Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
zas som prihlasila muza na spermiogram, lebo musi ist na kontrolny, aby mali s cim porovnavat a extra som sa pytala na zdrzanlivost a sestricka mi povedala, ze to nie je podstatne, ze 0-3 dni maximalne, ze nemusi byt ziadna aj 😀
@purina12345 pomaly sa ti uz davaju hormony do poriadku, takze dalsi cyklus uz bude ovela lepsi, citala som tu nejake temy, ze niektore otehotneli hned v prvom cykle 😉
@fifitko25
@vardzikova dakujem vam, mam aj zensky cajik, tak si ho idem uvarit 😉
Čaute babulky moje tak ja sa dnes chystam na naše druhe sono 😀 už iba dve hodiny 🙂 jupiii tešim sa a ako dnes? mame nieaku novu tehu?
@l_e_n_o_c_k_a milačik ale lepšie je piť gynastan v podstate počas celeho mesiaca potom by si nemala take bolesti vieš.. lebo ked to piješ ked je mrcha tak ten učinok taky určite nebude 😉
@purina12345 Ahoj moja, nie dobre, som smutná, lebo máme zlý spg... odporúčajú nám IUI
@vardzikova eri28 je tehu 😀 😀 😝
@fifitko25 ja som tie presne preto prestala brat. citila som sa ako HAK a HAK som vysadila aj preto, ze ju uz moje telo proste neznieslo. moja doktorka ani nevie, ze som to vysadila, ona by bola proti a nejake vysetrenia mi ani nechce robit. takze idem na to prirodnou formou a ked sa nebude darit, najdem si novu doktorku.
Utrogestan je na to iste ako duphaston, len ma ine zlozenie?
@gelinka75 lasko ale ved to sme už davno vedeli alebo nie? 😀
@vardzikova ahojky..eri28 potvrdili tehu 🙂
@mata_ba ano ano lasko už som si to prečitala 😀
@vardzikova hej vedeli, len testy mala o nicom, bohvie ake v tom holandsku predavaju, kopa penazi a negativne, len aby to clovek furt kupoval 🙂
@vardzikova ahoooj,,,4 den po vyvolavacke a stale nic...cera som robila test a bol negativny...dnes som 37D :(
zienky, ako "prinutit" draheho na spg? jemu je tam trapne ist a neviem co este..ma nelogicke vyhovorky a ked mu poviem, ze by mi tym velmi pomohol, povie, ze tam pojde ale len ked budem v tej kabinke s nim..srandicky, ale neviem co snim..jak maly ! 😠
@purina12345 aha,ozaj 🙂 tak uvidim co zajtra 🙂
@gelinka75 hej hej ... testovala a testovala 😀 ale nakoniec to dobre dopadlo ... a ty mojka ako? čakaš na ovu alebo už si po?
@fifitko25 och joj, a čo presne? ale aj tak skúšajte, však si bola tehu a papa drahý macu? možno by si mu mohla pridať kotvičník
@vardzikova hej,uz som si vsimla 🙂
@adriana_13 och lasko tak ti nič ine neostava iba čakať .. aj ked viem že to nieje priemne ☹
@micak ja by som mojho mm neprinutila v žiadnom pripade...on by nešiel ani keby sme sa sto rokov snažili o babo .. niektory chlapy su taky on mi povedal že je to pre nho trapne 😖
@vardzikova to cakanie ma zabíja,,chcem vediet na com som,,a ked niesom tehu kde tolko ta mrcha trčí?? 😀
@adriana_13 lasko len aby si nečakala tak dlho ako Lenka ... ta čakala tušim nieakych 50 dni kym jej prišla 😠
@vardzikova ja som pred ovu, takze mame take 2 dni na snazilkovanie, len som prave dobrala atb, tak neviem, ale urcite aspon raz to dame 😉
@vardzikova mne povedala mudr ze ak nepríde do dvoch tyzdnov ze mam príst,,,tak dufam ze príde alebo ze mam malo HCG a test to nevidíííí 😀 😀 😀

@mata_ba to je v pohode keď ti tak klesla, však pozri na môj tehu graf, mal by byť zobrazený pod tým
@gelinka75 ahoj, bola som v pondelok pri doktorovi a vajko malo 20mm a v stredu som mala bolestivý vaječník aj s maternciou, tak som čakala že vo štvrtok vyletí no to sa ťahá ako sopeľ. však aj tak teraz sme neskúšali lebo sliznica mala iba 3mm, len aby pekne bola ovu a som spokojná