Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a no to asi nie...radsej pohladaj ineho... 😒
@mata_ba ďakujem moja, taká som vytešená, chvala bohu a ty čo? čo robí tvoj graf? už sa spamätala teplotka?
@lucecita @fifitko25 babuľky vy ste zlaté, dúfam že už budete mať čoskoro zdravé fazuľky v brušku 😵
@l_e_n_o_c_k_a ahoj moja a nebola si na sone že ako to vyzerá?
@purina12345 ani sa nepytaj - www.fertilityfriend.com/home/3a37b2
len dufam,ze mi nebude meskat mrcha (vraj zvykne pri anovulacke meskat) ☹ lebo ak hej,mozem tyzden cakat a potom az ist na vyvolavacku ☹
@purina12345 bola som vysetrena sonom, povedal mi len to, ze maternica je vysoko - to mi povedal aj pred 2 tyzdnami
@l_e_n_o_c_k_a ale ak je maternica vysoko,to je dobre 😉
@purina12345 zatial poslucha 😀
@fifitko25 ja viem, ze sa to vzdy neda ☹ toto aj ja poznam,len z trochu ineho hladiska ☹
@mata_ba dakujeme 😀 no presne,nech rastie 😀
@lucecita hehe my sme za 3 kupili aj s kyblom 😀
@l_e_n_o_c_k_a dakujem 😀
@mata_ba ☹ no škoda, vyzeralo to podľa hlienu že by už aj bola, možno sa vajko nedostalo von tak teplotka nevystúpila, tak už ti len ostáva čakať na mrchaňu 😖 tak dúfam že ťa nebude naťahovať a príde teda čo najskôr a nabudúce to už bude v úplnom poriadku
@l_e_n_o_c_k_a júúj tí niektorí lekári sú hrozny, príde mi to také lajdácke a nepovedal nič čo môžeš očakávať? to aby človek vyštudoval gynekologiu, hrúza 😠
@l_e_n_o_c_k_a no tak to ti fakt veeela povedal 😠
@spula22 tak my sme kúpili lacnejšie o euro 😀 😀 😀
@purina12345 aj ja tebe želám čo najskôr zdravú fazuľku v brušku 😉
@purina12345 no to dufam,lebo ja sa uz teraz neviem dockat mrchy...a konecne mam ist na ten profil,tak nech sa mi to neoddaluje...tak ma to stve ☹ prvy merany cyklus a takyto sprosty ☹ ☹ ☹ a dakujem,hadam uz dalsi bude normalny...
@mistisa zatial sa snazime prirodzene,polroka..ale teraz ked pride mrcha idem na profil atd...
@mata_ba ono to býva takto vždy ako na potvru 😠 ale bude už len dobre, jasné?
Ahojte baby
@mata_ba
@spula22 mas krasnu fazulku co fazulku to je uz kus baby 😀
@lucecita
@purina12345
@l_e_n_o_c_k_a a spol 🙂
@mistisa dakujem velmi pekne..podobne,drzim paste 😉
@purina12345 dufam... ☹ som si myslela,ze tym,ze som nikdy nebrala anti a ani nic,tak ze odhodime kondom a bude..a hov.o,hov.o zlata rybka - akvarko nebude... ☹
@mata_ba neboj moja, nastav sa na pozitívnu vlnu, máš mladé vajká, všetko bude ok, možno si práve natrafila na anov. cyklus, aj to sa stáva. A nabudúce si nechaj všetko pekne odsledovať. choď na folikometriu a pokračuj s meraním. uvidíš že čonevidieť budeš mať fazulenku v brušku 😉
@purina12345 kiez by si mala pravdu...ja som este do minuleho cyklusu vobec nic neriesila..a ten minuly cyklus so vsetkymi priznakmi ma dostal...a navyse takmer vsetky kocky okolo mna su tehu..o to je tazsie to brat uplne bezstarostne... 😖 sa citim niekedy ako cvok...raz mam uplne na haku a nic si z nicoho nerobim a o chvilu ma chyta depka...asi pojdem k cvokarovi 😀 😀 😀
caute baby v stredu idem koonecne k lekarovi, ked nepride do vtedy mrcha asi urobi test a bude pravda na svete 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@spula22 krásna fotecka, tesim sa s tebou 🙂