icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
12. feb 2012

@fifitko25 ahooj moja 🙂 dnes bola na rade hovädzina vyfasovaná od babky 🙂 polievka z kostí,so zeleninkou, rezancami a čerstvou petržlenovou vňaťou a potom omáčka, nazvala by som ju mrkvová smotanová 😀 sviečková to nie je,lebo som nedala ani zeler,ani petržlen,len mrkvu najemno nastrúhanú a potom smotanu na varenie a knedľu mm kúpil,keď išiel z kostola 😉 ale jesť to budeme až zajtra,dnes sme si len na večeru dali polievku,neskoro som dovarila a ešte sme dojedali,čo sme mali 🙂 a vy ste čo dnes papkali?

mata_ba
12. feb 2012

@lucecita mnaaaaaaaaaaaaaaaaam,pridem na veceru 😀

vavenecka
12. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a jaaaj tak 🙂 no dúfam,že nikdy nebudem potrebovať vedieť,čo to znamená 😠 a čo si dnes porábala? boli ste niekde vonku? bolo nádherne,ale ráno cestou do kostola mi skoro dutiny umrzli...asi si budem musieť kúpiť kuklu 😀

mata_ba
12. feb 2012

@vavenecka ahoj mojka..ako?

fifitko25
12. feb 2012

@vavenecka koki neuveris, ale to iste 😀 hovadziu polievocku a svieckovú s knedlou 😀 😀

mata_ba
12. feb 2012

@fifitko25 @vavenecka..aj my sme dnes mali svieckovu 😀

vavenecka
12. feb 2012

@mata_ba ahoj zlatino,ale no,čo ti budem hovoriť,už mám takého mega tušáka,že tento mesiac zase žiadna fazuľka v brušku nebude...dnes som si len tak zo srandy urobila ovu testy,že či niečo neukážu,ale samozrejme prd,len jedna čiarka a druhá ledva duch 😠 ale neva,chystám sa za kamoškami do TT,tak si aspoň na nejaké disco vybehneme 😀 a všetko po starom...a ty ako?čo tvoje grc grc a ostatné zvláštne symptómy?? 😅

vavenecka
12. feb 2012

@fifitko25
@mata_ba kočky,ako by povedal jeden nemenovaný rapper zo SVK: "sme zabili" 😀 😀 😀

fifitko25
12. feb 2012

@vavenecka
@mata_ba proste sme riadne gurmánky 😀

vavenecka
12. feb 2012

@fifitko25 sme sa akosi psychicky zladili 😀 ešte si cykly zlaďme a potom už bude jasné,že koník spája natrvalo 😀 inak kdesi som čítala,že kde žije viac žien pokope,tak po čase sa im zladia cykly 😀 ale myslím,že až tak úplne to nefunguje,na podnájme sme nemali všetky v rovnakom období,aj keď niekedy sme sa zosynchronizovali 😀

lucecita
12. feb 2012

@fifitko25 šak ani ja by som neskočila, ale tak on si to sám želal, keď sme boli v lete mrknúť v Slávnici, že on by skočil...a ja som nevedela čo mu mám dať na 30, tak mi bliklo v makovke a bolo to 😀 😀 😀 aj mne stačí na narodky fazuľka, to by bolo najúžasnejšie 😀

fifitko25
12. feb 2012

@vavenecka mne sa uz asi hlási mrsina, dnes ma cely den bolelo bruško a ľavý cicík, uz ma bolí len ten cicík a pravý akokeby trosku palil.... V utorok testnem, pre zaujímavosť, asi bude nega, ale nech, aj tak mám doma az 11 tehu testov 😀 do konca roka do zásoby 😀 a Možno to bude takto lepšie ked príde, nebudem sa strachovat v Cine 😉

fifitko25
12. feb 2012

@lucecita joooj mojka, bodaj by sme si ich k narodeninám dali 😉

vavenecka
12. feb 2012

@fifitko25 ja nemám absolútne žiadne príznaky ničoho 😀 cítim sa úplne super,žiadne nafúknuté bruško,cici v pohode,proste ako keby som samou sebou nebola 😀 😀 ale zas som len 23DC,tak asi preto...

vavenecka
12. feb 2012

@fifitko25 jaaj a ešte som zabudla,že veru,keď príde,tak aspoň si naplno užiješ Východ 😉

palculienka2011
12. feb 2012

zlatina idem ja het, hlas slovenska volaaa 😀

@mata_ba
@fifitko25 a spol. drzim palce, nech sa stane co sa ma stat a maju sa stat //
pekne hajajte

fifitko25
12. feb 2012

@vavenecka ja som 26 DC a začalo to dnes 😠

fifitko25
12. feb 2012

@palculienka2011 aj tebe moja // 😉

lucecita
12. feb 2012

@fifitko25 bodaj by áno...držíme si pästičky navzájom 😉

vavenecka
12. feb 2012

@fifitko25 ehm,tak sa mám pripraviť o tri dni? 😀 a veď je mi jedno,aj tak zas celý týždeň sa ma mm ani nedotkne,keďže bude unavený 😀 😀 tak ma môže všetko bolieť 😠

fifitko25
12. feb 2012

@vavenecka my tak nejak obidvaja chceme cez mršinu najviac 😀

vavenecka
12. feb 2012

@fifitko25 inak aj ja som vtedy najviac nadrž.... 😠 😀 alebo keď sa už tak chýli ku koncu 🙂

mata_ba
12. feb 2012

@vavenecka vcera som negrc,dnes len rano 🙂 prsia su dnes ovela lepsie,vcera vecer som si musela dat aj pyzamo prec z prs,brutalne ma boleli,palili a pichali..dnes len na sotyk trosku boleli..inak nic..mala dojst dnes mrcha,ale ona urcite pride o taky tyzden.. 😠

mata_ba
12. feb 2012

@vavenecka
@fifitko25 proste vieme,co je dobre 😀 ale aka sranda 🙂

vavenecka
12. feb 2012

@mata_ba no to hej,úplná telepatia 😉

kandee1201
12. feb 2012

@anett6212 dufam ze nebudes sklamana 😉

fifitko25
12. feb 2012

dievcence pekny večer, ideme mrknut nejaky fajn film a potom hajat, zajtra vstavam o piatej 😠 😠 pondelky su kruté..... Cmuq cmuq

mata_ba
12. feb 2012

lasky,opustam vas..muzik ma ide pomasirovat a hadam aj potutumutu 😀 dobru nocku...

vavenecka
12. feb 2012

@fifitko25 dobrú nôcku zlatino,ja pôjdem tiež off,s mm kukáme Hlas 😀

vavenecka
12. feb 2012

@mata_ba aj tebe kočka,zas sme sa zladili,aj ja som sa išla dať off 😀