Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@anett6212 zabudla som: www.fertilityfriend.com/home/3a37b2
@lucecita ale mojka to ešte nemusi nič znamenať 😉
@mattuliatko30 ahoj mojka ano som doma 😀 ale to ležanie mi už ide na nervy 😠 ale musim to nejak vydržať 🙂
zajtra bude vyplata asi to nevydrzim testnem, ale zarabaju na tych testoch, uz jedine digitalny nech viem na com som 😵 😝
@l_e_n_o_c_k_a ale ja som sa lasko pytala ohľadom toho že ti tak dlho meška... takže zmena lekara bude podľa mna správna voľba 😉
@vardzikova ja viem, dúfam, že ani neznamená a aj tak ak nepríde, zajtra testujem aj napriek poklesu...ja sa len tak ľahko nevzdávam 😠 😠
@bubacik5 ahoj mojka som natom stale rovnako... už som si myslela že je to konečne fajn ale dnes to opať začalo takže sa citim na grc a ty akO?
@spula22 čau micka ... ano ešte vždy .. už som si myslela že to mam zasebou ale nie dnes to začalo opať vypila som už asi tri litre vody a ta moja hlava sa mi stáááále točí 😠
@lucecita ja viem laskenko ty si moja bojovnička 😉 lasko a ty sa doma nenudiš?
@vardzikova ahoj mojka kolkeho ides na svadbu? ze ci to stihnes do porodu 😀 😀
@vardzikova ty moje chudiatko ☹ neboj to prejde 🙂 a kedy ides na kontrolu?
@chorucka divaj na ten graf http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 ty len netestuj, máš malé miery 😀 😀 😀 😀
@vardzikova to som, len vždy keď cikám, mám strach, že na toaleťáku nájdem...veď vieš čo 😠 ani nie, ja sa mám doma celkom fajn 😀
@chorucka mojka 8.september stihať by som mala lebo termin mam až na 20.septembra 😀
@spula22 och lasko tak to dufam lebo take niečo som nepredpokladala ani v tom najhoršom sne ... uff opat sa mi točííí žaludok ... 😖 na sono idem teraz v piatok 😀 a to už budem v 9 tt to už by mohlo byť niečo vidno nemysliš? počuj ako sa to vlastne berie ... počitam 8tt alebo ešte iba 7 tt podľa toho ako mi to tu ukazuje?
@lucecita lasko lebo ja sa neskutočne nudim...božičku moj inak dnes mi prišla tak košielka čo som si objednala vieš taka tehu, inak lasko chcela som si konečne odfotiť moje bruško ale pokazil sa nam foťak no pochopiš to?
@vardzikova chudiatko ☹ neboj urcite uz bude nieco vidno 🙂 micka zatial ti to pocita podla poslednej mrchy...ale doky ti moze nieco ine povedat....mne podla mrchy dava 12tt a podla dnesneho sona som 10tt a 4dni-cize sa to berie ako 11tt 😀 😀 😀

@anett6212 veru budeme...a ja mam asi anovulacny predsalen..nic sa nezmenilo ☹ a vraj pri anovulacnom zvykne meskat mrcha..tak som zvedava..dufam,ze nebude,lebo chcem vystartovat 3 DC k lekarovi na profil