Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
http://www.fertilityfriend.com/home/3908bd
ovu ma drží v napätí 🙂
@lucecita no neviem či ti ho dobre pošlem lebo s tym zatiaľ neviem robiť 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/39202a ak by sa ti to nechcelo ukazať tak som asi niečo zle stlačila 😅 , ja si to upratovanie urobim radšej v predstihu pretože neviem či som spominala ale staviame domček a v decembri by sme to pomaličky chceli dokončovať takže nebudem mať až toľko času na upratovanie 😝
@purina12345 ahoooj moja, ako sa máš? kedy ideš domov?
@vardzikova dobre, že si trvala na tom HP, aspon sa uistis, že si ok. Netusim ako presvecit chlapa, moj siel sam od seba, pritom sa bal, ale ked zistil že on je na tom dobre, tak uz bol hrdina. On bol dohodnuty s doktorom, že si vzorku donesie z domu, v lekarni si kupil ampulku a prisiel v stanovený cas. Alebo chod s nim tam aj ty 😉
@vardzikova ukázal sa mi, si šikovná 😀 😀 my idem dneska na obhliadku bytíka, keďže bývame len v prenájme, tak konečne chceme aj dačo svoje a aj keď mimčo plánujeme, tak už do vlastného...
@azzura No my sme tam ešte neboli pretože sa neda presvedčiť, neviem či to berie tak že je to trapne alebo čo ale jednoducho nechce ! Joj už som z neho nervozna. Tak ja chodim po vyšetreniach , človek absolvuje aj laparoskopiu ... , neviem prečo ale chlapi si myslia že ak je nieaky problem tak za tym musi byť jedine žena ale v niektorych prípadoch za tým môže byť aj chlap. On pracuje ako mechanik stavebných strojov takže vačšinu času trávi vonku či je leto alebo zima. No a kľudne sa mu mohlo stať že sa prechladil. Už neviem ako nanho.
@vardzikova tak sa dohodni s lekarom, že tu vzorku donesies ty, on to spravi doma alebo ak mu to je trapne, tak mu to spravis ty do skumavky 😅
@azzura 😝 ee to radšej počkam nato ked si to pojde odniesť sam 😀 , inak ako často sa môže piť gynastan čaj? koľko krat do dna aby som to nahodou neprehnala 😎
@lucecita Tak nech sa zadari aby ste už byvali vo svojom, my sme si mysleli že do domu pôjdeme byvat ešte v tomto roku ale akosi sa to oddialilo , stale sa niečo posuva teraz napriklad čakame kedy nam pride kuchynska linka ktora ešte neprišla, stále niečo ale dufam že do jari by sme to mali stihnúť,. Manželik sa už nevie dočkať kedy budeme konečne sami 😀
@vardzikova mne doktor povedal, že ako prvý by sa mal dať vyšetriť muž, pretože u neho sa spraví len spermiogram a tam sa hneď ukáže ako je na tom...keď on bude ok, začne sa s vyšetreniami u ženy, pretože ona má tých vyšetrení omnoho viac...toto som povedala tomu môjmu a povedal, že ak sa nám nebude dariť, tak pôjde ako prvý na vyšetrenia...mala by si mu to nejak vysvetliť a ešte aj preto, ako pracuje...
@vardzikova gynastan som nepila, len alchemilku. Možno ten tvoj dostane rozum 😀 , na vsetko treba svoj čas. Ked zisti, že si ty absolvovala vsetky vysetrenia a si ok a stale sa vam nedarí, tak možno ho trkne a pojde sam 😝
@lucecita och joj chlapi 😠 , musim naňho niečo vymyslieť jednoduchšie sa mi ho presviedča v posteli 😎 ale tak skoro ho asi nepresvedčím 😖 , no tak s takym argumentom akym si mi napisala možno by som aj uspela, pravdou je naozaj to že oni majú iba jedno vyšetrenie a my kooooopu 😝 , a ten bytik hľadate v akom meste?
