Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@katarina196 ahoj, a vyšetrenie ste mali obaja u lekára? robieva sa hormonálny profil, sleduje sa priechodnosť vajkovodov, či folíky narastajú do správnej veľkosti a tiež muži chodia na spermiograf, či je všetko ok... je rada vyšetrení, len nejaké lieky alebo vitamíny častokrát nestačia.... možno by ste mali skúsiť špeciálne vyšetrenia 😉
@pacica skúšať naostro už môžete teraz 😉 jeden nikdy nevie 😉 na zistenie ovulky sú dobré ovu testy, alebo sledovanie vlastného tela, keď sa ti začne tvoriť hlienik, tak sa otestuj, aby si zistila,či je to ovulka, alebo meranie bazálnej teploty 😉
inak ahojte, ja už straším v robote 😠
@katarina196 ahoj a nedopurucili ti kliniku umeleho oplodnenia, my sa snazime cez rok asi a pol a bez debaty vypisali papiere, len mojmu sa do toho nechce, snad ani nemusi 😀 😀 😀 😀 😀
mozno psychika vela zien cakalo na termin a vtedy sa to podarilo , mne meska teraz 4 dni uvidime.... 😀
dobre ranko takze mrcha nechodi v noci bolia prsia a nad ranom brucho na striedacku uplne nechutne pod bruskom trhava bolest az to skace aj ja od bolesti ☹ 😠
ale plet mam jak detska prdelka, vzdy som mala na cele a olo tvare k brade akne a teraz nic 😀 😀 😀 😀 😀 😀
zienky dnes to potiahnem v praci a potom tri dni skola a zajtra vyplata a este cakam balik od maminy 😵 😵 😵 😵
@mata_ba tak ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e takže čakám mrchu každú chvíľu..ale vidíš nejako skoro 😒 na 25 dc, takže predsa ovu bola buď toho 10DC alebo ako mi to posunulo na 12 dc
dobre ranko babulky 😀. tak dnes ideme z fazulou na kontrolu, ze ako nam rastie 😀 tak drzte palceky 😀
@vardzikova ahoj mojka..ako sa máš?..oddychuješ?
@spula22 jeeej....tak pýtaj fotečku...ak by ti doky dal.. 😉 😉 nech aj my pozrieme ako fazuľka rastie....držím palčeky nech je všetko ok 🙂
@mattuliatko30 jasne vypytam 😀.dakujem 😀 dufam, ze je vsetko ok 🙂
@vardzikova ved uz sa dockat neviem...dufam,ze bude vsetko okej...
@spula22 isto budeee 😉 😉 veď kde by bolo fazuľke lepšie 🙂))
@mata_ba ajoj moja...ako ?čo to meranie?...zmenilo sa čosi? 😒
@mattuliatko30 ahojky..ja rovnako... www.fertilityfriend.com/home/3a37b2
uz chcem dalsi cyklus 🙂
@mata_ba skús si zrušiť tú teplotku čo si mala 37,8 čo máš s bielym krúžkom...či ti nevyznačí ovu vtedy, či to graf nezmýlillo....potom si ju tam zase daj
@mattuliatko30 skusim teda...a akurat sa hram s tym grafom na womanzone.cz..tam sa ako zadava hlienik?nejak na to neviem prist...
@mata_ba tak to netuším..to som tam nezadávala..ale myslím,že to tam ide...v tom okienku, kde aj teplotu zadávaš...
Bré ránko...tak ja po vzhliadnutí teploty som zostala sklamaná a zajtrajšie meranie bude zbytočné http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 😠 😠 😠 😠 môj posledný graf vyzerá super, ale ten pokles to pokazil ako vždy 😢
@mattuliatko30 skusila som to a nic...ovu mi aj tak nevyznacilo...co uz

ahojky ja som tiez prvosnazilka, viac ako rok sa snazime s partnerom a babetko a stale nic. Vybrali sme uz tabletky ktore nam predpisal lekar a ja som uzivala i kyselinu listovu no stale nic ☹ . Prosim poradte my co mame skusit alebo na koho sa obratit. dakujem