Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@franzziska to si vybav zo svojou dvornou damou 😀 😀 ta kludne vezneme medzi seba 😎
@chorucka dvorna dama? 😲 😀 😀
@chorucka heeej, aj mata? som myslela, ze ona je kus popredu ci pozadu, kurnik, mrte stran, ani graf jej neviem najst 😠
nevadiii, tak znova, na mrchu v obdobi 12.-14.2. necakaju:
chorucka
fifitko
bubacik
mata
a moja skromnost
je tak, ci este nejake zaujemkyne?
@vardzikova heheh sranda inak ako sa chute zmenia ..my bude zhruba narovnako ty si v 8 ak som dobre postrehla tak aj ja mozem byt tak nejak doktor mi nepovedal a najblizsie idem az 14 uz sa neviem dockat
@vardzikova ja si az 12.2 testnem aj ked najracej by som hned teraz 😀 aj ked by mi nic neukazalo 😀
@mattuliatko30 ahojo, uz sa doma zotavujem, vsetko dopadlo ok 🙂 a ty moja ako?
@franzziska myslela som mrchu 😀 ona je sef
@chorucka my ideme 11teho na svadbu, kebyze vtedy testujem, je nejaka sanca, zeby daco ukazalo? lebo neviem, ci pit, ci nepit 😀 😀 budem 13-14dpo
@vardzikova cau cica, no pravdepodobnost otehotnenia takym sposobom je 5-10 % 😠 ale lepsie nez nic, treba skusit vsetko 🙂 uz sa nejak zmierujem so vsetkym, co uz ked to neviem ovplyvnit 😖
@palculienka2011 ze si to ty,tak tu mas moj grafik 😀 www.fertilityfriend.com/home/3a37b2
a veru nas je dost..dufam,ze budeme silna kolajnicova skupina 😀 😀 😀
@aliaxa aj ty si mojka v 8 TT?
@palculienka2011 neviem teoreticky by mohlo ale prakticky nemusi 😀 spule ukazalo strasne neskoro a eri ukazalo este pred ocakavanou mrchou tak neviem ale skusit mozes 😉
@chorucka bože ved to je až o tyžden v nedelu o moj bože to do vtedy chcete vydržať?
@azzura čau cica .. čože ? ale vždy lepšie ako nulová pravdepodobnosť... a to budeš chodiť dovtedy kym sa to nepodari alebo ako?
@vardzikova zlaticenko, nic ine nam neostava, ale dockame casu, ako husy klasu 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova a co ine nam ostava len drzat 😀
@palculienka2011 čau cica 😉 takže aj ty testuješ? Páánečku ... tak to bude radosti 😀
@vardzikova v 8 alebo v 7 urcite uz ked som si robila test mi ukazalo 3+ 14teho budem mudrejsia
@mata_ba ooo daaakujem, tak ozis patris do nasej skupiny 😀 😀 😀 a kde mas ovulu? 😲 preco ti ju na 16dc neoznacilo?
@chorucka pekne lasko pekne budem na vas myslieť aby ste to vydržali 😀
@aliaxa a neskušala si tehotensku kalkulačku tam by ti to vypočitalo presne 😉

@chorucka a kedy testujete nech si to poznačim do kalendara? 😀