Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vavenecka to aj Moj rad spinká 😀 ráno ked vstavam o 5:30 je pre neho Ešte hlboká noc 😀 tento mesiac nemam tušáka, že to vyjde, som pripravená na negativny výsledok, lebo máme veľa starostí a tie nepridavaju na pohode, Čo k snazilkovaniu patrí, ale mozno motyka vystreli 🙂 a Dúfam, že aj u vas 😀
booooze zienky 🙂 clovek si ide odrobit sichtu do prace a tu su uz zasa hotove litanie popisane 😀 toto kto ma citat? 😀 😀 😀 ale inak vas lubkam seeecky a dobru nocku zelam 😀
baby dobre ranko, mrcha nedosla to bola noc, rano to moj skontroloval sexikom, on ma na to nos, zatial nic 😀 😀 😀 😀
@vardzikova dnes mas velky den 2.2 dobre pamatam, aj ja este nedosla mrska... 🙂
baby nic v zlom, ale kedy som ja bola na velkej wc, uz ani nepametam, drobec zapekaaaaaaaa ☹ 😠
@eri28 Dobré ránko, bohužiaľ, úplne prirodzená reakcia tvojho tela na bábo 😀 Keďže aj hrubé črevo aj maternica je tzv. hladký sval spomaľuje sa ich práca, aby nedošlo k potratu. Papaj veľa ovocia, zeleninky, aj lyžička ľanových semienok pomôže a jemnučko cvičiť. Toť tento stav pretrváva až do konca tehotenstva.
@simonkazga velmi si ma potesila 😀 😀 😀 😀 😀 , idem na pomaranc mnam........, aj tak do seba rano nic nenapcham... 😠 😉
@simonkazga inac upratujem v hoteli cize ja sa nacvicim ajaja 😉
dobre ranko..od rana vytocena..to bude den...este aj teplota zase kleskla...zeby bol anovulacny cyklus?ale hlienik a bolesti boli...
@eri28 ok, máš pravdu, cvičiť nemusíš 😀 tak len stravu upraviť a bude všetko v porádečku 😀
ja tento mesiac nebudem merat, potvrdim si len ovulku na 12-13 DC a hotovka 😀 a sexik bude len raz pred ovulkou aspon budu spermosky v dostatocnom mnozstve
@simonkazga ano oni cvicia so mnou v robote, aj ked mi davaju menej izieb uff, beru ohlad na miminu, potencionalnu
erik, erika 😉 😉
baby ktora z vas si vie nahmatat krcok? ja som to dnes 1x skusala a nic som nenasla 😀 asi ho nemam a to som mala najdl.prst celkom dnu 😕

@fifitko25 no to dúfam 😉 jj,sama s micou,mm je od dnes v dvoch prácach,do 16tej v jednej a do 22:15 v druhej...hnusní kórejci ho nechceli pustiť na dohodu,tak tam musí trčať na poobedných kým sa nový nezaučí 🙄