Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@palculienka2011 dala som do albumu, mrkni
@fifitko25 vyzera to skor na rozpitu oschnutu skvrnu ☹
@palculienka2011
@mata_ba ok, vďaka baby 😀 a prečo tie smutné smajlíky? 😀
@bana_ba pokial sa s babom neponahlas tak jasnacka, ze najlepsie je nechat to na nahodu, ja sa ponahlam, lebo si platim DNP a ak chcem vyssiu matersku, musim byt tehu do juna 😖
no a podla mna kvalitne ovu testy su istota, plus ked si sledujes plodny hlien (ako vajecne bielko) tak nemas preco netrafit sa. 😉
@fifitko25 co sa ti mam vyrehotat do tvare, ze hahaahahaaaaa je to len machulaaaaaa, rachachaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀
idem domooooooooooooov...dnes je ozaj valentin 😀 papapa
@mata_ba ajoooj
@palculienka2011 ja som to DNP kvoli tomu uz vypovedala. mna tlaci iba nasa tuzba po babatku. preco mam pocit,ze neviem ako u mna vyzera vajecny bielok? 🙂 musim si to tento mesiac viac vsimat. niekto napisat,ze ten naj hlien je ked sa toaletak smyka 😀
@mata_ba no grafik je pekny veru ale nejde mi stale do hlavy mojko to tvoje ranne zvracanie co si opisovala.hm? este to pretrvava? kolko mrcha meska? no moja neviem ale je to divne veru.a to pichanie tiez.to mas na vajecniku? ci v podbrusku? ja som mala vcera bolesti na mrchu a stale nic.dnes ani necitim bolesti ani nic.akoby ani nemala dojst.hm.uvidime som 4 den po vyvolavacke tak uvidim este zatial.ale ked do tyzdna nedojde asi testnem znova.dnes som testovala a nic len ta sprosta jedna palicka ☹ mozno ze sa uhniezduje fazulka 🙂
@bana_ba presne, sak si predstav kebyze plesknes vajco na toaletak, tiez sa klze 😀 😀 a ked budes pit grepovy dzus a papat lanove semienka-na tie som uuuplne zabudla, tak sa budes zarucene klzat 😀 😀
@fifitko25 no co?? ides testovat znova ako radia baby???
@palculienka2011 to fakt? tak to potom v pohode odsledujem a utekam do obchodu pre dzusy a semiacka 🙂 pred grep a po ananas,ano?
@palculienka2011 teraz som ocikala ešte jeden,ak tam nič nebude, otestujem až cez víkend
@bana_ba 😀 😀 😀 😀 😀 spraaaavne, ale ten ananasovy davaj az ked si budes stopro ista, ze je po ovule, lebo inac vysusuje a moze ti vysusit plodny hlien...toto je hotova alchymia 😀 😀 😀
Ahojte všetky vospolok, už som tu 🙂 prvý deň v práci po 6 týždňoch za mnou a hneď zajtra voľno, bo idem na vstupnú prehliadku 😀 😀 😀 😀 😀 ušlo to jak voda, práca zaujímavá, len po rozhovore s novou a nasratou (nie zo mňa) šéfkou, mám inú pozíciu, ale nevadí...ktovie čo sa zo mňa vykryštalizuje 😅
grafík takto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita
@lucecita ahooj, som na teba myslela, ze ako sa rozkukavas v novej robote 🙂
@palculienka2011
@mistisa urobila som si teraz ešte jeden test a nič 😠
Krasny Valentin kocky! 🙂
Dneska rano som spravila tt, negativ :/ su presne 2 tyzdne mrcha nic, a to pichanie a tlacenie v lavom podbrusku casto, hmm...moze to byt pco?sposobuje to tazkosti s oplodnenim? Ked som bola u obvodnemu, a ten mi povedal ze mozno je to pco ale neni isti, poslal ma na gyndu aaaaz 10.aprila! na slovensku je to lepsie!
@fifitko25 vieš, ono to je zložité...mala som prijímať a nahrávať objednávky..to síce budem robiť, od štvrtka ma idú baby zaúčať, ale potom skončím pri fakturovaní, tak neviem 😀 som z toho jeleň, uvidíme čo z toho nakoniec bude 😀 a ďakujem za myslenie, aj ja na teba pri testíu a mrzí ma, že nič neukázal...mršula ale neprišla, žeeee? takže vlastne, môže byť ešte nízka hladina HCG...
@palculienka2011 akurat moj mm skoro odpadol,ked som mu povedala,ze kolko som vyhodila penazi za macu 🙂 ze nech to zas neprehanam 🙂 on je nastastie prave ten z nas dvoch, ktory to bere tak ako to je a nestresuje.... nepodarilo sa? nevadi,nabuduce... keby aj mne to islo. no takze vlastne ty sa musis intenzivne sustredit na opelenie 🙂 drzim moc palce. marec to isti 🙂

@mata_ba aha,tu bolest v podbrusku pocitujem,takze tak by sa to dalo. ono mi to stale vychaza,nechat to vsetko na nahodu....ale zatial to neviem 🙂 inak som si vsimla,ze ty dost casu pregrcas 🙂 zaujimave.