Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@palculienka2011 tebe je, to by som tiež chcela, ale tak ja budem ešte zajtra oddychovať a utorok frčím do práce a aj sa teším, už som 6 týždňov PN 😀 a dokonca, idem do novej práce 😀 😀 😀 a neboooooj, tentokrát ti isto to čakanie dopadne na dve čiarky 😉
@palculienka2011 presne tak. je to na nervy dobre. mne nezvykne meskat. minuly rok mi meskala raz aj to len dva dni. inak stale mam presne a posledne 4 mesiace som mala 2 dni skor mrchu a teraz mi meska
@lucecita jaaaaj, ja musim vydrzat este tento tyzden a potom mame jarne prazdninyyyyy 😀 ja si rok rozdelim na medziobdobia medzi prazdninami a len si skrtam dni v kalendari 😀 😀
sa uz tesiiis do prace, ze?? brdo, 6tyzdnov, si pamatam, ked si na tu pnku nastupovala 😀 ako to uslo brutalisticky
@lucecita čau kočka 🙂 graf ti robí tatry? 🙂 čo varíš? 😉 ja som sa dnes nezobudila ani na cikanie, takže som merala o hodinu a pol neskôr ako zvyčajne: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@anett6212 mne tiez nezvykne meskat, ak meska, tak den a to vtedy, ked mi 1dc zacne cez den a nie v noci...no uvidime, nechcem si robit nadeje, ale uz sa stalo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a to som si vcera dala aj cervene vino, co mi urychluje spustenie, hmmmm...ale tak test by uz ukazal, kebyze som, nieee? ved som 14-15dpo
@palculienka2011 heh, ja ešte dva týždne musím vydržať a až potom budeme mať jarné prázdniny 😀 teším sa na ne možno viac ako deti 🙂
@kikaneu ahoj, jeej ty uz si 8dc?? baby ako tie dni mozu ist tak rychlo??? ved teraz si bola 1dc!!!
@palculienka2011 no, to bolo pred týždňom....o takomto čase som bola v kostole a prišla mrcha mrchovatá 😠 letí to strašne rýchlo
@palculienka2011 tazko povedat kedy testy ukazuju. kamoske ukazalo az ked jej meskalo 6 dni a svagrinej az ked meskalo 11 dni. tazko povedat kolko mas hormonu v moci
@fifitko25 a tebe robili aj nejake vysetrenia???? bo ja neviem co si mam mysliet o svojej doktorke, bo som jej volala ze by som sa chcela objednat na hormonalny profil a folikulometriu a povedala ze nie ze az po roku snazenia.tak som bola dost zarazena z toho.
ahojte babenky, co noveho? 🙂
@palculienka2011 že jarné prázdniny v brutálnej kose? no sakra 😀 😀 😀 😀 strašne rýchlo to ušlo, oddýchla som si doma a už idem zarábať peniažky na vodičák a letenku za segrou do Uk 😀
@kikaneu ahooooooooooj, tie tatry sú kvôli piatkovému drinku, menej spánku a miernemu alkoholickému opojeniu 😀 varím zeleninkovú polievku, kde som chcela spraviť haluštičky, ale nemám ani jedno vajce 😠 tak som tam krájala zemiaky, tých mám dosť 😀 a do rúry som dala piecť živánsku...a ty čo kuchtíš? ale ty máš tiež zaujímavý graf 😀
@lucecita noo, môj je preto zaujímavý, že včera ráno mi bolo zima a dnes teplo a ešte som merala aj o dosť neskôr ako obvykle 🙂 my dnes máme kurací vývar a ryžu s pečeným kuriatkom 😉 ale varí mamka, ja som bola len ten kapustový šalát spraviť, čo som minulý týždeň nevládala 😉 ideš si robiť vodičák?
