icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

aduska_ba
12. feb 2012

@mata_ba mojka krasny grafik drzimmm moc palceky 🙂 aby neprisla

aliaxa
12. feb 2012

@mata_ba no veru hneva ma to ze mi mui nieco byt

mattuliatko30
12. feb 2012

@mata_ba no podľa grafu to teraz na mrchu ešte neznačí...tak uvidíš...koľko bude mekať...a netestovala si náhodou?....
ja teraz moc v práci už nemôžem byť na nete..ide sa to kontrolovať.. :((( ach jo......tak mi to tu spríjem%novalo prácu 😀

mata_ba
12. feb 2012

@aduska_ba dakujem zlatik..ale urcite pride..citim to...

@aliaxa a nespapala si len nieco,co ta tak precistilo?

aduska_ba
12. feb 2012

@mata_ba ja dufam,ze nie!!

mata_ba
12. feb 2012

@mattuliatko30 testla som vcera..mala som 20-kovy test od lauritky,ale bol zly..spravila som si ho hned rano a mala som 4 ciarky.. 😀 o dve hodky som si spravila druhy 10-kovy a samozrejme negativny...uvidim co bude do utorka,skusim test ak bude teplotka hore a ak nic,pockam az do vikendu...

aliaxa
12. feb 2012

@mata_ba neviem o tom jem to co vsetci a nikomu nic nieje uz minuly tyzden ma tak bolelo brucho potom to preslo a od vcera ma tak zacalo zas vnoci som sa zobudila na krce v bruchu a od rana ma boli stale

mata_ba
12. feb 2012

@aduska_ba tak to dufam aj ja,ale aj minule som takto dufala a prd z toho..takze si myslim,ze nic..

mata_ba
12. feb 2012

@aliaxa mozno mas crevnu chripku...urcite zajtra bezkaj k dokimu..istota je gulomet

lucecita
12. feb 2012

@kikaneu u nás mám najbližšie narodky ja - 10.4. a 30.4. máme prvé výročie sobáša s mm, tak dúfam, že to oslávime aj s fazuľkou...to by bol najkrajší darček 😉 idem si to v receptíku prepísať a spravím ho cez týždeň...dávala si tam aj kukuricu, či len čisto kapustu a tú zálievku?

aliaxa
12. feb 2012

@mata_ba a nemozem to mat s duphastonu?

aduska_ba
12. feb 2012

@mata_ba a testik si si robila?

chorucka
12. feb 2012

baby
@mata_ba
@spula22
@fifitko25
@anett6212 joj sak ja vas este predbehnem 😀 11dni do ovu a tie co maju dlksie cykly aj dva razi predbehnem 😀

mattuliatko30
12. feb 2012

@mata_ba jasne..ešte to môže byť skoro...veď aj tak si posunula ovu..nie?..si myslela,že si ju prešvihla...a možno nie 😉 😉 a ste sa trafili 🙂

chorucka
12. feb 2012

@lucecita daj tvoje miery na dnes 😀

mata_ba
12. feb 2012

@aliaxa to neviem..nemam s nim skusenost...to ti nepomozem ☹

mata_ba
12. feb 2012

@aduska_ba hej,vcera..a vysli mi 4 ciarky 😀 bol zly...urobila som si potom o dve hodky a bol negativny...

lucecita
12. feb 2012

@chorucka ty máš mieru 1DC, žeeeeeee? ja mám o niečo inakšiu, aha : 6DC, čiže ja to tu mám o pár dní 😀 😀 😀 a zajtra začíname až aj prakticky, dnes len teoreticky 😅

mata_ba
12. feb 2012

@mattuliatko30 ktovie..pocitovo som mala ten 16 den..na ff 23 DC a ked som dala prec ten jeden den,co som bola po plese,tak mi to oznacilo na 19 den..a to sa mi vobec nepacilo 😀

chorucka
12. feb 2012

@lucecita heh no len pockaj ked budes na cakacke tak ja si budem este uzivat 😀

lucecita
12. feb 2012

@chorucka to máš pravdu, ale ja si už budem užívať a ty si budeš ešte len nohy stískať 😀

aliaxa
12. feb 2012

@mata_ba nevadi moja 🙂

mata_ba
12. feb 2012

@chorucka no mna mozno aj predbehnes 😀 ale dufam,ze nie 😝

mata_ba
12. feb 2012

@aliaxa 😉

chorucka
12. feb 2012

@lucecita hahaha preco by som mala stiskat nohy? Baby inak ja som rozmyslala ze keby som kexla z milacikom tak by som isto otehu lebo to tak byva 😀

lucecita
12. feb 2012

@chorucka šak si budeš dávať vložky medzi nožky 😀 😀 😀 😀 tak pretooooo, chápeš? ideš keksovať aj na červenú? to ja som nikdy neskúšala 🙂

kandee1201
12. feb 2012

@anett6212 wawwwww s toho iste daco bude 😀 a netestovala si?

henrietad
Autor odpoveď zmazal
henrietad
Autor odpoveď zmazal
kandee1201
12. feb 2012

ahojte zienky.Teraz som dosla z prace rano som vstala zacalo ma prehanat a napinalo na zvracanie nevedela som co skor.Cely den ma boli v podbrusku a na pravej strane aj pichalo 😕 k tomu nadcha 😖 katastrofa