icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
3. feb 2012

@bubacik5 ak zase nebude meskat,tak 12.2..ty?

mata_ba
3. feb 2012

@mattuliatko30 ale to mas praveze dobre..aspon vies,na com si 🙂 a veru,mohlo by uz..aj ja uz chcem cerevenu ciarocku 😀

@lucecita aj nabuduce 😉

@franzziska hm,hadam to bude teraz lepsie 😉 drzim palce

mata_ba
3. feb 2012

@bipa ahoj 🙂 ovu testy su dobre na zistenie ovulacie...funguju rovnako ako tehu testy,akurat,ze sa robia pred ovulkou...ked druha ciarka slabsia ako ta co tam musi byt,tak ovu este nie je alebo uz je po nej...ak je silnejsia,mas ovulaciu a treba snazilkovaaaat 😀 a somzrejme,ked sa zjavi len jedna ciarka,ovu je mimo 🙂

bubacik5
3. feb 2012

@mata_ba ja neviem kedy pride....ja si davam cca okolo 30 dna...mozno 15.2. ak sa jej bude chciet prist

zelovocka
3. feb 2012

@bipa ahoj, pozerám, že bývaš v Nórsku? 😕 🙂 koľkodňové mávaš cykly? asi to máš naozaj nejako rozhodené, keď namiesto MS iba špinenie. nájdi si na nete príbalový leták Duphastonu a dr. povedz len účinnú látku z lieku, v každej krajine sa vyrába podobný liek, len s iným názvom 😉 prípadne si daj spraviť hormonálny profil, to sa robí z krvi, zisťuje sa hladina hormónov na zač. cyklu a potom tuším po ovulke (ak vôbec je ovu v danom cykle, ale to sa zistí aj meraním BT). ovu testíky sú na zistenie plodných dní, a to sú 2 - 3 dni pred ovu až po samotné uvoľnenie vajka. vyzerajú ako tehu testy, akurát že sa nerobia z ranného moču, ale z popoludňajšieho a dve hodiny pred testovanám by sa nemalo piť.

mata_ba
3. feb 2012

@bubacik5 no drzim paste,aby zostala kde je 😉

lawrus
3. feb 2012

ahojte, tak 1. deň mešká, teplota 37, 1...už klesla...asi to pomaličky smeruje k mrche :/ no celu noc som nespala, kvoli prsiam, tak ma bolia...

mata_ba
3. feb 2012

@lawrus ahoj,to,ze klesla nevadi 🙂 stale si dost vysoko,nie?a prsia su dobre znamenie 😉 aj ked...este sa netes,tiez som mala minuly cyklus vsetky mozne priznaky...ale je to na dobrej ceste 😉

bubacik5
3. feb 2012

@mata_ba dakujem, ale aj stak si myslim ze z toho nic nebude....a aj ja ti drzim paste 😀

lawrus
3. feb 2012

@mata_ba no z 37,4 na 37,1....sa obávam, že zajtra ráno odmerám a bum 36,5 a mrška 😠 nechcem nad tým zbytočne rozmýšlať, hoci sa to nedá 😀 nechám to do nedele tak, a keď náhodou nič, to bude meškať 3 dni, tak skúsim testnúť....lebo moje posledné cykly boli 26 - 28 dní....predsa sa len mohla omeškať...ale prvýkrát v živote som mala v ústach kovovú chuť, a vraj aj to je príznak 😀 ach to domýšlanie 😀

aliaxa
3. feb 2012

čawte baby tak dnes som strasne hladna uz som zjedla dva taniere zemlovky a aj tak citim hlad az ma zaludok boli od hladu ako keby som cely den nejedla ☹

lawrus
3. feb 2012

a ešte jedna vec, kočky plodné dni som mala 19-22.1....no a 30.1. ma začalo bolieť brucho, myslela som, že mi začínajú skôr, a mala som taký ružový výtok, ale strašne máličko, a na druhý deň nič...a odvtedy nič, mrška mešká...mohlo to byť uhniezďovanie podľa vás?

