icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
1. feb 2012

@fifitko25 no to dúfam 😉 jj,sama s micou,mm je od dnes v dvoch prácach,do 16tej v jednej a do 22:15 v druhej...hnusní kórejci ho nechceli pustiť na dohodu,tak tam musí trčať na poobedných kým sa nový nezaučí 🙄

fifitko25
1. feb 2012

@vavenecka Fuha, dost blbe byt tak dlho v robote,asi je aj dost unavený... No Moj je ma tom podobne, tiež je v kuse v robote, podnikanie nie je sranda ☹ ale aspoň sme dnes uz stihli poistiť, aj s bolestou hlavy 🙂

vavenecka
1. feb 2012

@fifitko25 no to hej,ale ešte len dnes tak začal,dúfam,že to nebude dlho trvať...chúďa moje,on tak rád spinká a teraz bude len krátko ☹ 😀 no to verím,že podnikať je drina...ale hlavné je,že ste poistili 😉 juuj,prajem,až sa pekne vajko uchytí a o chvíľu dáš foto krásnych // 🙂

fifitko25
1. feb 2012

@vavenecka to aj Moj rad spinká 😀 ráno ked vstavam o 5:30 je pre neho Ešte hlboká noc 😀 tento mesiac nemam tušáka, že to vyjde, som pripravená na negativny výsledok, lebo máme veľa starostí a tie nepridavaju na pohode, Čo k snazilkovaniu patrí, ale mozno motyka vystreli 🙂 a Dúfam, že aj u vas 😀

vavenecka
1. feb 2012

@fifitko25 no podobne...naša mica vie,že sa ani nemá snažiť ho zobudiť,tak budí mňa 😀 to je fajn,že čakáš negatívny výsledok a preto bude pozitívny 😠 ja uvidím,nechám sa prekvapiť,tento mesiac pre otehu urobím len to,že skúsim testnúť ovu a sexík bude každý druhý deň 😉

fifitko25
1. feb 2012

@vavenecka naša havka tiež budí len mňa 😀 inak sme so snazenim na tom podobne, sex obdeň, žiadne meranie, okrem tej povinnej prehliadky u doktora... A veľa vitaminov... A ďalej neriesime 😉

vavenecka
1. feb 2012

@fifitko25 ach,sme dopadli 😀 ale aspoň sme pripravené na budenie našimi deťmi 😉 tak verím,že tento mesiac sa podarí 🙂 idem už off,ešte cice vyčistiť záchod,umyť zubky(teda sebe,nie jej) 😀 a šup do pyžamka 🙂 dobrú nocku 😵

fifitko25
1. feb 2012

@vavenecka Aj tebe Dobrú micka 😉

spula22
1. feb 2012

booooze zienky 🙂 clovek si ide odrobit sichtu do prace a tu su uz zasa hotove litanie popisane 😀 toto kto ma citat? 😀 😀 😀 ale inak vas lubkam seeecky a dobru nocku zelam 😀

eri28
2. feb 2012

baby dobre ranko, mrcha nedosla to bola noc, rano to moj skontroloval sexikom, on ma na to nos, zatial nic 😀 😀 😀 😀

eri28
2. feb 2012

@vardzikova dnes mas velky den 2.2 dobre pamatam, aj ja este nedosla mrska... 🙂

eri28
2. feb 2012

baby nic v zlom, ale kedy som ja bola na velkej wc, uz ani nepametam, drobec zapekaaaaaaaa ☹ 😠

simonkazga
2. feb 2012

@eri28 Dobré ránko, bohužiaľ, úplne prirodzená reakcia tvojho tela na bábo 😀 Keďže aj hrubé črevo aj maternica je tzv. hladký sval spomaľuje sa ich práca, aby nedošlo k potratu. Papaj veľa ovocia, zeleninky, aj lyžička ľanových semienok pomôže a jemnučko cvičiť. Toť tento stav pretrváva až do konca tehotenstva.

eri28
2. feb 2012

@simonkazga velmi si ma potesila 😀 😀 😀 😀 😀 , idem na pomaranc mnam........, aj tak do seba rano nic nenapcham... 😠 😉

eri28
2. feb 2012

@simonkazga inac upratujem v hoteli cize ja sa nacvicim ajaja 😉

chorucka
2. feb 2012

dobre ranko damy
@eri28
@fifitko25
@spula22 @vardzikova @lucecita @azzura @gelinka75 a spol 😀 baby dnes 17DC 5-6DPO 37.2 😀

mata_ba
2. feb 2012

dobre ranko..od rana vytocena..to bude den...este aj teplota zase kleskla...zeby bol anovulacny cyklus?ale hlienik a bolesti boli...

simonkazga
2. feb 2012

@eri28 ok, máš pravdu, cvičiť nemusíš 😀 tak len stravu upraviť a bude všetko v porádečku 😀

eri28
2. feb 2012

@chorucka ty si dobra dama 😀 😀 😀 😀

gelinka75
2. feb 2012

@chorucka cauko, tak to mas uz teploty po ovu, nie? ja mavam rovnake a aj viac niekedy 😉

eri28
2. feb 2012

@mata_ba co sa vytacas, moja

gelinka75
2. feb 2012

ja tento mesiac nebudem merat, potvrdim si len ovulku na 12-13 DC a hotovka 😀 a sexik bude len raz pred ovulkou aspon budu spermosky v dostatocnom mnozstve

eri28
2. feb 2012

@simonkazga ano oni cvicia so mnou v robote, aj ked mi davaju menej izieb uff, beru ohlad na miminu, potencionalnu

mata_ba
2. feb 2012

@eri28 ale svokra mi schovala kabelku tak,ze som ju skoro nenasla..na to sa ofucal drahy,lebo som daco odvrkla...jaaaaaj..a vytocila ma aj teplota,ze namiesto stupania klesla zase..

mata_ba
2. feb 2012

@chorucka ahoj..ty sa mas..mne zase klesla a nechapem preco

eri28
2. feb 2012

@mata_ba okej , ae ja sa chvalim dnes mam meninky 😉

eri28
2. feb 2012

erik, erika 😉 😉

mata_ba
2. feb 2012

@eri28 tak vsetko najlepsie zelam

spula22
2. feb 2012

@eri28 tak vsetko naj, naj, naj 😀 😀 😀 😀

chorucka
2. feb 2012

baby ktora z vas si vie nahmatat krcok? ja som to dnes 1x skusala a nic som nenasla 😀 asi ho nemam a to som mala najdl.prst celkom dnu 😕