preto len prerušovanou...
@chorucka milačik ak ste sexovali pri ovu tak je šanca 50 na 50 bud alebo ... niekomu sa to podari na prvy pokus niekomu na druhy a niekomu až na x pokusov takže ťažko povedať a ktory DPO si?
@mata_ba dakujem ale ja si myslim ze skorej nie ako hej Ja sa ani nedozijem vysledkov na tie vajecniky sestricka tam volala ze kde to viazne som nervozna stoho 7 idem na krv na progesteron Pitala si sa na to vysetrenie vajecnikov z krvi Teraz ked ti bude brat krv na horm. tak ti to moze hned poslat spolu s tim usetris cas

@zuzi_k a ked si bola na sono a lekar tam nasiel dutinku ako ti to vysvetlil Uz sa ti niekedy stalo ze ti meskala?