icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
13. feb 2012

@mistisa no mi sme si septembri 2010 povedali že chceme bao, tak sme si prestali dvata pozor, ale nejak sme to neriesili. Potom som isla v dec. na preventivku a doktor sme sa dohodli ze v januari mi spravi HP z krvi, z vysledkov mi sparvil diagnozu že neplodna a ovedal mi že mam ist na umelee aby som to do 39 este stihla zadara a skoncil so mnou 😒 . Potom som si nasla ineho doktora, ktory sa zaobera neplodnostou a u neho som uz rok a robi mi vselijake vysetrenia a ako posledny krok bola laparka. Teraz by mala dost mrchana, tento cyklus skusime spontanne a potom dalsi ideme na IUI, doky ma nechcel zbytocne este trapit, ked som bolava, tak dufam že to pomože. vraj aj on si psravil vnuka....cez IUI 😀 😀 .

mistisa
13. feb 2012

@azzura no mame to vesele tusim..no ale sme silne a dokazeme to.my tiez chceme skusit IUI uvidime ci hned cyklus po laparke ale to budem asi rada ze zijem nie este dalsi zakrok hned i ked nie moc bolavy ale predsa.takze asi to bude tak isto ako u vas 🙂 no dufam ze sa podari na IUI lebo IVF je aj tak dost narocne lebo poistovna nepreplati cele umele.ale az tam sa nedostaneme 🙂 ani vy ani my 🙂 a kam chodis tam v TT? ci chodite do BA?

cillamilla11
13. feb 2012

ked som mala poslednu ms 22.1 tak kedy mam čakat dalsiu? nikdy neviem od ktoreho dna sa to rata od posledneho dna ci prveho dna poslednej ms :/ trva mi 6dni bezne

azzura
13. feb 2012

@mistisa v TT chodim do gyn centra v TT😀 😀 😀 . No , dufam že na IVF nepojdeme, je to tazky a zdlhavy proces. My sme skusali sexikovat ttyzden po zakroku a mala som problem, drzala som si rany a bolo to o nicom, ale ja som taka cintlavka 😀 😀 😀.

azzura
13. feb 2012

@mata_ba a možno nedojde 😉 😉 . Grcaš menej než minule, co

mistisa
13. feb 2012

@azzura no ja som taka podobna 🙂 takze u mna to bude to iste.kedy si bola na laparke? ja mam troska obavy s tej narkozy ale co neurobime ked chceme nosit fazulku v brusku 🙂

mata_ba
13. feb 2012

@anett6212 konecne vies na com si..a podla mna nevyjde...citim sa brutal mrchovsky..urcite dojde...

mata_ba
13. feb 2012

@palculienka2011 no neviem,to sa uvidi..ale ja to mam teraz lepsie ako minule..

azzura
13. feb 2012

@mistisa 1.2. ma robili, na druhy den som mala ist domov, ale grcala som a mala som zvyšenu teplotu, tak som isla až na dalsí den. Min. štrvtok som nastupila do prace, ale ked ti možem poradiť, tak sa nehrn do roboty, lebo ja to mam zapalene a z pupka mi tiekla krvicka, ale uz zaskla.... 😒 😒

mistisa
13. feb 2012

@azzura fu no to ja radsej nepojdem ja robim v sklade a ta zima a zdvihanie tych krabic by mi moc nepomohlo teda.no bude to zaujmave mam veru strach.nuz co uz ale ked to inak nejde musim podstupit vsetko co treba ked chceme babenko.takze teraz budete skusat prirodzene a dalsi cyklus IUI hej?

