icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
6. feb 2012

@spula22 krásna fotecka, tesim sa s tebou 🙂

mata_ba
6. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no to asi nie...radsej pohladaj ineho... 😒

purina12345
6. feb 2012

@mata_ba ďakujem moja, taká som vytešená, chvala bohu a ty čo? čo robí tvoj graf? už sa spamätala teplotka?
@lucecita @fifitko25 babuľky vy ste zlaté, dúfam že už budete mať čoskoro zdravé fazuľky v brušku 😵
@l_e_n_o_c_k_a ahoj moja a nebola si na sone že ako to vyzerá?

mata_ba
6. feb 2012

@purina12345 ani sa nepytaj - www.fertilityfriend.com/home/3a37b2
len dufam,ze mi nebude meskat mrcha (vraj zvykne pri anovulacke meskat) ☹ lebo ak hej,mozem tyzden cakat a potom az ist na vyvolavacku ☹

l_e_n_o_c_k_a
6. feb 2012

@purina12345 bola som vysetrena sonom, povedal mi len to, ze maternica je vysoko - to mi povedal aj pred 2 tyzdnami

mata_ba
6. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ale ak je maternica vysoko,to je dobre 😉

spula22
6. feb 2012

@purina12345 zatial poslucha 😀
@fifitko25 ja viem, ze sa to vzdy neda ☹ toto aj ja poznam,len z trochu ineho hladiska ☹
@mata_ba dakujeme 😀 no presne,nech rastie 😀
@lucecita hehe my sme za 3 kupili aj s kyblom 😀

spula22
6. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a dakujem 😀

purina12345
6. feb 2012

@mata_ba ☹ no škoda, vyzeralo to podľa hlienu že by už aj bola, možno sa vajko nedostalo von tak teplotka nevystúpila, tak už ti len ostáva čakať na mrchaňu 😖 tak dúfam že ťa nebude naťahovať a príde teda čo najskôr a nabudúce to už bude v úplnom poriadku
@l_e_n_o_c_k_a júúj tí niektorí lekári sú hrozny, príde mi to také lajdácke a nepovedal nič čo môžeš očakávať? to aby človek vyštudoval gynekologiu, hrúza 😠

spula22
6. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no tak to ti fakt veeela povedal 😠

mistisa
6. feb 2012

@mata_ba no on je tiez dopbry aj na neho som pocula same chvaly.ja som teraz u tejto a tiez som spokojna tiez pomohla hodne 🙂 tak to drzim palceky hadam to bude dobre.a snazite sa prirodzenou cestou? ci idete na nejaku IUI ? alebo tak?

lucecita
6. feb 2012

@spula22 tak my sme kúpili lacnejšie o euro 😀 😀 😀
@purina12345 aj ja tebe želám čo najskôr zdravú fazuľku v brušku 😉

spula22
6. feb 2012

@lucecita sa mate 😀

mata_ba
6. feb 2012

@purina12345 no to dufam,lebo ja sa uz teraz neviem dockat mrchy...a konecne mam ist na ten profil,tak nech sa mi to neoddaluje...tak ma to stve ☹ prvy merany cyklus a takyto sprosty ☹ ☹ ☹ a dakujem,hadam uz dalsi bude normalny...

@mistisa zatial sa snazime prirodzene,polroka..ale teraz ked pride mrcha idem na profil atd...

mistisa
6. feb 2012

@mata_ba no tak uvidite prajem vam by sa to podarilo 🙂 budem drzat palceky 🙂 aby ste nemuseli podstupovat tolko vysetreni a behani po doktoroch najlepsie je prirodzene 🙂

purina12345
6. feb 2012

@mata_ba ono to býva takto vždy ako na potvru 😠 ale bude už len dobre, jasné?

chorucka
6. feb 2012

Ahojte baby
@mata_ba
@spula22 mas krasnu fazulku co fazulku to je uz kus baby 😀
@lucecita
@purina12345
@l_e_n_o_c_k_a a spol 🙂

mata_ba
6. feb 2012

@mistisa dakujem velmi pekne..podobne,drzim paste 😉

@purina12345 dufam... ☹ som si myslela,ze tym,ze som nikdy nebrala anti a ani nic,tak ze odhodime kondom a bude..a hov.o,hov.o zlata rybka - akvarko nebude... ☹

mata_ba
6. feb 2012

@chorucka ahoj moja...uz som aj kukala,ze kde tolko si 🙂

purina12345
6. feb 2012

@mata_ba neboj moja, nastav sa na pozitívnu vlnu, máš mladé vajká, všetko bude ok, možno si práve natrafila na anov. cyklus, aj to sa stáva. A nabudúce si nechaj všetko pekne odsledovať. choď na folikometriu a pokračuj s meraním. uvidíš že čonevidieť budeš mať fazulenku v brušku 😉

lucecita
6. feb 2012

@chorucka ahoj baba, kde si toľko? ako sa máš dneska? 😀

chorucka
6. feb 2012

@mata_ba sak dnes som bola u kadernicky 😀

chorucka
6. feb 2012

@lucecita dnes som ok ziadna bolest 😀 Moje dnesne miery 21DC 9-10DPO a teplota 37.2 😉

mata_ba
6. feb 2012

@purina12345 kiez by si mala pravdu...ja som este do minuleho cyklusu vobec nic neriesila..a ten minuly cyklus so vsetkymi priznakmi ma dostal...a navyse takmer vsetky kocky okolo mna su tehu..o to je tazsie to brat uplne bezstarostne... 😖 sa citim niekedy ako cvok...raz mam uplne na haku a nic si z nicoho nerobim a o chvilu ma chyta depka...asi pojdem k cvokarovi 😀 😀 😀

mata_ba
6. feb 2012

@chorucka tak davaj foto 😉

eri28
6. feb 2012

caute baby v stredu idem koonecne k lekarovi, ked nepride do vtedy mrcha asi urobi test a bude pravda na svete 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mata_ba
6. feb 2012

@eri28 cauko..tak moc drzim paste

anett6212
6. feb 2012

@fifitko25 dobre. so zvedava ci pride mrcha. mam priznaky ze pride a teplota je uz 4 den 37,1. dufam ze to vydrzi, ale pri mojej smole isto nie 😒

spula22
6. feb 2012

@chorucka hehe dakujem krasne 😀 a dufam, ze to fakt bude kus baby 😀

anett6212
6. feb 2012

@mata_ba ja mam priznaky na mrchu. takze ju uz ocakavam. zase pride dva dni skor. teplota sa este drzi na 37,1 uz 4 den, ale tie priznaky mrchy. zase pride. no co uz budeme sa snazit dalsi cyklus nie?????? a ty??????