Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba ja si uz tento mesiac nenahovaram nic. ja si myslim ze mam prechladene vajecniky lebo ja casto chodim na wcko. tak neviem no. vytok je klasicky biely a nemam priznaky na mrchu ziadne. to z toho ze som bola chora. isto mi bude aj meskat. tento mesiac si len meriam teplotu a testy ovulacne mi este nikdy neukazali dve silne palicky iba obcas je tam len taky slaby duch. tak neviem no. tento mesac je to u mna vsetko hore nohami.
no a hlavný dôvod, prečo nechcem zbytočne testovať je ten, že mám výtok, taký biely..a neviem či to nemám dáky zápal a či kvoli tomu mi nemešká....no pri zápale by ma aj niečo svrbelo alebo bolelo nie?
@mattuliatko30 ahoj, čo ty tu? 🙂
babuľky asi ste nepostrehli že naša delinka prišla o fazuľku ☹ je mi hrozne hrozne hrozne smutno 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
@purina12345 teraz som si to prečítala... je to hrozné... tak som dúfala že sa to dá nejako do poriadku... ☹ ☹
@carie32 ja som si tiež myslela že má najhoršie za sebou a bude len lepšie ☹

@lawrus neviem ja si kupujem len v lekarni 😀 tak utekaj utekaj nenechaj nas cakat 😀