Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@palculienka2011
@fifitko25 jj asi zajtra testnem, a uvidime ci tam nieco bude 🙂
Babulky nejake novinky?ja som akurad sadla do busu smer pn..ale je mi nejak blede ☹ inak mrcha urcite pride..dnes sa mi dost pustil vytok a je taky zlty..
@bubacik5 budem tu hned od rana strasit, tak som zvedavaaa 😉
@fifitko25 paraaada, tak budem sledovat v priamom prenose, konecne budem online uz od rana a aktualne, ne jak vzdy, prikvitnem vecer,ked uz drama zvacsa konci 😀 😀
@palculienka2011 to mas pravdu 🙂 tal ale zase ty vies na com si :-P
@fifitko25 fuha pekne pekne.no to je to ze nechceli este.ono sa zadari vzdy ked nechces lebo sa na to nesustredis.kamoska mala ist na IVF mala ja neviem tri tyzdne do IVF a isla este na nejaku kontrolu na gyndu a doktorka jej povedala ze je tehu.chapes? tak odvolali IVF a tesili sa z fazulky 😀
@palculienka2011 no neviem, tiež začínam s akýmsi výtokom či čo, ale tak ešte v kútiku duše verím 😀
@fifitko25 hej ale lahsie sa hovori ako kona...ja bud na to myslim, alebo myslim na to, ako na to nemysliet 😀 😀 😀
@mata_ba ja vieeem, ved aj ja som bola vcera predposrata, teraz uz som hrdinka, to je jasne 😀 😀
@palculienka2011 to poznam doverne 😀
@palculienka2011 mozno aj ja uzbidem hrdinka 😀 a som nastvana,lebo som si chcela kupit test a nestihla som ☹
@lucecita tebe dobre 🙂 ja som nakoniec uvarila len puding 🙂 tiež sme mali ešte od včera polievku, takže teplé jedlo manžel mal (to je základ) a kúpil v kauflande pečivko, tak sme si dali aj trošku z toho a ako dezert puding, takže sme najedení, už aj havo je najedený, ešte sa s ním išiel manžel vybehať a ja už vegetím....pred chvíľkou som si sadla, už nemienim robiť nič, som totálne unavená 😉
@palculienka2011 tak týmto sa zaoberám už takmer rok 😀 ako na to nemyslieť a potom som hrdinka, veď nie je všetkým dňom koniec... ale už by som bola rada na "druhej strane" 😀
mne sa ohromne rata, ako som si na zaciatku myslela, ze jeeej,budem mat brucho pred letom, paradicka, potom ze jeeej budem mat brucho v lete, tak sa mozem producirovat v tehu satockach, potom ze jeeej, budem mat septembrove babo, akurat po lete-aspon mi nebude dusno, potom ze jeeeej,babie leto, opadane listie, kraaasa a teraz ze jupiiii, tesne pred zimou, cize krasne brusinko v lete bez potenia sa a krcovych zil 😀 😀 😀 😀 😀
@mata_ba cize zajtra netestujes?????neeeeee

@fifitko25 presne 🙂 aj moj su zlaty chlapi 🙂