icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

bubacik5
5. feb 2012

@mata_ba tak tak setri sa mojka....drzim palce nech ta to coskoro prejde a nech si fit ako rybicka 🙂

bubacik5
5. feb 2012

@vardzikova ahoj Katiiii, ako sa mas mojenka? 🙂

mata_ba
5. feb 2012

@bubacik5 dakujem ti 🙂

chorucka
5. feb 2012

Ahojte baby nejaka nova tehu?

mata_ba
5. feb 2012

@chorucka ahoj..ja o ziadnej neviem,ale nebola som tu od rana,takze...a ty ako?

chorucka
5. feb 2012

@mata_ba ja zatial v pohode aj ked rano som myslela ze mrcha pride tyzden skorej ale uz nemam bolesti Nasla som graf jednej tehu a ona ma teplotu aj pod 37 takze ziaden stres

mata_ba
5. feb 2012

@chorucka tak hadam sa zadarilo aj vam 🙂 ja urcite nic,lebo podla grafu mam asi anovulacny cyklus...ale tak nevadi...a asi som prechladnuta,lebo ma bolia vajecniky na striedacku...a dnes som sa nemohla ani normalne zohnut kvoli chrbatiku ☹ tak hadam nebude mrcha zase meskat ☹

mattuliatko30
5. feb 2012

@mata_ba ajoj..neviem mojaa 😒 možno bude ovu neskôr....uvidíš... http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
ja takto ms sa už blíži

chorucka
5. feb 2012

@mata_ba keby si mala pravdu 🙂 ale skorej sa asi nezadarilo nemam ziadne priznaky tehu ani prsia ma nebolia

mata_ba
5. feb 2012

@mattuliatko30 ajoj...ak mam ovulacny,tak ovu uz bola...ale asi ee...nevadi,dalsi cyklus bude hadam lepsi..ja furt rovnako,urcite zajtra zase klesnem... http://www.fertilityfriend.com/home/3a37b2

mata_ba
5. feb 2012

@chorucka co nie je,moze byt 😉 kym nie je mrcha,je dobre..ja uz by som ju najradsej mala..

fifitko25
5. feb 2012

@mata_ba a kedy Ti má dôjsť červená?

mattuliatko30
5. feb 2012

@azzura ja celkom dobre...som v očakávaní na mrchu...tak čakám...mala by vo štvrtok...tak som rrrada,že si už ok

mata_ba
5. feb 2012

@fifitko25 mala by 12.2.

fifitko25
5. feb 2012

@mata_ba to je Ešte ďaleko, ovu môže byt posunutá 😉

mata_ba
5. feb 2012

@fifitko25 no neviem..videla si moj graf??pozerala som galeriu a videla som len jeden podobny...ale aj tam boli trosicku vyssie teploty..ja to mam v podstate stale na jednej urovni....ale tie bolesti moje moc nenasvedcuju na dobru vec... ☹ alebo neviem..aj minuly mesiac som to mala a doki povedal,ze som zdrava..tak nechapem ☹

mattuliatko30
5. feb 2012

@mata_ba uvidíš zajtra meraním.....možno ovu ešte len bude....

fifitko25
5. feb 2012

@mata_ba videla, ale ovu stále môže byt 😉

lucecita
5. feb 2012

Ženy, po dobrom keksíku 😀 som dostala chuť na krupičnú kašičku a už je aj uvarená a chladí sa, o chvíľku dám na ňu masielko, kakavko a mňamka je hotováááááááááá 😵 😵 😵

mata_ba
5. feb 2012

@mattuliatko30 @fifitko25 to si nemyslim...ale nevadiii...a aj keby bola a dosla by mrcha normalne,bolo by mi to na nic...by sa folik nestihol uhniezdit...

mata_ba
5. feb 2012

@lucecita hm,dala by som si 🙂

lucecita
5. feb 2012

@mata_ba bež si uvariť 😀

mata_ba
5. feb 2012

@lucecita tak dik 😀 ale dnes by som furt jedla...esteze idem od zajtra zacat chodit do posilky...lebo uz som ako svinka..

lucecita
5. feb 2012

@mata_ba nemáš za čo 😀 ja práveže priberám po mojom gŕcajúcom týždni a pol, už som pribrala skoro 4 kilá 😀 ale mm mi poobede povedal, že mám väčšie prsia, tak sa vytešujem, sú strašne naliate a bolia 🙂

kikaneu
5. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a vidíš, ona si nás asi pomýlila 🙂 len sa pekne zohrej 🙂

kikaneu
5. feb 2012

@lucecita heeeej moja, krupičná kaša je super 🙂 my sme mali minulý týždeň 🙂 a inak som sa nestihla pochváliť 🙂 dostala som jednu pozvánku na osobný pohovor kvôli práci, tak som zvedavá, že ako to dopadne 😉

mata_ba
5. feb 2012

@lucecita bude mimi 😀 supeeeer....hadam sa aspon niekomu zadarilo 😅

lucecita
5. feb 2012

@kikaneu niekam na školu? super, teším sa s tebou a držím palčeky, nech to vyjde 😉 ja mám pohovor utorok na obed, tak som zvedavá...ja som proste na ňu dostala tak obrovskú chuť, že som si ju musela ísť spraviť 😀
@mata_ba no bodaj by moja, ale uvidíme ako mrcha, či príde, lebo sa akosi intenzívne hlásia mrcha bolesti...aj keď cez deň skoro žiadne neboli, až teraz 😠

fifitko25
5. feb 2012

@kikaneu
@lucecita babule držím vám palce, aby pohovory dobre dopadli 😉

kikaneu
5. feb 2012

@lucecita no do vedľajšej dediny 🙂 tak aj ja tebe držím prsty...ja som mu napísala, že môžem v stredu alebo piatok poobede, tak som zvedavá, ktorý deň si vyberie 🙂