Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 ale to mas praveze dobre..aspon vies,na com si 🙂 a veru,mohlo by uz..aj ja uz chcem cerevenu ciarocku 😀
@lucecita aj nabuduce 😉
@franzziska hm,hadam to bude teraz lepsie 😉 drzim palce
@bipa ahoj 🙂 ovu testy su dobre na zistenie ovulacie...funguju rovnako ako tehu testy,akurat,ze sa robia pred ovulkou...ked druha ciarka slabsia ako ta co tam musi byt,tak ovu este nie je alebo uz je po nej...ak je silnejsia,mas ovulaciu a treba snazilkovaaaat 😀 a somzrejme,ked sa zjavi len jedna ciarka,ovu je mimo 🙂
@bipa ahoj, pozerám, že bývaš v Nórsku? 😕 🙂 koľkodňové mávaš cykly? asi to máš naozaj nejako rozhodené, keď namiesto MS iba špinenie. nájdi si na nete príbalový leták Duphastonu a dr. povedz len účinnú látku z lieku, v každej krajine sa vyrába podobný liek, len s iným názvom 😉 prípadne si daj spraviť hormonálny profil, to sa robí z krvi, zisťuje sa hladina hormónov na zač. cyklu a potom tuším po ovulke (ak vôbec je ovu v danom cykle, ale to sa zistí aj meraním BT). ovu testíky sú na zistenie plodných dní, a to sú 2 - 3 dni pred ovu až po samotné uvoľnenie vajka. vyzerajú ako tehu testy, akurát že sa nerobia z ranného moču, ale z popoludňajšieho a dve hodiny pred testovanám by sa nemalo piť.
ahojte, tak 1. deň mešká, teplota 37, 1...už klesla...asi to pomaličky smeruje k mrche :/ no celu noc som nespala, kvoli prsiam, tak ma bolia...
@mata_ba no z 37,4 na 37,1....sa obávam, že zajtra ráno odmerám a bum 36,5 a mrška 😠 nechcem nad tým zbytočne rozmýšlať, hoci sa to nedá 😀 nechám to do nedele tak, a keď náhodou nič, to bude meškať 3 dni, tak skúsim testnúť....lebo moje posledné cykly boli 26 - 28 dní....predsa sa len mohla omeškať...ale prvýkrát v živote som mala v ústach kovovú chuť, a vraj aj to je príznak 😀 ach to domýšlanie 😀
čawte baby tak dnes som strasne hladna uz som zjedla dva taniere zemlovky a aj tak citim hlad az ma zaludok boli od hladu ako keby som cely den nejedla ☹
a ešte jedna vec, kočky plodné dni som mala 19-22.1....no a 30.1. ma začalo bolieť brucho, myslela som, že mi začínajú skôr, a mala som taký ružový výtok, ale strašne máličko, a na druhý deň nič...a odvtedy nič, mrška mešká...mohlo to byť uhniezďovanie podľa vás?
@chorucka tak ja som tomu neprikladala nejak zvláštnu pozornosť, pretože až tak moc sa nesnažíme....len teraz mi príde že mám samé príznaky tehotenstva 😀 ale ešte vydržím....už mi tu jedna kočka odporučila aj mamatest10, vraj je najcitlivejší, tak vyskúšam..a dostať ho iba v lekárni?

@bubacik5 ak zase nebude meskat,tak 12.2..ty?