Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura tak tomu ver moja 😎 , citlivečky naše ale čo by sme bez nich robili ? 😀 ved by nas nemal kto rozčuľovať a take mierne zvyšenie tlaku je v podstate aj zdraviu prospešne 😎
@azzura ja si to myslim každy mesiac, aj ked si niekedy robim testik ale aj tak viem aky bude nega. ale aj tak si ho musim urobiť stači že mi mrcha meška jeden den a už si to robim lebo čo ak náááhodou ? 😀
@vardzikova ja som testy minula a uz si ani nekupim, pokial mi nebude meskat aspon 2 tyzdne 😅
@azzura ale pre mna je ťažke nato nemyslieť, ved čo ak nahodou vieš? čo ak sa to konečne podarilo a ja mam byť v takom napati? to určite nie ja by som to 2 tyždne určite nevydržala 😀 , ja mam v zasobe 5 keby niečo 😎
@vardzikova 😀 . aj ja som zo zaciatku rovnako reagovala a hned si robila test, ale odkedy som zistila že mam problemy, tak neverim na zazraky bez pomoci lekara. Takže teraz ked meskaju, tak len nadavam, že preco mi to robia a blbnu mi hlavu.
@azzura ooooj až tak ? tak začiatky su asi take že? každy mesiac si myslime že to pride a stale nič... 😠 ale ja pevne verim že budeme mať tie povestné // 😎
@vardzikova jasne, raz budeme mat kolajničky 🙂 , niekto skor a ina neskor...ale budu 😀
@azzura na 100 % , dnes som videla dve ciganečky - normalne ma to rozčarovalo , tak ja sa snažim a nič a oni rodia ako myši
@vardzikova hmm, to dokaže vytocit....a pritom sa nestaraju o seba, ani netusia ako otehotneju ako porodia...proste su ako potkany, bleee
@azzura ved len si vezmime koľko párov sa dlhé roky snaží o baby a nič a oni? ma to ešte iba 13 rokov a pomaly 2 deti na krku , ale to je vždy tak kto by chcel mať tak nemôže a kto nechce tak ma ... ja neviem kto to tam hore takto riadi ale niekedy v tom ma riadny chaos 😒
@purina12345 :ahoj, tak nejak uz 3.den po MS spinim, co som nezvykla (predtym vacsinou iba 1-max. 2 dni).. asi to bude po tych FEMI kvapkach..nestretla si sa tym ?dufam,ze to nebude nejak vadit..tak uvidime ako bude pokracovat cyklus a ovu..zatial sa teploty drzia viac menej rovnako ako minuly mesiac..
@carie32 no to ti verím že sa to vlečie, tak super že môžeš ísť v stredu, potom mi daj vedieť. No teda, ten tvoj manžel ani nevie akú ti urobil službu že si bola nakoniec prinútená si kúpiť nový a hneď ten správny 😀
@vardzikova aj ja tam na toho hore strasne nadavam, lebo cim si lepsí clovek, tým viac problemov ta stretne. A tie svine co behaju po svete ani netusia ako lahko dojdu k veciam, myslim vseobecne o detoch ani nehovorim. Co uz, akurat vcera som skonstatovala, že zijeme peklo na zemi a uz ma to nebavy, furt si nieco vybojovat, padnut na hubu a atd. Co uz, na svete je nepsravodlivost
@delideli Ja som pred užívaní kvapiek gynex mávala mrchu 8 dňovú a stoho prvé tri dni bolo silné- silné- slabé a potom už len špinenie a ovulku som mávala ukážkovú, nič neboj, skús si dať možno večer trocha červeného, možno to niečo pomôže A ktorý si dnes DC? neviem si spomenúť
@azzura no a ja som si chcela platiť to pripoistenie, podľa včerajších správ sa mi to ani už neoplatí kedže to chcú zrušiť, oni idu nám rušiť pripoistenia, pritom si naši super ministri schvália plat vyšší o 800 Eur no ako kde toto všetko speje 😠
@vardzikova vsak nasa chaoticka vlada, vsetko co schvalila predosla vlada je na hovno, a pritom tam 3/4 ludí je tých istých. Ja sa uz nad takymi debilitami nepozastavujem. Iba by som im dala aby mesiac vyzili z nasich platov. Aj ja kebyže mam ich plat, tak nepotrebujem žiadne pripoistenie a atd. Svinksý zivot
@azzura ja si pritom všetkom akurat tak zvýšim tlak, A ty si pripoistenie neplatiš?
@vardzikova fuha, asi nie. No, naco sa rozculovat nad tým nad čim nemame my obycajny ludkovia moc 😠 . Vies ja robim na urade a kazdy mesiac sa chytam za hlavu, ked pocujem tie hlody na zastupitelstve a vlada je to iste, ale vo vacsom 😢
@azzura tak ešte že mame tych našich chlapov aby sa o nas postarali aj ked ja som rada samostatnou a nezavislou ale pozeram že inak to asi nepôjde
@vardzikova 🙂 . aj ja som samostatny jedinec, ale zistujem že je dobre ked sa o teba niekto stara. Ten moj mi stale hovori, že uz sme par a tak musime riesit problemy spolu 🙂
@azzura No v situacii že budem na materskej tak môj manželik bude jediny ktory sa o nas bude starať kedže z materskej nezaplatim ani mesacnu splatnu na pôžičku
@purina12345 : ja som dnes 8DC a predtym som mavala krvacanie tak 2 dni silne, potom 2-3 dni slabucke, a 1-2 dni spinenie -takze v pohode..tenraz ako som nasadila tie kvapky nejak dlho spinim ,ale snad to znamena,len ze sa vajecniky harmonizuju a budu slapat ako hodinky 🙂
@delideli možno sa snaží vyčistiť poriadne, neviem, ja by som pokračovala a berieš celú dávku ako píšu?
@vardzikova napodobne ☹
@azzura a tvoj manžel ma tiež predpisane nieake vitaminky alebo ich berieš len ty?
@purina12345 : aj ja si vravim, ze sa pekne vycistim a do vycisteneho hniezdocka sa hned lepsie bude hniezdit 🙂 beriem tak ako pisu 2x denne 12 kvapiek a cajik uz radsej nepijem aby toho nebolo prilis..
@delideli ok, tak daj vedieť keď ti to konečne prestane,
a zasa som natrafila na niečo veeeeeeeeeeľmi zaujímavé 😀 😀 😀
http://www.otehotniet-cyclotest.sk/planovanie-t...
@vardzikova on nepotrebuje nic, ale ja som mu nasadila kys. listovu

@purina12345 ahoj moja ako sa darí? ja som dneska 55 DC - nekonečné 😖 ... volala som so sestričkou či by som nemohla prísť skôr, tak mi povedala aby som sa zastavila v stredu doobeda... tak uvidím čo doktor povie, hádam sa veci pohnú tým správnym smerom 🙂 s meraním som prestala, lebo manžel mi uchmatol teplomer a celý deň sa sledoval a meral si teplotu, typický chorý chlap 😀 a tváril sa pritom ako partizán, že on mi ho nedá, lebo ho POTREBUJE 😀 tak som si dneska kúpila svoj vlastný, s dvomi desatinnými miestami 😉