Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a jaaaj tak 🙂 no dúfam,že nikdy nebudem potrebovať vedieť,čo to znamená 😠 a čo si dnes porábala? boli ste niekde vonku? bolo nádherne,ale ráno cestou do kostola mi skoro dutiny umrzli...asi si budem musieť kúpiť kuklu 😀
@fifitko25 @vavenecka..aj my sme dnes mali svieckovu 😀
@mata_ba ahoj zlatino,ale no,čo ti budem hovoriť,už mám takého mega tušáka,že tento mesiac zase žiadna fazuľka v brušku nebude...dnes som si len tak zo srandy urobila ovu testy,že či niečo neukážu,ale samozrejme prd,len jedna čiarka a druhá ledva duch 😠 ale neva,chystám sa za kamoškami do TT,tak si aspoň na nejaké disco vybehneme 😀 a všetko po starom...a ty ako?čo tvoje grc grc a ostatné zvláštne symptómy?? 😅
@fifitko25 sme sa akosi psychicky zladili 😀 ešte si cykly zlaďme a potom už bude jasné,že koník spája natrvalo 😀 inak kdesi som čítala,že kde žije viac žien pokope,tak po čase sa im zladia cykly 😀 ale myslím,že až tak úplne to nefunguje,na podnájme sme nemali všetky v rovnakom období,aj keď niekedy sme sa zosynchronizovali 😀
@vavenecka mne sa uz asi hlási mrsina, dnes ma cely den bolelo bruško a ľavý cicík, uz ma bolí len ten cicík a pravý akokeby trosku palil.... V utorok testnem, pre zaujímavosť, asi bude nega, ale nech, aj tak mám doma az 11 tehu testov 😀 do konca roka do zásoby 😀 a Možno to bude takto lepšie ked príde, nebudem sa strachovat v Cine 😉
@palculienka2011 aj tebe moja // 😉
@anett6212 dufam ze nebudes sklamana 😉
dievcence pekny večer, ideme mrknut nejaky fajn film a potom hajat, zajtra vstavam o piatej 😠 😠 pondelky su kruté..... Cmuq cmuq
lasky,opustam vas..muzik ma ide pomasirovat a hadam aj potutumutu 😀 dobru nocku...

@fifitko25 ahooj moja 🙂 dnes bola na rade hovädzina vyfasovaná od babky 🙂 polievka z kostí,so zeleninkou, rezancami a čerstvou petržlenovou vňaťou a potom omáčka, nazvala by som ju mrkvová smotanová 😀 sviečková to nie je,lebo som nedala ani zeler,ani petržlen,len mrkvu najemno nastrúhanú a potom smotanu na varenie a knedľu mm kúpil,keď išiel z kostola 😉 ale jesť to budeme až zajtra,dnes sme si len na večeru dali polievku,neskoro som dovarila a ešte sme dojedali,čo sme mali 🙂 a vy ste čo dnes papkali?