Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Čaute babenky idem spať , zajtra som tu opať :D majte sa a dobru nocku želam
@vardzikova veď práve. ja nenávidím doktorov 🙂 . ale pre bábo všetko. ke´d už budem doma tak určite za ním zájdem. a ak by som začiatkom decembra mala pozitívny tehu test letím hneď 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova tak dobrú noc 🙂
@vardzikova see you later, alligator 😀 😀 😀
@palculienka2011 ahoj...este trosku pockaj s testovanim🙂 aspon den-dva 🙂
@vardzikova ahoj ja som si kupila ovu testy 5 kusov za cca 6€.rapi clear to boli 🙂
@nikinka1111 no tak to maš jasne 🙂 baby toto je zavod s časom 😀 😀 😀
Dobre ranko všetkým 🙂
@spula22 a to si si ich kupila v lekarni alebo si si ich objednavala cez internet?
@palculienka2011 ja neviem kde na tie svoje hlašky chodiš ale ako som už spominala su perfektne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Dobre ranko babenky
http://www.fertilityfriend.com/home/3908bd
dievčatá sen o ovu sa rozplynul. jednoducho nebola. aj keď si tie ovu testy neviem potom vysvetliť. všetkým vám držím palce
@nikinka1111 A robila si si ovu testy?
@vardzikova normalne v lekarni 🙂
@nikinka1111 : a nebola v nedelu?aj ked tym ovu testom tiez velmi nerozumiem :( mne zase minule nevysli vobec..:(
@spula22 Dikes 😎
@vardzikova @delideli robila som od minulého pondelku. najskôr nič, potom duchovia stále silnejší, v sobotu pozitývny, v nedelu krásne // a včera len slabučký duch - krásne to postupovalo. ovu mala byť teda v nedelu - pondelok, ale to by už teplota mala byť asi vyššia ☹
dievčatá ktorá mi vie poradiť. snažím sa sledova´t hlien ale dnes neviem identifikova´t. do včera jednoznačne hustý biely - krémový. dnes stále biely ale už nie hustý ale redší- to je aký ???
@nikinka1111 ahoj, ved uz 2 dni sa ti dviha teplota, ovu si isto mala 😉
moj graf dnes takto, vyzera ze bud ovu uz bola alebo bude dnes, od vcera mam narast 1kg a brucho pobolieva http://www.fertilityfriend.com/home/38a231 pre istotu dame snazilkovanie aj dnes
😀
baby mam otazku, ako riesite tie hlieny? davate si stale intimku? lebo som citala, ze to neni dobre furt si davat intimku, priznam sa isty cas som ju nosila a mala som potom zapal zo spodu, tak sa bojim, teraz to riesim tak, ze si dam na pol dna a potom nic, ale ked su tie hlieny je to blbe 😖
@gelinka75 nemusí to vyskočiť až na teplotu okolo 37?
@nikinka1111 jasne, ze nemusi, niektore baby maju minimalny rozdiel, ja mavam az 37,2 ale väcsina bab ma pod, alebo okolo 37, zalezi kde to merias
@gelinka75 ak zajtra stúpne ešte aspoň o jeden, budem veriť že bola 😀 😀 😀 a meriam vaginálne
@nikinka1111 označ si n a grafe pozitívne ovu testy, a graf ti zaznačí až 3 dni po ovu, niekomu jednoducho pomaly stúpa teplota, v tom by som nevidela problém, keby sa ovu neblížila nemala by si pozitívny test
@gelinka75 moja s intimkami radšej preč, lepšie je vymeniť nohavičky
@nativanativa no čo? kedy stúpne? minule to bol 17 DC tak už sa to dá očakávať 🙂
@purina12345 ako to tam označím ?

@palculienka2011 keby naši chlapi vedeli čo s nimi zamyšľame 😀 😀 😀 😀 😀 😀 bidačikovaia naši