Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba ahoj, ano mala...22dc..no, dufam ze nejde o nejaky zapal alebo nieco
@anett6212 rozum hovori poradit ti, aby si s testovanim este pockala, ale jak sa poznam, testovala by som zajtra...ja som testovala dnes 28dc aj predvcerom, ale dopredu som ratala len s jednou palicou, tak nie som nejak mimoriadne sklamana 😉
@fifitko25 necakala som dnes v noci 😉
Prajem vam krasnu nedelu dievcence 🙂 ako sa tu mate? co mate noveho? 🙂
@palculienka2011 dobre že neprišla 😉 Ešte anett je v tej skupinke našej ne-cakajucej červenú
@palculienka2011 to hej, ale neovplyvnime to...mozme sa snazit napomoct a zbytok ma na starosti priroda 🙂
@maruskamolny pokial nemas palenie,svrbenie a pod.neboj sa..ak by to bolo neunosne,chod k dokimu...moze to byt zaciatok tehu,moze to byt cysticka prasknuta,moze to byt predpriprava na mrchu..ak sa bojis,chod k dokimu..
@fifitko25 ahojky...ja mam tiez pocit,ze dojde mrcha..dnes som 29 DC,mala dojst dnes,ale tym,ze bola ovulka posunuta,tak bude aj mrcha asi meskat...teda urcite..a inak som dnes takto: http://www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
@palculienka2011 hej,aj anett bola s nami...
@mata_ba a teda si presvedcena, ze ovula bola vtedy, ked pise ff?
@palculienka2011 ved to, ze aj mne rozum hovori cakaj, lebo mrcha pride ale tiez sa poznam a asi aj budem testovat. uvidim rano. ak nezaspim tak testnem 🙂
@mata_ba dakujem...hadam to nebude nic, cely den ma to picha intenzivne, no dufam ze to prejde
@fifitko25 Uvidime,co to povie zajtra a pozajtra a potom 🙂 ale..bola by som velmi stastna..ale citim,ze to nevyjde..
@anett6212 aj tak este kym nie je,je dobre 🙂 moc ti to zelam..a aj vsetkym ostatnym babulkam..
@palculienka2011 nie..stale si myslim,ze bola 16 DC..ale ked som vcera dala prec ten jeden den,co mi vystupila teplota a co tam je priesvitne koliecko,tak mi to posunulo ovulku na 19 DC..ale tiez bola ciarka prerusovana..tak neviem...ale nelubilo sa mi to,lebo vtedy sme nesexikovali,tak som to nechala takto 😀
@maruskamolny nemas za co..bude to dobre,neboj 😉
baby neviete mi poradit od spodu mam zapach, nesvrbi neublizim kuriatku, ked pojdem neskor k dokimu 😉
@mata_ba a nemohla byt este aj 21dc?? 😀 😀 😀 ale ono ti ju nijakym zazrakom neoznaci silno cerveno, lebo to nesedi s egg hlienom, no vcul zahada to je, nechame sa prekvapit 😉
@eri28 ahoj, teraz si na SR, ze? no ak to do zajtra neprejde, skoc k dokimu, aby si si potom nevycitala, ze si nieco zanedbala
@fifitko25 ahojcek moje no tak to by zodpovedalo veru.my sme prepojene moja asi mna tiez dnes brusko boli a krize zacinaju ja som 3 dni po vyvolavacke tak hadam mrska dojde po 3mesacnom meskani ☹ mna tiez bolieva niekedy jeden prsnik niekedy obidva a niekedy dokonca ani jeden 🙂 prsniky zatial nie ale krize a brusko au ☹ a este som sa nezastavila ☹ dovarim a lahnem na gauc a mozem vsetko kaslat 🙂
dakujem za odpovede som na sr, sestra je tehu este sa jej opytam 😉
@palculienka2011 tiez ma ten 21 napadol 😀 uvidime..ale snazim sa drzat si odstup...urcite to bude ako minule 😖
@vavenecka ahoj Ferdíku 🙂 tak ste poriadne zmenili plany... mne uz mrcha ustupuje, zajtra idem na krv...

@maruskamolny ahoj,nemysli hned na zle..a v kolky DC si?uz si mala ovulku?