@anett6212 noo asi malo, mozno aj nula, ked test nic neukazuje 😀 😀 no neva, musim vydrzat, nic ine neostava, ani tebe ani mne 😎
@palculienka2011 presne tak. a merias si BT? ja ju mam stale vysoku. takze ani dnes mrchu necakam
@bubacik5 ahoooj, nove asi nic, s anett cakame na spasenie, chorucka je 1dc a na viac si nepamatam 😀 co ty, pochval sa
@anett6212 nie nemeriam, merala som jeden cyklus, ale prd mi to bolo platne, lebo teplota bola stale vysoko a aj tak som dostala v noci, cize v tom pre mna nevidim vyznam 😖
@kikaneu kuriatko pečené s ryžou je aká mňamka 🙂 to spravím o dva týždne v nedeľu, keďže budúcu ideme k našim na obed, bráško má 18 a mamina má tiež 18 😀 😀 😀 ako ti mohla byť včera zima, keď ste mali romantické ránko? 😕 my máme stále tichúčko, teda mm sa sem tam dačo spýta, ale ja nereagujem nejak moc 🙂 a dala si do toho šalátiku menej octu?
@palculienka2011 a mas nejake priznaky????
@lucecita dala som len jednu lyžicu octu 🙂 ale takže aj bráško aj mamka majú 18? 😀 tak, že všetko najlepšie 😀 nepamätáš si, že manžel včera prišiel do spálne až po mojom meraní? 🙂 normálne som sa zobudila so studenými nohami, pomerala teplotu, vycikala som sa a potom som bola po manžela v obývačke 😝
@palculienka2011 cakate na spasenie? ako ste na tom? kolky DC a tt ake?
Ja som 27 DC - 10 DPO, tu je graf http://www.fertilityfriend.com/home/393359
Prsia ma stale bolia...vcera som bola cela unavena...vytoky mi zacali....no uvidime
@anett6212 co ja viem, prsia ma bolia menej, nez obvykle pred mrchou-to ani krok nemozem urobit bez bolesti a teraz v poho a inac ani nic, v bruchu tak vselijak, ale neviem, ci je to zo vcerajsej svadby, nevyspatia, prdov alebo coho 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 noooo, oni sú rovnaký ročník, neveríííííííš? 😀 😀 😀 jááááááj, už si spomínam lebo zaspal pri telke, ale on akože nezaspí 😅 no a áno, až potom sa to stalo 😀 😀 díky za pripomenutie 😉 tak som zvedavá ako vám bude chutiť ten šalát...
@bubacik5 supersky graf mas....uvidime, co z toho
ja som 28dc, 14-15dpo, tt nemeriam, rano baby test 10 negativny 😒 mala dojst dnes v noci, zatial sa nic nedeje, tak dufam, ze to tak ostane a ak ma dojst, nech dojde teraz alebo az v dalsom roku 😀 😀
@palculienka2011 u teba to vyzera krasne slubne 🙂 drzim palce. to ze bol negat. nevadi...niektorym to ukaze az o dost neskor...a ked ani necitis, ze by mala dojst tak je supeeer 😀 zato ja sa citim keby mala kazdu chvilu dojst 😠 ...ale tt ma prekvapila....mozno uz zajtra bude klesat...ked uz ma dojst nech ma nenatahuje 😠 😠 😠
@bubacik5 kukam, ze minuly cyklus ti dosla uz na 26dc, a normalne mas kedy termin?
@kikaneu noooo, oni sú rovnaký ročník, neveríííííííš? emoticon emoticon emoticon jááááááj, už si spomínam lebo zaspal pri telke, ale on akože nezaspí emoticon no a áno, až potom sa to stalo emoticon emoticon díky za pripomenutie emoticon tak som zvedavá ako vám bude chutiť ten šalát...
@palculienka2011 prepáč, toto nemalo byť tebe 😀 😀 😀 ale nevadí

@vardzikova ďakujem 🙂 my bývame v dome mojich rodičov, v podkroví, takže to máme ako klasický 3 izbový byt (len väčší ako panelákový) 🙂