icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
13. feb 2012

@mistisa na nový spg pôjdeme koncom marca a keď bude stále slabý, tak hneď začneme riešiť IUI 😉

mistisa
13. feb 2012

@fifitko25 o moje az tak? nedali mu o mesiac? mojmu povadala ta sestricka ked mu davala spg ze o mesiac kontrola ze su tam trosinku nejake bielkoviny ci co a doki ked pozeral spg tak povedal ze je dobry.ze tam uz netreba nic riesit.vy mate po viac ako mesiaci ze?

micak
13. feb 2012

@radusiq dakujem ti, si zlata, ze budes na mna mysliet ! snad sa teda podari 🙂

fifitko25
13. feb 2012

@mistisa ideme preč na skoro 3 týždne, tak preto až koncom marca, lebo mm bude doma až 22.3. 😀

mistisa
13. feb 2012

@fifitko25 jaj idete oddychovat? 🙂 hlavne aby boli vysledky dobre teda vlastne budu vysledky dobre som chcela napisat 🙂 a potom uz len fazulka aby bola 🙂 ja mam nejaky vytok nechapem.myslis ze to moze byt z tych vaginalnych tabliet?beriem clotrimazol lebo mam silne antibiotika na ten bakter tak aby som nedostala mykozu a mam silny vytok.to som ja nikdy taketo nemala.☹

azzura
13. feb 2012

@vardzikova bude vsetko ok 😉 😉 😉

vavenecka
13. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahooj moja 🙂 ďakujem,veru snáď ma to obíde 😉 tak si mala celkom kľudnú nedeľu...hehe,a tak nátačky nie sú až také hrozné,horšie keby si si ich nemala na čo dať 😀 😀

vavenecka
13. feb 2012

@franzziska bavilo nás to,asi to budeme kukať a mm povedal,že je to isto lepšie ako superstar 😀 😀

azzura
13. feb 2012

@mistisa ahoj, robili mi prefuky a zistili že tie zrasti co som mala nebranili otehotneniu, takže som bola ok aj predtym a tak nam dali diagnozu neidetifikovatelna pricina neplodnosti, nakolko vsetky ostatne testy co nam robili priebehu 1.5 roka su ok

micak
13. feb 2012

@franzziska 🙂 nuz, bodaj by si mala pravdu..takze je normalne, ze sa ciarka raz zjavi a raz nie?
podla toho, co citam tu na konikovi, tak skoro vsetky zienky maju rovnake priznaky tehu..

mistisa
13. feb 2012

@azzura aha no mna tiez caka laparka mam polycysticke vajecniky aspon tak povedal doki v BA takze teraz cakam na mrsku na treti den mam ist na krv na hormonalny profil a potom sa objednat k nemu a nasleduje laparka.a kde ti to robili? si mala prvu laparku?

franzziska
13. feb 2012

@vavenecka hej asi je..i ked ta porota 😕 je to sranda..ja som to sledovala ked to islo 1.krat v USA cez net 🙂

su_san
13. feb 2012

ahojjjjjjj kočky!!!
no ako som prepokladala, nedostala som sa sem od štvrtka a kým som vás dočítala, tak mi skoro oči vypálilo.... 😀 😀 😀
Tak ja na moje prekvapenie, som zatiaľ stále MS nedostala...dnes som 31 DC...akože nechápačka...mám nenormálne bolesti už pár dní, len chodím stále jak somár na WC a nič...test som nerobila, ale posledné cykly som mala 28-29 DC, tak čakám...som nemyslela, že bude meškať na základe bolestí...
moje zlatíčka, mrzí ma že vám to niektorým už nevyšlo...čítala som, že chorucka a anett už dostali....
tie ktoré ešte čakajú ako ja, tak sa držte...my sme sa pravdepodobne vôbec netrafili do ovu, lebo pracovné povinnosti nám to nedopriali, tak nechápem prečo štrajkuje moja MS...
...tak idem si dať dlhúúúúúúúú prechádzku do mesta, keď je vonku tak pekne, možno kúpim jeden tehu test, ale cítim sa na mrchu, tak uvidím kedy ho skúsim ak vôbec bude treba 😉 ...možno sa dogúľam domov a bude tu plnej paráde...hihihi....akože dúfať je super, ale na nervy 😠 😠 😠 😠
cmuk všetkým a pekný dník babenky!!!!!!!!!!!!! 😀

