Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@palculienka2011 ja semiacka jem uz davno, lebo mne okrem hlienu pomahaju aj na travenie a grepak sa pije cca 5 dni pred ovulkou a my k tomu mame uz aj macu 🙂
@mata_ba do dnesneho rana som to tiez brala tak, ze mozno ano mozno nie.ale nejake som to nechcela brat vazne
ale po dnesnych debatach a prispevkoch a hlavne pocitoch tak zacinam, byt nervozna a ked to tiez nevyjde, budem asi viac sklamanejsia ako minuly mesiac.
sak a keby sa nepodarilo, tak sa svet nezruti moja. nebojkaj
@azzura aj my mame macu, takze mame rovnaky jedlanicek 😀 😀
@anjelik87 no tak to sa ničoho neboj mne to prišlo až niekedy v siedmom ôsmom...takže ta to možno ešte iba čaka.. ja som sa najprv tešila že minieje zle ale som to asi zariekla 😖 😖 😖 lebo teraz sa mi to pomstilo asi 😠
@mata_ba ja viem lasko .. a čo už si testovala?
@palculienka2011 ja budem revat akurat tak ked sa to podari. ked to teraz nevyjde, vyjde inokedy, nieje nic stratene
@vardzikova vcera a negat..uvidim aka bude zajtra teplota..lebo dnes som myslela,ze mrcha a nic..ved si citala moj prvy prispevok dnes,nie?na 1206 strane..
@palculienka2011 ja si ju miesam do jogurtu, aj spolu so semiackami, ked sa vymocia..........uzasna bašta 😀 😀 😀 😀 😀 . Dnes som 3DC a 2 tyzdne po laparke 😠
@palculienka2011 slzami sa vyplavuju skodlive latky 😝 ale ved mas pravdu...ale ak ma prist mrcha,davam jej cas do zajtra..potom uz ma zakaz 😀
@mata_ba nie lasko nečitala som to 😒 ale ked mrcha nedošla tak je to fajn a s teplotkou ako?
@vardzikova pockaj,prekopirujem..
@vardzikova Ahojte lasky moje. Tak ja furt neviem na com som,kedze jeden graf mi to ukazuje takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mataba/grafy... a druhy graf mam takyto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
Rano,ked som sa zobudila,prva vec,co ma napadla bolo "je mi zleeee" a hned na to,ze urcite som uz dostala mrchu,lebo som bola totaaaaaalne mokra...kukla som na teplomer,krv ziadna..utekam na WC a hlienu na rozdavanie...skusila som prstami konzistenciu,je kremovy,ale hned sa zmeni na vodovy...ked som si zadala na ff vodovy hlien,tak mi posunulo ovulku na 25 DC..tak som nechala kremovy,nech je to ten 23 DC
co sa tyka bolesti podbruska,rano to bola ta typicka mrchovska hnusna bolest..teraz sa pomaly meni na pichaniec(co ja mam pocas mrchy vyslovene LEN tu mrchovsku)..a zle na grc mi je furt..rano mineralka isla uz von..teraz som spapala sisku a je mi sice zle,ale nie az tak moc...pockam do zajtra,ci dojde mrcha,lebo aj minule meskala 5 dni a uvidim,co dalej...
Ale inak Vam zelam krasny zasnezeny dnik
@azzura ja si tiez sypem semiacka do jogurtu, do detskej vyzivy-v tej mi to asi naj chuti, do pudingu, proste do coho pride...macu mame tabletkovu a davam len mm, teda este nedavam, az zajtra po spg mu naordinujem 😀 a nielenze rovnaky jedalnicek, ale aj rovnaky dc mame 😉
@mata_ba nooo ale tak teplotka ešte tak veľmi nekklesla takže ešte to je na dobrej ceste.. a čo sa tyka toho grcania uprimnu sustrasť 😝 ja to tiež neznašam ked mi je na grc ale snažim sa to prekonať už som si myslela že to mam za sebou ale opať sa mi to vratilo ... no neva musim to nieak zvladnuť 😉 takže čakaš čo bude dalej a kedy potom testuješ znova?
@mata_ba no ale to dnp sa vazne oplatiiiii...viem ze babo je lepsie nez prachy, ale ked to nevyjde teraz, aspon sa mozes tesit o kolko viac veciciek budes moct nakupit za taku materskuuu 😀 ked sa nam podari otehu do jula, tak budem mat viac ako dvojnasobnu matersku, lebo mam desne nizky plat 😒
@vardzikova fuuuj,aj teraz rozmyslam,ze co urobit...mam pocit,ze kazdu sekundu mi to vbehne do krku 🤐 🤐 🤐 a uvidim co povie ranna teplota..ak klesne,tak je to jasne..ak stupne,testnem..ak bude rovnaka...to este neviem 😀
@palculienka2011 no ved to je moj svetly bod 😀 ale ked mrcha teraz pride,pojdem na profil a bojim,ci mi ujo doki nepovie nieco nepotesujuce...

@yvi83 hmm, take dlhe cykly 😠 ja mavam 28....tak to sa este nacakas, ale dufam že to dobre dopadne. Ja aj tak velku sancu na prirodzenen snaženie nedavam, ked po 1.5 roku motyka nevystrelila 😒