Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@palculienka2011
@mata_ba to DNP sa oplati ale len ak mas urcitu mzdu.. nie? ak prekrocis hranicu tak to je jedno
@azzura nemeriam, len prvy cyklus som merala a do nervov som sa z toho dostala...teraz premyslam, ze pomeriam dokym nevyznaci ovulu a potom prestanem, lebo chcem kupit aj ovu testy a ceknut, ci to bude sediet. zajtra ide mm na spg a ja premyslam, ze zajdem bud. tyzden za gyndou nech ma mrkne, ci je vsetko tam, kde ma byt 😀 ty ale by bol iny zahul, kebyze sa vam zrovna teraz podari a nie je to nemozne, jak citam konika, tak toooolko bab otehu pred iui a tym druhym (neviem skratku 😀 )
@palculienka2011 IVF 😀 to je umelé opl.
@red_kika hej, ak zarabas viac ako je maximalny vymeriavaci zaklad-nejakych 1100eur, tak dostanes maximalnu matersku tak ci tak...ja mam necelych 600eur, cize ja to potrebujem ako sol!!!!
Ženy ahojte, lekár mi povedal, že ďalší cyklus budem stimulovať- viete mi k tomu povedať niečo bližšie? Ako sa to robí, Koľko to trvá, čo tým vznikne?
@fifitko25 hej, sa mi marilo ze daco ako WTF to bude 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@anlady jeeeej ahoooj, si tu dlho nebolaaaa 🙂
@palculienka2011 tak to ano.....a preco to vlastne zrusili?
@palculienka2011 Ajoooj, no ja viem 😖 a dala som si aj albumík.Ako sa máš?
@red_kika lebo vymyselnicky ako my okradali cteny stat o peniaze, ked chceli detom dopriat viac ako secondhandove oblecenie, no comment...
@anlady aaale pomaly, len 3dc, ale je mi fajn, lebo som na pn, tak oddychujem 😀 kukam, ze vy akurat pred ovulkou?
a obed je v hajzli..doslova... 😖
@mata_ba dokeluuu,,,ty ale nebojis sa, ze budes dehydrovana z tolkeho grc?? 😖
@palculienka2011 nie,nebojim...ja nevraciam,ze nejak extremne...mala som polievku,tak priblizne polovica je fuc...ale pijem stale vodicku...a vracala som len hned rano a teraz..minule som vygrc vsetko...teraz je to ovela lepsie...a napriklad ranajky boli v pohodke 😉 neboj...
@palculienka2011 ale co ma stve je,ze teraz som sa vratila z WC,cikala som aj a teraz sedim a mam pocit,ze musim ist zase 😒
@anlady ahoj, dostaneš lieky, asi na rast folíkov clostilbegyt, pôjdeš na meranie folíkov, pred ovulkou dostaneš pregnyl (injekcia ktorá vyvolá ovulku), po ovulke je to duphaston alebo utrogestan - sú to lieky, ktoré predstavujú hormón progesterón potrebný na udržanie tehu 😉
po clostile rastú folíky ako z vody, dokonca nielen jeden, ale môže ich byť aj viac 😉 čiže ak by sa podarilo oplodniť viac vajíčok, môžeš mať aj dvojičky 😀
ahojte čo tu nové?🙂 Kedy ide niekto najbližšie testovať?🙂Držím palce potenciálnym oktobrovkám🙂
@mata_ba bodaj by to bolo LEN tehu 😀 😀 😀 😀 😀 a nie si prechladnuta? ze nejaky typ virozy?
@palculienka2011 co ja viem...choro sa necitim...ale tak clovek nikdy nevie ake bacily teraz lietaju po svete 😒
@mata_ba uz len kvoli tebe si zelam rano, aby si mohla znova pomerat a aby sme sa posunuli dalej, lebo toto je cista psychiatria 😀 😀 😀
@palculienka2011 aaaa 😀 😀 😀 to si dobre povedala 😀 😀 😀 a to nie si v mojej kozi 😀

@palculienka2011 ja som uz mojmu naordinovala macu 😀 😀 ale nejak vcera zlahol, dostal chripku...sa smeje že odkedy berie macu tak je nejak mimo 😀 😀 😀 . A si merias teplotu, lebo ja som prestala. Vlastne tento cyklus idemem este prirodzenen a na dalsi mame naordinovene IUI