icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
13. feb 2012

@mistisa neboj, doliečiš sa a potom bude všetko cupi-lupi 😀

anett6212
13. feb 2012

@palculienka2011 no tak asi ano. takze marec je nas mesiac 🙂

mistisa
13. feb 2012

@fifitko25 no mozno bude stacit ta laparka len aby to uz bolo za mnou a bude dobre.potom uz len uspesne IUI a je to uplne very good.a ty ked dojdes s ciny cakam info ze fazulka tam je oki?

fifitko25
13. feb 2012

@jorgie aj ja sa bojím, dnes ma bolia kríže skoro ako na mrchu, bruško zatiaľ ok.... a ľavý prsník, pravý nie... divný stav, ešte som nemala, vždy ma bolí bruško a prsia aspoň tak 4 dni pred.....

fifitko25
13. feb 2012

@mistisa ja dojdem 13.3. potom by mala - nemala príjsť mrcha, uvidíme, keď sa vráti mm, tak bude pripravený a ja budem mať akurát plodné dni 😀 tak najskôr dá materiál mne a potom ešte raz na spg, ak to bude potrebné

fifitko25
13. feb 2012

@mistisa jasné, že ti pomožu, uvidíš 😉 dajú ti tú laparku,potom sa posnažíte a možno ani IUI nebude treba 😀

mistisa
13. feb 2012

@fifitko25 no tak to potom nechporiadno nadeli 😀

mistisa
13. feb 2012

@fifitko25 no aj to je veru mozne 😀 uvidime co a ako 🙂 nepocitam hned po laparke ze budem schopna dalsieho zakroku i ked nie narocneho ale predsa.tak mozno sa podari aj bez IUI 🙂

palculienka2011
13. feb 2012

@fifitko25 to to su take, ze si nalamem sucharu a budem si predstavovat, ze su to solene pukance 😀 😀 😀

fifitko25
13. feb 2012

@mistisa jaj, som ti zabudla povedať, že mm sa vracia 22.3., takže ja do jeho príchodu hádam všetko stihnem 😀 ale bola by som radšej, keby sme už traja išli na výlet 😀

fifitko25
13. feb 2012

@palculienka2011 ty si iná hviezda moja 😀 😀 😀 sa rehocem na notebook a mm s havinou sa na mňa dívajú, či mi nešibe 😀

bubacik5
13. feb 2012

@palculienka2011 si ma pobavila 😀 😀 😀 cim sa ty moja zlata prosim ta dopujes? 😀 😀 😀

mistisa
13. feb 2012

@fifitko25 no to by bolo najlepsie moja veru a moc ti to prajem 🙂 jej to by bolo super 🙂

palculienka2011
13. feb 2012

@bubacik5 momentalne mam pred sebou veceru ako z restauracie Praha, suchare macane v ciernom caji, delikatessaaaaa 😀 😀 😀

bubacik5
13. feb 2012

@palculienka2011 co si stazujes, ja jem normalne suchare 😀 😀 😀 ja ich zboznujem...ale cierny cajik nelubim, keby bol aspon zeleny tak si to s tebou menim 😀 😀 😀

fifitko25
13. feb 2012

babulky čaute, idem sa ja s mm trošku pomojkať, keď už došiel, ráno sa hlásim, čo a ako 😉 brú............

mistisa
13. feb 2012

Idem aj ja dievcence tak pa a zitra 😀

jorgie
13. feb 2012

@fifitko25 ja tie divne stavy velmi dobre poznam 🙂 ja som uz mala asi vsetky mozne aj nemozne priznaky 😀 ale takych nas tu asi je viac

palculienka2011
13. feb 2012

@bubacik5 fuuuuj, ja uplne neznasam suchare a cierny caj a suchu ryzu-co sa teraz stanu chlebom mojim kazdodennym 😖 😖 radsej by som si dala Mcdoland syrove tyzdne 😀 😀 😀 😀

bubacik5
13. feb 2012

@palculienka2011 no mojka musis to nejako vydrzat...prednejsie je zdravie. a ja uz sa idem venovat mojmu mm. tak sa maaaaaj paaaa

lucecita
13. feb 2012

@kikaneu pudiiiing, mňaaaaaam, zajtra keď prídem z práce, uvarím 😀 😀 😀 mne sa nedeľu večer urobil herpes na pere a to idem zajtra do novej roboty, sa tam teda zapíšem 😀 😀 😀 ale tak zasa neni to také hrozné, natieram mastičkou jak ďas 😀 ja som teraz z vane vyšla, okupkaná, vyvoňaná, vyholená 😀 😀 😀 😀 kuknem panelák a počkám čo manžel na to 😅

anett6212
13. feb 2012

@jorgie ja som ale tusila ze pride mala som aj boelsti strasne v podbrusku a dosla

anett6212
13. feb 2012

baby ahojte, vo štvrtok som tu. pa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

kikaneu
13. feb 2012

@lucecita uf, ten som ja ešte nemala, chvalabohu 😉 ja sa chystám vylihovať vo vani až v stredu 🙂 tak aj holiť budem až potom 🙂

lucecita
13. feb 2012

@kikaneu ani to nechci, ale tak v poho, už to nie je také spuchnuté 😀 no pekne, ty to máš zaradené takto? 😀 a ako ináč?

kikaneu
13. feb 2012

@lucecita no hej, ešte to nevyzerá tak hrozne, takže do stredy to musí manžel prežiť, ak bude mať záujem 😀 inak fajn, len ma dosť hlava bolí a celkovo som unavená, a to ešte len jeden deň som bola v práci....

su_san
13. feb 2012

@fifitko25 @anett6212 @adriana_13
tak ja zatiaľ stále nič...akurát ma bolia kríže ako keby som v záhrade kopala...drahý mi sľúbil, že ma trochen postíska, tak som zvedavá...dáme asi sexík, možno mi to pomôže na spustenie 😀...čaká ma zajtra ťažký deň v práci, tak neviem či nakuknem sem, tak vám prajem krásneho Valentína babuľky, samozrejme všetkým kočkám tu, nielen vyššie spomenutým, milujte sa so svojimi polovičkami a to nielen na Valentína, lásku si treba prejavovať stále...cmuk a dobrú nocku a zajtra úspešný pracovný dník kočky!!! 🙂 🙂 🙂

su_san
13. feb 2012

@lucecita zajtra asik začínaš v new práci ak si pamätám, ak nie tak pozatra isto 😀 , tak Ti prajem úspešný štart na novom miestečku 😉

lucecita
13. feb 2012

@kikaneu no môj by šiel aj cez prales 😀 ja mám skrátený týždeň, ale aj sa teším zajtra...konečne pôjdem medzi ľudí a priletí mi aj sestra z UK, tak dvojnásobné tešenie 🙂no to mňa bolela hlava minulý štvrtok, a nepomohli dva ibalginy, a ani studený obklad s alpou 😠

su_san
13. feb 2012

@dariana263 ja som dnes 31 DC, tak tiež už meškám, 3dni...test najskôr v piatok, ale dovtedy to už bude neaktuálne isto-iste...ja vždy v robote to doobeda dostanem, nejak tak mi to vždy vyjde...držím palce, aby ďalší testík vyšiel pozitívne 🙂