icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
2. feb 2012

mata_ba ako to ,že klesla?..a na koľko??? 😒 daj sem grafík..nech pozriem....tak to nechápem...a koľký deň cyklu už si?

chorucka
2. feb 2012

@spula22 som po ATB tak som bola na kontrolnon vytere len 😒

chorucka
2. feb 2012

@mattuliatko30 nie to som bola len na kontrolnom vytere a sla som domkou 😎

mata_ba
2. feb 2012

@chorucka hadam budu vysledky dobre..

gelinka75
2. feb 2012

@spula22 no vsak aj moj funguje stale, tiez ma aj fusky a kde co, ale vie sa uvolnit a zorganizovat tak aby sme isli, inak by nam uz asi svihlo
inak mrchu mam treti den, ale ako keby nebola a citim sa na mrchu stale, to uz co je 😅

chorucka
2. feb 2012

@mata_ba nasla som nieco o grafoch http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi... 😀 uz to mam prestudovane 😀

chorucka
2. feb 2012

@mata_ba pochybujem lebo uzliny stale bolia ☹

franzziska
2. feb 2012

baby taka otazocka, kedze sa vam nedari uz nejaky ten "mesiac" mat mimi, tak pomahate si tou macou napr, alebo vam lekar predpisal i tie hormony ako je duphaston atd??? a robil vam aj horm. profil?

fifitko25
2. feb 2012

@spula22 hm s týmto mávam problém aj ja 😒 čo kúpiť ako darček drahému

lawrus
2. feb 2012

ahojte 🙂 môžem sa spýtať otázku? keď sa snažíte o bábo, určite mi budete vedieť povedať 🙂 dnes mám termín menštruácie, a teplotu stále 37,4, bolesť pŕs, hlad 😀 pocit akoby som ich mala dostať...môže byť, že by som bola tehotná?

fifitko25
2. feb 2012

@lawrus urob si test, to je jednoduché 😀 každá má iné príznaky, niektoré sa dostavia až neskôr. Ak si myslíš, že to vyšlo, tak sa jedine otestuj - nesleduj svoje telo, môže ťa oklamať.

spula22
2. feb 2012

@gelinka75 hehe a nebudes ty tehu 😀 zeby len tak strasila 🙂.

gelinka75
2. feb 2012

@lawrus moze byt, ale aj nemusi, ja som zivym prikladom 😀 drzim ti palce, aby to vyslo

spula22
2. feb 2012

@fifitko25 no ved toto 🙂

lawrus
2. feb 2012

@fifitko25 Ďakujem, len mi príde skoro ešte ked mi nemešká si robiť test...vlastne dnes by som to mala dostať, len vždy mi klesne teplota už par dni pred menštruáciou, a teraz nie a nie 🙂 tak mi to príde podozrivé 🙂 meriaš si bazálnu teplotu? dá sa podľa toho držať?

bulik30
2. feb 2012

@skaredekacatko ved to , takze po dlasej ms sa hlasim na gyndu 🙂

gelinka75
2. feb 2012

@spula22 skor si myslim, ze nie, spustala sa veelmi pomaly a potom prve dva dni bola dost intenzivna, ale bolesti som nemala take silne ako zvycajne a teraz skoro ustupila ale citim podbrusko, divne 😀

bulik30
2. feb 2012

mam este jednu otazku Bybule ked mi na 6 den klesla teplota z 36,74 na 36,51 a dnes stupla na 36,82 znamená to že mi začínaju plodne dni ? Meriam to len prvý mesiac , tak ma nemajte za debila 😀

spula22
2. feb 2012

@gelinka75 fu tak to mas dake komplikovane 😀

lawrus
2. feb 2012

@gelinka75 aj ty si male také ,,príznaky,, a možno si to skôr nahováram 😒 čakáš bábo?

mata_ba
2. feb 2012

@chorucka to nie je moc dobre..rychlo sa vyliec..a dakujem,mrknem neskor,lebo teraz som cez mobil 🙂

franzziska
2. feb 2012

🙂

skaredekacatko
2. feb 2012

bulik30 sestra ide buduci tyzden tak sa pridan k nej uz som nebola dlho na preventivke tak jej aj poviem ze sa snazime a nic 😀

gelinka75
2. feb 2012

@lawrus necakam, mne dosla 😉 😝

lawrus
2. feb 2012

@gelinka75 to bude aj môj prípad, skôr to vidím na domýšlanie si 😒 tak držím palce pri snažení 🙂

franzziska
2. feb 2012

🙂 🙂

fifitko25
2. feb 2012

@lawrus minulý cyklus som si robila test na 26 DC a bol pozitívny a potom aj ďalšie 3 dni, moje cykly sú 29dňové, takže sa môžeš skúsiť otestovať, alebo ak tomu neveríš, tak počkaj 2 dni a testuj potom.
Teplotu som si merala, pred mrchou mi klesla.... mne však tehu nevyšlo žiaľ 😒

fifitko25
2. feb 2012

@bulik30 a ktorý si DC?