@lucecita ahoj moja, už plazím jazyk. Včera som bola total vyčerpaná ako by som bola anemická tak som dnes navarila pečienku s cviklou na dobitie železa. Domkov idem v piatok, ale už sa to blíži
No včera ma ale najviac vyčerpával Mihál, tak teda ak do konca januara neotehotniem môžem sa rozlúčiť s DNP
takže prídem domov a idem na PN že som vyčerpaná ako pes a ani klamať nebudem a bude príležitosť na snažilkovanie a hľadanie práce na svk
@lucecita
@vardzikova ale s chlapmi je tazko, cim ich viac do niecoho tlacis, tym je ich ego viac dotknute a toto je hákliva vec, ten ich organ. By to nezniesli, kebyže je u nich problem
@azzura Tak len aby ho čo najskôr trtklo 😀 a ty sa inak ako maš?
@vardzikova no ten môj povedal keď som sa o opýtala keby či by šiel na spg tak on že nemusí ísť on vie že má tak 20% lebo fajčí, no ale o dva týždne neskôr sa mi pochválil že riadne fajčenie o polovicu tak má šťastie 😀
asi sa trochu uvedomil 🙂
@azzura No tak jasne že su nato dosť háklivý , veď je to ich mužnosť 😀 , musim isť naňho jemnejšie 😎
@vardzikova mam sa fajn...cakam ci dorazi mrcha jedna hnusna 😅
@purina12345 ahojky...no tak ten idiot mihal dostal aj mňa....a že výhoda pre mamičky, zvýšenie a predĺženie materskej...šak v poho, ale DNP nech nám nechá...ale máš ochranných 8 mesiacov, čiže do konca septembra musíme na materskú, ináč nám to prepadne...ja som sa včera na to informovala tu vo fóre a potvrdili mi to dve odlišné dievčatá, jedna včera a druhá v piatok...tak ale to bude eném eném a musíme čím skôr tehu byť....
@purina12345 no ale vidiš chlapy su si tým taký istý že sú v podstate uplne v poriadku 😠 a pritom to možno vôbec nieje tak, my tu berieme kyselinu listovu, pijeme rôzne čaje, berieme vitaminy aby sme boli v čo najlepšej forme a oni to beru asi ako samozrejmosť že im sa to nemôže stať 😖
@vardzikova tak tak, opatrene na nich ako keby boli z cukru 😉 . A vraj že ženy su nežne pohlavie....haaa
@vardzikova mne mangelko povedal, že on pôjde 😀 tak som zvedavá či to dodrží, ak bude problém 😀 😀 😀
@azzura ale chlapy su tiež poriadne citlivky hlavne ten môj, ja ked dostanem mrchu tak jasne boli ma brucho ale zvladam to popri tom varim, periem a neviem čo všetko ešte okolo toho, ale jeho ked boli brucho tak len leži na posteli a vzdycha 😀 😀 😀 😀 vtedy mi to pride poriadne smiešne, lebo on mi stale povie ale nehovor že až tak ta boli to brucho a pritom on nevydrži ani štvrtinu z toho 😎
@lucecita nooo tak dufam že nebude musieť nikam chodiť a budeš uplne zdravučka aby ste mali čo najskôr baby ale keby nahodou tak potom daj vedieť či nakoniec išiel 😀 Môj chlap to berie hrozne histericky.
baby vy take veci riesite, akoby ste uz teraz boli tehotne, ja vobec na take nemyslim, je to zle? ☹ proste som nastavena tak, ze si zistim, az k tomu dojde 😀 ani babetkovske veci nekukam, si pripadam nejaka vadna ci co
@azzura to čakanie na mrchu je nahoršie čo ? , ale pevne verime že nepride 😎 mne už skončila 😀
@vardzikova jaj chlapy nasi, ale bez nich by bola nuda a s nimi je to hroza, ale to iste si urcite myslia o nas 🙂
@vardzikova skor si myslim že pride. Ale bude meskat a natahovat ma, dnes som si merala BT a bola 37 a taku uz mam cca 5 dni, tak cakam kedy klesne

@azzura jj a rovno som mu povedala o tom hormonalnom profile, tak mi povedal že musim prisť na buduci tyžden lebo dnes mam iba 7DC a to sa robi vraj na začiatku v strede a na konci. Na začiatku som to nestihla tak idem dať krv v strede DC 😀 , ale povedal mi že je to v mojom pripade v podstate zbytočne ale ja som mu povedala že to aj tak chcem aby som si bola na 100 percent ista. Inak ako mam presvedčiť manžela aby išiel na urologiu ? lebo on tam povedal že zatiaľ nepôjde, až v krajnom pripade 😖