vavenecka
13. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a kočenka mojaaaaa,krásne narodeninky prajem :o************ a čo Ti úplne najviac prajem je krásne zdravé bábenko v náručí 😵

azzura
13. feb 2012

@mistisa v Trnave. Mne pred 5 rokmi odstranovali myom. Tak drzim palce, aby to vyslo a vsetko bolo ok 😉

fifitko25
13. feb 2012

@mistisa no áno mojka, ideme 2.3. do Číny 😀
výtok môžeš mať z liekov, tiež beriem vaginálne utrogestan a tiež mám po ňom taký hustý biely výtok pol dňa ešte a to si ho dávam na noc 😠

vavenecka
13. feb 2012

@franzziska a tak zas čo by sme chceli na SVK a CZ? 😀

fifitko25
13. feb 2012

@su_san testúúúúúúúúj, potrebujeme tu nejakú tehuľku, aby nám bolo veselšie 😀

mistisa
13. feb 2012

@azzura dakujem pekne ja to budem mat v trencine 🙂 vidim ze si z trnavy 🙂 ja mam odtial svagra 🙂 a teraz idete ako pokracovat?

mistisa
13. feb 2012

@fifitko25 no aj ja presne tak.hm.no tak potom je to tak.ale tak mi ostalo zle vcera aj pred vcerom ako som si ju dala.ked som s nimi zacala nic mi nebolo ako mi pichli agolutin odvtedy mi ostane zle ked si ju dam . no super tak budete oddychovat? tam som nikdy nebola este 🙂

azzura
13. feb 2012

@mistisa doktor povedal že už snažit sa prirodzene je mrhanie casu, kedže sa nam to doteraz nepodarilo, takže po druhej mrche nam spravi IUI a ked to sa po park pokusoch nepodari, tak ideme do nejakeho centra na IVF, ale dufam že to nebudem potrebovat.
Ty sa kolko snazis?

palculienka2011
13. feb 2012

ahojte baby, 1dc hlasim....najhorsia noc dneska. Okrem toho, ze som dostala mrchu, tak hnackujem a grciam-asi nejaka crevna viroza ci co, len lezim v krcoch na posteli, mamina mi ide po pnku a pravdepodobne budem doma do konca tyzdna...hmmm...takto som si to veru nepredstavovala. hlavne mm je dost v prdke z toho-normalne je viac sklamany nez ja ☹

mata_ba
13. feb 2012

@azzura vcera mala dojst...a vcera a dnes som grc len rano...

palculienka2011
13. feb 2012

@mata_ba ahoj, tak uz sme dve,co grcaju, ty ale dufam grcas kvoli fazulakovi 😀

mistisa
13. feb 2012

@azzura no mame to tusim celkom narovnako 🙂 my sme 4 roky isli tak ze sme si nedavali pozor.nechranili sme sa a nechali sme to na nahodu.ked sa podari sa podari.ale stale nic potom sme isli 3 roky naplno s pomocou doktorov a stale nic.tak sme zacali chodit do GF v BA teraz som bola prvy krat s manzelom na konzultaciu u drábeka.povedal mi ze mam polycysticke vajecniky a ze to treba odstranit.dal vyvolavacku a na treti den mrsky mam prist na krv na hormonalny profil.a potom sa k nemu objednat znovu a potom laparoskopia a potom IUI a ked nevide par pokusov tak IVF .dufam ze az tam nedojdeme ze to nebude treba.vy sa kolko snazite?

nikolka77
13. feb 2012

@micak ahoj ja mam teraz som testovala 1 mesiac..a boli v poho 🙂

mistisa
13. feb 2012

@mata_ba moja ako tak sledujem toto nebude mrska.to bude mala fazulka 🙂 drzim palceky nech to tak je.ked grckas len rano 🙂

fifitko25
13. feb 2012

@mistisa ani ja som nebola, mm bol už 3x 😀

fifitko25
13. feb 2012

@palculienka2011 aaaaaaaale nieeeeeeeee, aj tebe prišla červená??? ☹ ☹ sa za niečo mstí alebo čo?? och ☹

mistisa
13. feb 2012

@fifitko25 tak sa tesis co? prajem vam nech vam to vide 🙂 a on co tam chodi pracovne ci ako? joj budes mat super oddych ze? aspon mas taku dovolenku ze? 🙂 len si oddychni potrebujes vypnut nachvilku 🙂