aduska_ba
3. feb 2012

@lawrus ANO mohlo byt drzim palceky 🙂

lawrus
3. feb 2012

@aduska_ba kiež by to bola pravda....len si stále myslím, že moja fantázia je lepšia a lepšia čo sa týka tehotenstva 😀 jeeej, ty si čerstvá tehuľka, gratulujem...ako si zistila, že si tehotná ?

chorucka
3. feb 2012

@lawrus ahoj a uz si testla?

bipa
3. feb 2012

@mata_ba Hmm..diky 😉 urcite si to kupim...a prestudujem

lawrus
3. feb 2012

@chorucka ahoj, ešte nie, lebo mi mešká len deň....ešte to stále beriem, že sa mohla niekde pozabudnúť 😀 no dufam, že aspon na takých 9 mesiacov 🙂

aduska_ba
3. feb 2012

@lawrus ja som zistila cca 12 dni od oplodnenia ,ze som tehu.Prsia ma strasne boleli a aj krize co pred tym ma nikdy neboleli ani pre mrchou a nahodne som si spravila na 24DC testik a zrazu tam bol duch 🙂....a vadili mi strasne vonie z jedal 🙂

mata_ba
3. feb 2012

@lawrus tak zatial to vyzera veeeelmi nadejne 🙂 hadam to aj vyslo 😉

anett6212
3. feb 2012

@fifitko25 tak drzim palce. nam nahoda nepomohla tak my zase opacne tentokrat. a beriete este macu?????

mata_ba
3. feb 2012

@bubacik5 tak nevadi..prinajhorsom pojdeme obe na dalsi cyklus 🙂 ale zase pre mna by to bolo aj pozitivne,lebo som si zacala platit zase DNP a navyse idem na ten profil 🙂

lawrus
3. feb 2012

@aduska_ba to ti už tak skoro ukázal test? no ja zase čo som mala prvýkrat v živote tak to kovovú chuť v ústach...ale neviem, že z čoho 😀 a prsia ma mega bolia 😀 tuto noc som nemohla nájsť žiadnu polohu, ja neviem, dúfam, že si to sama len nenahováram 😀

chorucka
3. feb 2012

@lawrus ja by som uz davno testla este pred mrchou 😀 ja som testovacia maniacka 🙂

mata_ba
3. feb 2012

@aliaxa tak sa este napapaj...ci nemas co?

anett6212
3. feb 2012

@mata_ba moj mal stale chut, ale teraz je to este viac ako predtym. som zvedava co to bude tento krat. a kedy ti ma prist mrcha? mne 9.2. som normalne zvedava. teplota sa drzi druhy den na 39,6 a dnes ma stale boli v pravo v podbrusku. ale bez prestania.

chorucka
3. feb 2012

@mata_ba neopovaz dostat mrchu lebo to potom aj ja dostanem 😉

lawrus
3. feb 2012

@chorucka tak ja som tomu neprikladala nejak zvláštnu pozornosť, pretože až tak moc sa nesnažíme....len teraz mi príde že mám samé príznaky tehotenstva 😀 ale ešte vydržím....už mi tu jedna kočka odporučila aj mamatest10, vraj je najcitlivejší, tak vyskúšam..a dostať ho iba v lekárni?

aliaxa
3. feb 2012

@mata_ba som v praci za pocitacom a mam jedine tu zemlovku a uz ju nemozem zjest drahy by ostal hladny cakam kym bude obed mam chut na salamu pojdem si kupit do auparku :-P

mata_ba
3. feb 2012

@anett6212 mala by prist 12.2...ak teda zase nebude meskat 😠 o tom podbrusku mi ani nehovor...ja som to mala nejake 3-4 dni pred ovulkou a trva mi to stale a to som dnes 3 DPO..a na striedacku-chvilu v pravo,potom vlavo,zase vpravo..cele zle 😠

bipa
3. feb 2012

@zelovocka Dik za radu a cenim si to 🙂 cykly mavam 28-30 dni, ale v poslednom case si robi co chce 😠 Ano, v norsku 🙂