icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
5. feb 2012

@vardzikova ja viem moja, že to nie je prijemne, ale mysli na to, že to sa Ti pekne fazulka hlási 😉

lucecita
5. feb 2012

@fifitko25 utorok, vyznačil mi to FF, že mrcha stredu a test utorok...dneska mám dolu pod grafom, že ak by som si ho spravila dnes, tak mám na 64% pozitívny výsledok 😀
@vardzikova cicuš, sa mi mm pochválil, že ti napísal správu na FCB 😀 😀 😀

kikaneu
5. feb 2012

@vardzikova mohla by už ísť pomaly niekam do kelu 🙂 ale myslím, že ešte si počkáme 🙂 no u nás kamoš nameral -35 v piatok ráno, ale býva blízko potoka 🙂

vardzikova
5. feb 2012

@lucecita segedin? ooooooo to nieje možne opať mam chutky lasko ty mi toto nerob .. čuj tu ja sa zajtra zbalim a do času sa nasťahujem k vam hm? 😀 lasko ja viem čo to je mať veľke cicuše .. ja mam tiež poriadne a moj mm je z nich uplne uneseny večer ked ideme spať tak ja spim bez podprdy lebo aspon večer si možu oddychnuť .. no a ked sa vyzliekam tak sa na ne nevie vynadivať chytať nemože lebo ma bolia 😀 😀 😀 😀

fifitko25
5. feb 2012

@lucecita aha, Ok som zvedava 😀 ja testujem o týždeň po tebe 😀

kikaneu
5. feb 2012

@lucecita to je dobré znamenie moja 😉

vardzikova
5. feb 2012

@kikaneu čožeeeeeeeeeeeee? taka kosa? pááána beka tak počuvala som predpoved počasia na buduci tyžden a hlasia podobne ako sme mali tento tyžden ... takže ako si napisala budeme si musieť na teplejšie dni určite ešte počkať 😠

lucecita
5. feb 2012

@vardzikova kľudne prídi, aspoň mi bude veselo 😀 😀 😀 počuj, ja chodím doma bez podprdy, nechávam ich oddychovať, keď som doma, ale keď k nám má niekto prísť, tak si ju dávam 😀 😀 😀 a mm sa to páči po ceý deň hockedy dojde za mnou a bavká sa 😅 ale teraz moc nemôže, keď ma tak bolia 😀

bubacik5
5. feb 2012

@vardzikova iha takze budes mat taketo neprijemne tehotenstvo? hadam ta to coskoro prejde...a vydrzis to neboj 😉 ja? vcera som bola na svadobnom veltrhu v Ba a urobila som si taka svadobnu naladicku 😀 😀 😀

kikaneu
5. feb 2012

@vardzikova tebe dobre, aspoň nikam nemusíš ísť....ale ja keď si predstavím cestovanie v tých predpotopných busoch, kde je rovnaká zima ako vonku....brrr, nechce sa mi ani do práce ísť 😒

lucecita
5. feb 2012

@fifitko25 aj aj som zvedavá, hádam dovtedy mrcha nepríde 😠
@kikaneu ja viem že áno, ale tak tie mrcha bolesti sú také ako keby mala každú chvíľku prísť 😠

vardzikova
5. feb 2012

@lucecita no vidiš to a ja nemožem zasa chodiť bez podprdy hlavne nie teraz ked su take veľke a pri každom kroku by ma boleli lebo by sa asi tak zvláštne naťahovali 😀 😀 😀 😀 takže ja ich vypušťam až na noc 😀 😀

mata_ba
5. feb 2012

@lucecita neboj nepride 😉

fifitko25
5. feb 2012

@lucecita nepríde, uz tu potrebujeme ďalšiu tehulku 😉

vardzikova
5. feb 2012

@bubacik5 fiha to je to čo davali asi v neviem či v správach alebo kde ale ukazovali to .. no a ako bolo?

kikaneu
5. feb 2012

@lucecita aj ja si myslím, že nepríde....už nech je utorok 🙂 ale ja zas prídem neskoro z práce a budem musieť celý deň čakať na výsledok od teba 🙂

vardzikova
5. feb 2012

@kikaneu nooo animne sa lasko nechce isť ... ved ja ani nemusim jupiii 😀 😀 😀 😀

kikaneu
5. feb 2012

idem dievčatá.....užite si ešte večer 🙂 dobrú noc kočky 😉

mata_ba
5. feb 2012

@vardzikova tak je dobre ked je lepsie 🙂 u mna to vyzera,ze mam tento cyklus anovulacny.. ☹ co narobim..
www.fertilityfriend.com/home/3a37b2

lucecita
5. feb 2012

@vardzikova ja ich mám vypustené stále 😀 a vy ste čo papali okrem fazuľkovej polievky?
@mata_ba @fifitko25 dúfam, že vás nesklamem 😀 😀 😀

vardzikova
5. feb 2012

@mata_ba och bože ...a nemože byť že ti zle ukazuje graf? asi nie čo? 😅

vardzikova
5. feb 2012

@lucecita tak my sme mali maso na prirodno čož som nejedla ... ale dala som si ryžu, hranolky a vajko 😉

mata_ba
5. feb 2012

@vardzikova nie,nie..co uz..polroka fuc..ale pojdem k dokimu uz..

vardzikova
5. feb 2012

@mata_ba tak len pekne krásne chod lasko a nech ti urobi všetky vyšetrenia 😉

vardzikova
5. feb 2012

Lasky odchadzam prišla k nam navšteva teraz o pol deviatej no čo vam poviem ... takže pokecame zajtra ahoooj

lucecita
5. feb 2012

@kikaneu uvidíme utorok, dobrú aj tebe a úspešný štart do nového týždňa 😉
@vardzikova aj ja končím...píšeme si zajtra...pekný večer 😉
@fifitko25 aj ty o týždeň budeš ďalšia 😉
Dobrú noc babuľky, pokecáme zajtra...papa

bubacik5
5. feb 2012

@vardzikova dobre bolo. Dala som sa namalovat, ucesat. Pozrela inspiraciu 🙂 ale mohlo tam byt viacej veci. Hlavne pre chlapov tak skoro nic nemali. Ale obruciek tak bolo neurekom, tak sme poskusali a uz vieme ale sa mám pacia 😀

fifitko25
5. feb 2012

@lucecita bodaj by si mala pravdu miláčik 🙂
Dobrú babule 😉

bubacik5
5. feb 2012

@lucecita ja to mám tak isto s tou podprdou 😀

spula22
5. feb 2012

@vardzikova fuuuuu ze riadna kosa ☹ tu je -12 brrrrr.....a co micka grckas este? 😒