icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
10. feb 2012

@henrietad ja tam veru dusika vidim 🙂

nikasv29
10. feb 2012

Dobré ránko baby myslíte že môže z toho niečo byť, keď mi dnes teplota klesla??? ☹ http://www.fertilityfriend.com/home/3a7b31

mata_ba
10. feb 2012

@nikasv29 ahoj,urcite este z toho daco moze byt 🙂 zajtra moze kludne este stupnut 🙂 ja som dnes videla grafik,kde baba mala hore,potom klesla upplne pod ciaru a dalsi den vystrelila do vysin 😉

nikasv29
10. feb 2012

@mata_ba uvidím ako zajtra no bola by som rada, keby vystrelila 😉 a to keď klesne o desatinu stupňa tak to neva???? alebo ako to je??? a keby, že som tehu tak musím mať teploty nad 37 stupňov???? Ďakujem

franzziska
10. feb 2012

dobre ranecko baby..ako sa mate? 🙂 🙂 🙂

@vavenecka kde je ta moja knihovnice? 😝 😀 😀 aby ma hned dakto z rana rozosmial 😝

micak
10. feb 2012

@henrietad jasne, ze tam je!!! nech len krasne silnie!! 🙂

fifitko25
10. feb 2012

@henrietad ja tam vidím ducha 😀 😵

fifitko25
10. feb 2012

@micak ahoj a ty ako moja? ako testovanie? čiarky silnejú , či...?

eri28
10. feb 2012

caute baby som TEHOTNA 😉 😉 😉 😉

eri28
10. feb 2012

doktor mi bral krv a volala som sestricke 😀 😀 😀 😀

mata_ba
10. feb 2012

@nikasv29 nie,nemusis..u teba mozno bude stacit okolo tych 36,8 😉 u kazdej baby je to ine 🙂 ty mas tieto teploty asi maxima..ale mozno este vyskoci vyssie..to neviem...a urcite 0,1 nevadi 😉 zajtra budes mudrejsia..ak este klesne,asi pride mrcha..ak zostane rovnaka alebo pojde vyssie,je to super znamenie 🙂

mata_ba
10. feb 2012

@eri28 tak gratulujeeeeeeeeeeem 🙂

lucecita
10. feb 2012

@gelinka75 ako vymyslieť? šak skočte na seba hneď ako budete spolu 😀 😀 😀

mata_ba
10. feb 2012

@franzziska @fifitko25 ahojte kocky 🙂

lucecita
10. feb 2012

Dobré ránko žabky...už som hore, aj keď by som sa najradšej vrátila do postele 😀

micak
10. feb 2012

Ahojte, mam na vas 2 otazky:
1.) moze Sarapis ovplyvnit tvorbu hlienu? koncim prve balenie a spozorovala som, ze som mala asi 1. krat v zivote plodny hlien a dnes, 2. den meskania ms ako aj posledne 4dni, mam konzistensiou podobny hlien ako plodny, ale ma kremovu farbu.

2.) co hovorite na lanove semena v tejto forme http://www.bioshop.sk/obchod/zaludocne-vredy/la... ?

DAKUJEM !

fifitko25
10. feb 2012

@eri28 no super moja, gratulujem 😵 vidíš a stresovala si 😀

franzziska
10. feb 2012

@eri28 jeeeeeeeeeeeej to fakt? supiiiiiiiiiiis 😀 😀 😀

fifitko25
10. feb 2012

@mata_ba ahoj, už ti je lepšie? 😉

mistisa
10. feb 2012

@franzziska no dobre ranecko 🙂))

nikasv29
10. feb 2012

@mata_ba počuj akurát som si robila ovu test, lebo tehu nemám doma a vyšiel nie celkom pozitívny tej testovacej trošku farby chýba aby bola ako kontrolná dám foto o chvíľu 🙂

vardzikova
10. feb 2012

@henrietad ahoj takeho dušika tam vidim aj ja 😀

anlady
autor
10. feb 2012

@nikasv29 ahoj,aké dlhé mávaš cykly?

nikasv29
10. feb 2012

@anlady 35 dňový je tento cyklus...

nikasv29
10. feb 2012

Tak baby tu je ten ovu test čo vy na to???

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

dobre ranko vsetkym

@vardzikova
@fifitko25 babulky mozem pit cez mrchu alchemilku? aby sa mi zmiernila mrcha?
dnes som mala horznu noc, kazdu hodinu na wc-ku 😠 takze som nevyspata, ale nevadi, nejako to vydrzim 🙂

mata_ba
10. feb 2012

@fifitko25 ahojky...vies co,citim sa od rana tak divne..nastastie som este negrc...ale dobre mi nie je...a dnes sa na totalku citim mrchovsky..hadam ma moc nepotrapi a ak ma dojst,nech dojde...a graf je takyto..neviem co si o tom mysliet..ci este je nadej,ci nie.. http://www.fertilityfriend.com/home/3a37b2

micak
10. feb 2012

@fifitko25 ahoj!! neviem..robila som vcera mamatest..a asi mi sibe, sa mi zda, ze tam nieco je..ale skor je to len domyslanie. foto je v albume ak chces kuk (a napis mi pravdu, prosim). Pocit, ze by to mohlo vyjst mam, len tie dokazy..ale tak viem, ze aj anjeli existuju, hoci som ich nevidela 🙂

mata_ba
10. feb 2012

@nikasv29 niektore baby spominali,ze aj ovu test niekedy ukazal tehu..ale radsej si utekaj kupit tehu...hadam aj ty si ten pripad 🙂 drzim pasteee

micak
10. feb 2012

@nikasv29 u mna to iste..a tehu negativny. ale dufam, ze tebe to vyjde!!! kup tehu a testuj. drzim paste 😉