icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
13. feb 2012

@fifitko25 presne 🙂 aj moj su zlaty chlapi 🙂

bubacik5
13. feb 2012

@palculienka2011
@fifitko25 jj asi zajtra testnem, a uvidime ci tam nieco bude 🙂

mata_ba
13. feb 2012

Babulky nejake novinky?ja som akurad sadla do busu smer pn..ale je mi nejak blede ☹ inak mrcha urcite pride..dnes sa mi dost pustil vytok a je taky zlty..

palculienka2011
13. feb 2012

@bubacik5 budem tu hned od rana strasit, tak som zvedavaaa 😉

mistisa
13. feb 2012

@mata_ba ale nie nech je tam kde je ona uz nesmie k tebe chodit. nepusti ju k tebe. 🙂

fifitko25
13. feb 2012

@mistisa tiež by som už chcela svoje, susedke sa to podarilo hneď na prvý šup, ani nechceli ešte dieťa, harašili vo vani !!!!!! a predsa to vyšlo - a to vo vode, chápeš to??? 😀

fifitko25
13. feb 2012

@bubacik5 ja chcem tiež zajtra skúsiť 😅 príliš veľa šancí tomu nedávam, ale nech je sranda 😀

palculienka2011
13. feb 2012

@bubacik5
@mata_ba
@fifitko25
baabyyy, trocha optimizmu do toho!!to vam tu ma vlievat nadej 1dc palcula? nema to byt naopak, ja v depresii so sluckou na krku a vy v plnej polnej? 😀 😀

mata_ba
13. feb 2012

@mistisa hmmm keby to bolo take jednoduche 😀

palculienka2011
13. feb 2012

@fifitko25 paraaada, tak budem sledovat v priamom prenose, konecne budem online uz od rana a aktualne, ne jak vzdy, prikvitnem vecer,ked uz drama zvacsa konci 😀 😀

fifitko25
13. feb 2012

@mata_ba tak sa dohodnime mojka, že zajtra sa zamkneme doma a červenej nedáme šancu 😀 necháme ju zamrznúť na polceste k nám a basta 😀

mata_ba
13. feb 2012

@palculienka2011 to mas pravdu 🙂 tal ale zase ty vies na com si :-P

mistisa
13. feb 2012

@fifitko25 fuha pekne pekne.no to je to ze nechceli este.ono sa zadari vzdy ked nechces lebo sa na to nesustredis.kamoska mala ist na IVF mala ja neviem tri tyzdne do IVF a isla este na nejaku kontrolu na gyndu a doktorka jej povedala ze je tehu.chapes? tak odvolali IVF a tesili sa z fazulky 😀

fifitko25
13. feb 2012

@palculienka2011 no neviem, tiež začínam s akýmsi výtokom či čo, ale tak ešte v kútiku duše verím 😀

mata_ba
13. feb 2012

@fifitko25 ked ja musim ist do praaace ☹ ale napad je to dobry 😉

mistisa
13. feb 2012

@mata_ba no ved prave 🙂 ved uvidis budeme sa modlit aby ta mrcha obisla 🙂

fifitko25
13. feb 2012

@mistisa asi je to fakt o tom, že na to netreba myslieť

fifitko25
13. feb 2012

@mata_ba veď aj ja musím pracovať ............. tak sa zamkneme v robote 😀

mata_ba
13. feb 2012

@mistisa ja sa veru modlim 🙂

mata_ba
13. feb 2012

@fifitko25 dohodnute 😀

palculienka2011
13. feb 2012

@fifitko25 hej ale lahsie sa hovori ako kona...ja bud na to myslim, alebo myslim na to, ako na to nemysliet 😀 😀 😀

palculienka2011
13. feb 2012

@mata_ba ja vieeem, ved aj ja som bola vcera predposrata, teraz uz som hrdinka, to je jasne 😀 😀

mata_ba
13. feb 2012

@palculienka2011 to poznam doverne 😀

mata_ba
13. feb 2012

@palculienka2011 mozno aj ja uzbidem hrdinka 😀 a som nastvana,lebo som si chcela kupit test a nestihla som ☹

kikaneu
13. feb 2012

@lucecita tebe dobre 🙂 ja som nakoniec uvarila len puding 🙂 tiež sme mali ešte od včera polievku, takže teplé jedlo manžel mal (to je základ) a kúpil v kauflande pečivko, tak sme si dali aj trošku z toho a ako dezert puding, takže sme najedení, už aj havo je najedený, ešte sa s ním išiel manžel vybehať a ja už vegetím....pred chvíľkou som si sadla, už nemienim robiť nič, som totálne unavená 😉

fifitko25
13. feb 2012

@palculienka2011 tak týmto sa zaoberám už takmer rok 😀 ako na to nemyslieť a potom som hrdinka, veď nie je všetkým dňom koniec... ale už by som bola rada na "druhej strane" 😀

palculienka2011
13. feb 2012

mne sa ohromne rata, ako som si na zaciatku myslela, ze jeeej,budem mat brucho pred letom, paradicka, potom ze jeeej budem mat brucho v lete, tak sa mozem producirovat v tehu satockach, potom ze jeeej, budem mat septembrove babo, akurat po lete-aspon mi nebude dusno, potom ze jeeeej,babie leto, opadane listie, kraaasa a teraz ze jupiiii, tesne pred zimou, cize krasne brusinko v lete bez potenia sa a krcovych zil 😀 😀 😀 😀 😀

mistisa
13. feb 2012

@fifitko25 no presne tak mojko hm.ono aj vsetci hvoria ze nemyslite na to.hm ale da sa to? to by ozaj muselo prist nieco take ze sa zaseknes a povies si no teraz nechcem.inak sa to neda ja osobne na to myslim cele dni 🙂

mistisa
13. feb 2012

@mata_ba no ver mojka ze sa modlim s tebou 🙂

palculienka2011
13. feb 2012

@mata_ba cize zajtra netestujes?????neeeeee