mata_ba
13. feb 2012

@mistisa bolo by to uzasne 🙂

micak
13. feb 2012

@nikolka77 neukazoval sa ti falosny duch? alebo ak si otehotnela, ako ti vyzerali testy? chcela by som ich porovnat s mojimi..dakujem ti 🙂

azzura
13. feb 2012

@mistisa no moja, ty dvihat nemožes, budes mat problem vstat z postele a atd, takže ty kedze robis v sklade tak sa neponahlaj do prace. Ja som uradnicka, ale mam problemy, lebo musim behat po poschodiach a obcas idem do terenu, co som teraz odmietla chodit po tej zime. Tento tyzden by mala dorazit mrchana a skusame normalne a potom ideme na dalsi cyklus uz na IUI, uz sa tesim 😀 😀 . Nemaj strach, vsetko zle je na nieco dobre 😉 😉.

fifitko25
13. feb 2012

@mistisa Teším sa, to je jasne 😉 mm chodi pracovne, teraz idem s ním, to mám darček k 30tke 😀

mistisa
13. feb 2012

@mata_ba no moja drzim moc moc palceky 🙂 budem zvedava daj hned vediet ked budes o nieco mudrejsia oki? 🙂

mistisa
13. feb 2012

@fifitko25 no pekne aky pekny darcek.este keby vznikla fazulka nie IUI ale v cine to by bol este vacsi darcek 🙂

fifitko25
13. feb 2012

@cillamilla11 ms sa počíta od prvého dňa krvacania 😉

fifitko25
13. feb 2012

@mistisa Hehe veru, ale plodne dni budu asi tesne pred odletom takze snazenie bude na Slovensku 😀

mistisa
13. feb 2012

@fifitko25 no tak v tom pripade bude uchytenie v cine 🙂 a kedy idete? 🙂

anett6212
13. feb 2012

@mata_ba hej uz hej, ale ked si predstavim, ze uz som mohla mat takmer po. a tak trpim prave teraz. neviem na co to meska. nech chodi rovno na cas ako ma a nech nas netrapi

mata_ba
13. feb 2012

@azzura hej,hej..urcite menej 🙂 ale dojde..brutalne mrchovsky sa citim...

mata_ba
13. feb 2012

@mistisa neboj sa,to sa urcite ozvem 🙂

mata_ba
13. feb 2012

@anett6212 to mas pravdu ☹ aj mne ked meska a dojde,bolesti jak hovado 😠

anett6212
13. feb 2012

@mata_ba no presne tak, uz mi tabletka ani nezabera dnes a ani zensky caj. tak neviem co si mam na to dat

mistisa
13. feb 2012

@anett6212 no to mam veru aj ja babenky. a teraz som po vyvolavacke a cakam kedy dojde.a bojim sa tych bolesti lebo som nemala 3 mesiace.naposledy bola mrcha v novembri ☹ jak sa mi to znasobi tak sa budem skrabat po stene asi.

anett6212
13. feb 2012

@mistisa no veru, ze ja sa tu aj skrabem. este musim stat v tej robote. je mi hrozne. a to mi meskalo 5 dni a co ty? ach jaj. ale sranda, ze nic nezabera ani caj, ani lieky nic. nervy mam z toho

mata_ba
13. feb 2012

@mistisa spravim si cajik z majoranky...lyzicku majoranky zaliat vriacou vodou,vyluhovat 15 min. a po duskoch pit..mne to vzdy pomoze...sice to trva par minut,ale pomoze...a termofor na brucho...

mistisa
13. feb 2012

@anett6212 joj v robote to j zabijak.ja som nastastie PN tak ked ma to chyti mozem lezat .moja tak to vydrz nejak a drzkaj sa.a nejak to musime pretrpet . hm.

mistisa
13. feb 2012

@mata_ba dakujeeeeem no to veru moze byt.inak henten termofor hodne bab pochvaluje. 🙂 tak dam na tvoje rady a ked mrsina dorazi s takymy bolestami viem co mam robit 🙂

mata_ba
13. feb 2012

@anett6212 sprav si cajik z majoranky...lyzicku majoranky zaliat vriacou vodou,vyluhovat 15 min. a po duskoch pit..mne to vzdy pomoze...sice to trva par minut,ale pomoze...a termofor na brucho...