icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

bulik30
2. feb 2012

@fifitko25 10dc

lawrus
2. feb 2012

@fifitko25 to ma mrzí ☹ spravím ako hovoríš, počkám ešte dva dni a vyskúšam...

bulik30
2. feb 2012

@skaredekacatko ja tieš pojdem buduci , ked budem mat ovulku nech sa pozrie na to , ci vobec su nejake folikulky - vhodne adebtky 😀

lawrus
2. feb 2012

kočky a aké značky testov sú tie najcitlivejšie? viete mi povedať, lebo nemám v tom vôbec prehľad 😒

annie6
2. feb 2012

@danjelca ahoj, plati sa mesiac pozadu, za januar treba zaplatit do 8.februara, za februar do 8.marca adt. 😉

fifitko25
2. feb 2012

@lawrus ďakujem, nevadí, ideme ďalej 😉 z testov sú najlepšie a najcitlivejšie mamatest10 😉

fifitko25
2. feb 2012

@bulik30 sa mi zdá trošku skoro na ovulku.... 😒 náhodou si graf nerobíš?

bulik30
2. feb 2012

@fifitko25 robim ale v exceli to mam

bulik30
2. feb 2012

@fifitko25 co to teda moze byt ?

skaredekacatko
2. feb 2012

bulik30 som zvedava co mi povie. Zatial sa velmi nesledujem zacinam tento mesiac minuly som si merala aj teplotu ale bola som par sni mimo iny rezim tak nic tento nikam nejdem tak mozem. 😅 zase dufam ze sa to podari a mam aj taky mikroskopik na zistenie plodnych dni.

eri28
2. feb 2012

@franzziska ja teraz nenahmatam, ale pametam si par mesiacov pred ovu normal prst dnu, a citila som okoby taky hrbolcek narazila som do neho prstom, v pohode... 😕

eri28
2. feb 2012

@vardzikova moja kedy mas datum dokiho marilo sa mi 2.2 ulktazvuk

eri28
2. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a soory co vies...

mattuliatko30
2. feb 2012

@mata_ba no myslím,že zajtra ti zase povyskočí..a až potom ti tam zaznačí ovu..

fifitko25
2. feb 2012

@bulik30 skús ovu testy, máš možnosť si nejaký kúpiť? inak môže byť ovulka aj skôr, niekedy zas aj neskôr, na fertilityfriend.com sú pekné grafy, ktoré ti ju vedia podľa teplôt a hlienu označiť 😉 ak si si nie istá, skús aj ten ovu test, minulý mesiac som išla tiež podľa ovu testov 😉

anett6212
2. feb 2012

@kikaneu to hej. tak vam je uz fajne. nas este obyvacka caka a uz mame vsetko. 🙂

vavenecka
2. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a 😕 😕 😕 🙄 čožeeeee?oni sú normálni??? a to prišli sami na to,alebo ste zase volali? akože koniec...ach moja,nech už ťa to pustí ☹

mata_ba
2. feb 2012

@mattuliatko30 no uvidime...ale nemal by to byt anovulacny cyklus...ci?

anett6212
2. feb 2012

@mata_ba ahoj, ja mam 9.2. dostat mrchu a ovulka asi prisla az dnes. dnes mam 36,9 a stale sm mala len teplotu 36,6 a viac vobec nie. a dnes ako mam tu vyssiu teplotu tak ma aj picha v pravo v podbrusku. ale istonic tento mesiac opat lebo doteraz som bola chora tak som tu preto ani nebola. a ty ako???????

bulik30
2. feb 2012

@fifitko25 no ta starnka je fajn len anglicky je to u mna 0 BODOV

anett6212
2. feb 2012

@fifitko25 moja tak mne ovu testy ukazuju stale len jednu ciarocku. a obcas je tam aj ruha ale to je len taky duch. a teplotu som cely mesiac mala 36,6 a az dnes 8 dni pred mrchou sa mi zvysila na 36,9. neviem co sa to deje

fifitko25
2. feb 2012

@bulik30 skús womenzone.cz, tuším aj tam niečo také je, ak si dobre pamätám 😉

mata_ba
2. feb 2012

@anett6212 ahojky..uz som aj kukala,ze kde si...a uz dobre?ja som asi 3 DPO,aj ked ovulku mi furt nezaznacilo...a navyse mi dnes aj teplota zase klesla..nechapem..

anett6212
2. feb 2012

@mata_ba hej uz dobre. konecne. mala som zapal predusiek nevedela som sa z toho dostat. nechapem co sa deje tento mesiac. mne tiez stale ukazuje nizku tepltu a az dnes bola 36,9. to teda znamena ze dnes mam ovulku ano???? a co maca????manzelovi chuti???

bulik30
2. feb 2012

😕 😕 @fifitko25 no uz to mam aj na tom http://www.fertilityfriend.com/ . Ale ako ti mam ukazat ten graf ?

mata_ba
2. feb 2012

@anett6212 zvykol si na nu...vcera sme na to zabudli a hotovy bol 😀 a som povedala,ze kupime tabletky a odmietol,ze nie,ze on chce prasok 😀 😀 zlatko,ovulka je v den,ked mas najnizsiu teplotu..teplota potom stupa az po ovulke...

anett6212
2. feb 2012

@mata_ba my tiez zabudme na tabletky rano hlavne. aha, cize ked som mala tento mesiac najnizsiu 36,5 tak vlastne vtedy bola ovulka hej????a teraz by sa mala drzat az do mrchy taka vyssia ano????no cipana a ja ze je to naopak 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mata_ba
2. feb 2012

@anett6212 aaano,presne tak 🙂

anett6212
2. feb 2012

@mata_ba aha, no pekne vediet. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 este ze sa snazime kazdy den. odkedy je tu macu, tak ma stale chut na sex 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

fifitko25
2. feb 2012

@anett6212 teplota stúpne po ovu, ale ak si ju nemala, tak potom neviem veru 😒